Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanmıyorum yabancı forumlarda mesajlar ocak 2010 dan kalma 1 yıl geçmiş üstünden hala yok çıkmaz herhalde :S
  • Üretimi duracak telefonun neredeyse çıkmaz muhtemelen.
  • kaldık eldekilere o zaman
  • kaldık eldekilere o zaman
  • chat mesajlasma var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

chat mesajlasma var mi

bilmiyorum hiç denemedim
  • Arkadaşlarım yarın bu telefondan alıcam acaba tavsiye edermisiniz yani kullanılabilirlik açısından nasıl bide ben msj biraz fazla atıyorum memnun kalırmıyım sizce 2 el alıcam 140 tl kutulu faturalı çiziksiz bir şekilde sizce alıyımmı şimdiden cevap veren herkese teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

chat mesajlasma var mi

bilmiyorum hiç denemedim

x3 te var ya iphone tarzı bunda var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazlarr

Arkadaşlarım yarın bu telefondan alıcam acaba tavsiye edermisiniz yani kullanılabilirlik açısından nasıl bide ben msj biraz fazla atıyorum memnun kalırmıyım sizce 2 el alıcam 140 tl kutulu faturalı çiziksiz bir şekilde sizce alıyımmı şimdiden cevap veren herkese teşekkürler...

Şahsen mesaj için ve zil sesi için almıştım telefonu gayet memnunum. Çok rahat mesaj yazabiliyordum.
  • e65im bozulmuştu yerine 5130 aldım 1 2 sene kullanırım. dokunmatik alacaktım ama telefonu pek özenli kullanamıyorum. zaten konuşma ve müzik dışında telefondan özelliği aramıyorum. işte ve evde internet olduğu için dokunmatik telefon almadım yoksa tercihim değişik olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARMADATURK

e65im bozulmuştu yerine 5130 aldım 1 2 sene kullanırım. dokunmatik alacaktım ama telefonu pek özenli kullanamıyorum. zaten konuşma ve müzik dışında telefondan özelliği aramıyorum. işte ve evde internet olduğu için dokunmatik telefon almadım yoksa tercihim değişik olurdu

Hayırlı Olsun...
  • hiç sanmıyorum kardeş 1-2 sene gitmez 5130 kaç kere yazılımı bozulacak bence hata yapmışsın ben tüketici haklarına verdim ilk toplantıda sonuç çıkacak bakalım ne diyecekler
  • beyler yeri burasi degil ama birsey sormak istiyorum..2.el 5220 xm almak istiyorum onerirmisiniz ? fazla bi beklentim yok ince ve xm olmasi cazip benim icin..birde mesaj yazarken takur tukur seslerin gelmemesi on planda:)
  • 1 seneye yakın uğramıyordum bir bakayım dedim memnun musunuz cihazlarınızdan :) satanlar olmuş yeni alanlar olmuş.. ben de sadece yazılımdan ötürü sattım üzerine 2700 aldım onu 8-9 ay kullandım şimdi c6-01 kullanıyorum..symbian a dünya laf etmişler ama bence pekala da iyi bir sistem..nokia ya ben herzaman güvenirim adamlar bu işin lideri..android de inceledim ama yazılım iyi cihazların özellikleri düşük..benim için kamera da iyi çünkü dijital cam kullanmıyorum..iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum birde symbian anna güncellemesi çıkarsa tadından yenmeyecek..2012 ye kadar symbian bizim :) sonra yol görünür herhalde dokunmatiklere =)
  • 5 aydır sorunsuz kullanıyoruz 5130u...
    sadece şarj noktası biraz hassas en ufak kımıldamada kesiyor şarjı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 3 Mayıs 2011; 13:24:28 >
  • quote:

5 aydır sorunsuz kullanıyoruz 5130u...

sorun yoksa şahane. yorumlarınızı okudum eşiniz için almışsınız zaten.bayan için ideal cihazdır ateş kırmızısı ayrı bir havası var =)

yazılımı da 6.94 den yukarı güncellemeyin sonra müzik çalar sizi fitil eder :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

1 seneye yakın uğramıyordum bir bakayım dedim memnun musunuz cihazlarınızdan :) satanlar olmuş yeni alanlar olmuş.. ben de sadece yazılımdan ötürü sattım üzerine 2700 aldım onu 8-9 ay kullandım şimdi c6-01 kullanıyorum..symbian a dünya laf etmişler ama bence pekala da iyi bir sistem..nokia ya ben herzaman güvenirim adamlar bu işin lideri..android de inceledim ama yazılım iyi cihazların özellikleri düşük..benim için kamera da iyi çünkü dijital cam kullanmıyorum..iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum birde symbian anna güncellemesi çıkarsa tadından yenmeyecek..2012 ye kadar symbian bizim :) sonra yol görünür herhalde dokunmatiklere =)

kusura bakmayında nokia işin lideri falan değil yani

ayrıca düşük fiyatlı androidleri incelemişseniz cihazların özellikleri düşük olur bu nokianın en ucuz symbianlı modelleri içinde geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

quote:

5 aydır sorunsuz kullanıyoruz 5130u...

sorun yoksa şahane. yorumlarınızı okudum eşiniz için almışsınız zaten.bayan için ideal cihazdır ateş kırmızısı ayrı bir havası var =)

yazılımı da 6.94 den yukarı güncellemeyin sonra müzik çalar sizi fitil eder :D

İşin garibi erkekler kırmızı bayanlar mavi tercih ediyorlarr. Gözlemlerim o yönde yani.
  • zevk ve tercihler meselesi :) benim gözüm direk kırmızıya gitmişti valla maviyi merak etmedim bile :)
  • Çoğunlukla öyle gördüm ben.

Telefonu 1 ay önce falan hocama vermiştim bugün aldım. Kavuştum telefonuma.

Bu arada dikkat edin sol tarafta şarkı değiştirme yeri kırılıyor. Sadece bende mi acaba dedim kız arkadaşımın telefonuna baktım onunda aynı yerden kırık hemde milimetrik olarak aynı yer. Sol taraf alt değiştirme tuşu.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.