Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemedeyiz bakalım ne zaman çıkacaksa artık.

Bana öyle geliyor ki pek çıkacak gibi gözükmüyor.
  • bende telefon ayarlarından format atıyorum bişey değişmiyordu nsu dan tekrardan yüklüyordum gene aynısı oluyordu anca telefonu bozup tekrardan yapınca geliyordu ki artık oda olmuyor
  • Bence daha yazılım cıkmaz ztn nokia s40 lara önem vermiyor cıksada pek bi degişiklik olcagını düşünmüyorum. Ovi simgeleri gelmez çünkü onlar s40v6 da var bizim ki s40v5 feature pack 1 bu arada telefonunuz devamlı donuyorsa servise verin ben verdim degişim kararı cıktı sonra geldi tel suan 7.95 yüklü ancak aynı 6.94 gibi müzik çalar hızlı 1-2 saniye bile beklemiyor hızlandı ve bir buçuk aydır hiç donmadı..
  • Nokia Microsoftla anlaşma yapmış telefonlarda Windows 7 Phone kullanacakmış
  • Donma yoksa acaba 7.95'i mı geliştirdiler. Downgrade yapabilsek 6.94'ü yüklerim hemen ama yapamıyorum.

O Win 7'ler muhtemelen 2 sene sonraki telefonlara entegre edilecek. Bizim telefonlarda bisey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 10 Mart 2011; 15:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Donma yoksa acaba 7.95'i mı geliştirdiler. Downgrade yapabilsek 6.94'ü yüklerim hemen ama yapamıyorum.

O Win 7'ler muhtemelen 2 sene sonraki telefonlara entegre edilecek. Bizim telefonlarda bisey olmaz.

Tabi bizim telefonlara uyumlu olmaz zaten önümüzdeki yıllarda çıkacak telefonlara uygularlar.
  • ya bu s40 versiyonunda simgeler değişiyor mmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo.127

ya bu s40 versiyonunda simgeler değişiyor mmu?

Dostum Nokia PPM editor diye bi program var burdan simgeleri teker teker degiştire bilirsin...

http://www.4xxxxx.com/file/51Fk0Ttw/Nokia_BB5_PPM_Editor__Vikash_.html

xxxxx : share yazcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen92 -- 11 Mart 2011; 15:19:19 >
  • quote:

Artık adam akıllı Iphone'a HTC'ye ve Blackberry'ye rakip çıkartması lazım.

5130 iyi sattı ama. Önceden kimsede görmezdim şimdi herkeste görür oldum.

bizim zamanımızda kimse de yoktu 5130 şaka bir yana bende ilk alanlardan biriydim sonra sattık tabii
  • Biz daha yeni aldık baya geriden geliyoruz
  • bu telefonu aldğmdan beri sorun yazılım bozlp dryo kaç kere servise gönderdim hala sorun. yazılıma bi çözüm bilen varsa söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab06

bu telefonu aldğmdan beri sorun yazılım bozlp dryo kaç kere servise gönderdim hala sorun. yazılıma bi çözüm bilen varsa söylesin

Görünüşe göre daha çözüm bulan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: musab06

bu telefonu aldğmdan beri sorun yazılım bozlp dryo kaç kere servise gönderdim hala sorun. yazılıma bi çözüm bilen varsa söylesin

Görünüşe göre daha çözüm bulan yok

başka telefon yazılımı atsak düzelir mi pki veya uyar mı msla 6303 veya x3 yazılımı??
  • Kabul etmez.
  • Bizimkide zor şarj oluyor en ufak oynamada şarj etmeyi kesiyor sizinkide öyle mi?
  • nokia 400 ve 500 tl aşağsndaki telefonlrn yazılımlarına bakmıyor hep sorunlu yazılım !
  • Üstü olanlara bakıyor da ne oluyor. N8 sorunlu bir cihaz. 5800 sorunlu bir cihaz. Zamanında N72 almıştım onda da sorunlar vardı. 3230 kullanıyordum sorundan geçilmiyordu.
  • quote:

Üstü olanlara bakıyor da ne oluyor. N8 sorunlu bir cihaz. 5800 sorunlu bir cihaz. Zamanında N72 almıştım onda da sorunlar vardı. 3230 kullanıyordum sorundan geçilmiyordu.

öyle ama bunun kadar değil.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.