Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0.facebook.com'a girebilir telefon sadece.www.facebook.com adresine girmek istediğinizde izin vermez zaten diye biliyorum.
  • 5130'umu samsung d900i ile takas ettim bir daha nokia'ya bulaşmamak üzere umarım samsungdan memnun kalırım
  • umarım d900i den memnun kalırsın mesaj yazma kısmı beni deli ediyor
  • Şimdiye kadar mesajla ilgili yaşadığım tek sorun gönderilen mesajları otomatik kaydetmemesi gönderirken kaydet ve gönder seçeneğini kullanmak zorunda kalmam onun dışında kamerasını beğendim menü arasındaki geçişlerde 5130 gibi donmuyor.Bu tel ilk samsung deneyimim oldu askerden geldikten sonra bada işletim sistemli samsung almayı düşünüyorum.
  • telefonun hayırlı olsun ancak ben olsam 5130 a d900i asla almazdım biraz zarara uğrarsın gibime geliyor ama iyi günlerde kullanman dileğiyle :) ozon du galiba isim pm den cevap atamıyorum malesef mesajlarını tamamen sil eğer çok önemli deillerse bu forumda birisi 8000 gelen 8000 giden vardı silemiyorum tel resetliyor diyordu çok aşırı yüklenme malüm yazılım hatalı 5130lar :D
  • Teşekkürler ama beni çıldırtan telefon malesef 5130'du en son yediği naneden dolayı tepemin tasını attırdı ve d900i ile takas ettim d900i eski bir cihaz ama kamerası ve flashının olmasıyla bir çok özelliği ile 5130'dan daha iyi belirlediğiniz saatler arasında tuş ışıkları otomatik olarak yanıyor ve ayarlanan saat geldiğinde sönüyor böylece batarya daha uzun süre dayanıyor ücretsiz olarak attığı acil durum mesaj özelliğide güzel onun dışında çoğu samsungta standartlaşan sahte çağrı özelliğide mevcut şimdiye kadar gördüğüm tek dezavantajı gönderilen mesajları otomatik olarak kaydetmemesi ayrıca 5130'dan sonra cebimin iyice hafiflediğini söyleyebilirim d900i ince ve gayet zarif bir telefon yanılmıyorsam 2007 yılının en iyi telefonu seçilmişti dediğim gibi ben bu telefonu samsunga alışmak için aldım kısmet olursa badalı güzel bir samsung almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 17 Şubat 2011; 11:50:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Teşekkürler ama beni çıldırtan telefon malesef 5130'du en son yediği naneden dolayı tepemin tasını attırdı ve d900i ile takas ettim d900i eski bir cihaz ama kamerası ve flashının olmasıyla bir çok özelliği ile 5130'dan daha iyi belirlediğiniz saatler arasında tuş ışıkları otomatik olarak yanıyor ve ayarlanan saat geldiğinde sönüyor böylece batarya daha uzun süre dayanıyor ücretsiz olarak attığı acil durum mesaj özelliğide güzel onun dışında çoğu samsungta standartlaşan sahte çağrı özelliğide mevcut şimdiye kadar gördüğüm tek dezavantajı gönderilen mesajları otomatik olarak kaydetmemesi ayrıca 5130'dan sonra cebimin iyice hafiflediğini söyleyebilirim d900i ince ve gayet zarif bir telefon yanılmıyorsam 2007 yılının en iyi telefonu seçilmişti dediğim gibi ben bu telefonu samsunga alışmak için aldım kısmet olursa badalı güzel bir samsung almayı planlıyorum.

Hayırlı olsun telefonunuz,bende samsungu sevmiyorum hiç her zaman heryerde her şartta nokia diyenlerdenim

• Teşekkürler malesef nokia kendi kendini batırıyor her geçen gün eriyor microsoft ile yapmış oldukları anlaşmada pek işe yaramıyacak gibi duruyor nokianın bir çok cihazını kullandım hepsiylede yazılım sorunu yaşadım stabilite sıfır bu yüzden nokiadan şaşmıyacaksınız lafı pek gerçekci değil artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Teşekkürler malesef nokia kendi kendini batırıyor her geçen gün eriyor microsoft ile yapmış oldukları anlaşmada pek işe yaramıyacak gibi duruyor nokianın bir çok cihazını kullandım hepsiylede yazılım sorunu yaşadım stabilite sıfır bu yüzden nokiadan şaşmıyacaksınız lafı pek gerçekci değil artık

Saygı duyuyorum...
    Ama Nokia dan şaşmayacaksınız lafı benim için hala gerçekçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 18 Şubat 2011; 11:11:44 >

• Uzun zamandır kimse yazmıyor telefonlarda sorun yok sanırım.
  • ben yazılım yükseltmedim 4 gb lık hafıza kartı kullanıyorum herhangi bir takılma yavaşlama yok
  • okunmamış mesajımı çözdüm.
    çok öncelerden yaklaşık 4 ay önce bi mesajı okumamışım, hiç aklıma gelmezdi. ama düzelttim.

günde 150 mesaj atıyorum ama 5130 un şarjı 1 gün bile gitmiyor, niye böyle oluyor ki?
    herkesin böyle mi arkadaşlar?
  • Şarjının bir gün gitmesi zor aslında.

Bataryayla olacağını sanmıyorum prize gelen elektrikle de olabilir belki. Ben diğer telefonlarımı sürekli şarj ettiğim yerden başka bir yerde şarj ettiğim zaman bazı yerlerde daha uzun daha kısa gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Uzun zamandır kimse yazmıyor telefonlarda sorun yok sanırım.

Çok şükür şimdilik problem yok
  • arkadaslar bende almayı dusunuyorum olumlu olumsuz gorusleriniz cok onemli ???
    birisi 40 sn video cekimi demis ne derece dogru ???
  • şahsen fiyatına göre oldukça uygun video çekimi hafıza kartı dolana kadar ancak paran varsa git bi c3 al hem klavyeli hem güzel görünümlü
  • c3 inceledim ama general mobile dst q200 bence daha guzel kırmızı kapak felan blackberry gibi duruyor ikisi arasında kaldım nokia 5130 xm mi alsam gm q 200 mu karar veremedim ??
    5130 su an piyasası 270-330 tl q200 250 tl civarında
  • sonuçta kullanacak olsan sensin telefonu biz burda fikrimizi söylüyoruz parada senin paran sonuçta...bana kalırsa sorunluda olsa nokia derim en azından nokia yani telefoncuya götürsen bile tamir eder :)
  • eyvallah bursalı bakacaz artık belki ikisini de almam baska bişi alırım belli olmaz
  • Arkadaşlar bu v8.20 duyumu nerden geldi acaba dogruluk payı varmıdır yarın 28 şubat görcez inş.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.