bende telefonu aldım 8 ay sorun yapmadı son yazılım yükliyeyim derken bozdum telefonu ve serviste 7.95 yüklendi o gün bugündür 6 kez aynı hatayı yaptı en sonunda şikayet ettim hakem heyetine 3 ay oldu sonuç bekliyorum :D servise giderse alet ölüyo valla
inşallah iyi bir sonuç alırsınız...
inşallah :D ya bu 8 li versiyon diyorsunuzda verdiğiniz linkte atılan mesajlar geçen seneden yazılmış çeviri ile çevirdim aralıkta çıkması bekleniyor diyo galiba yalan o iş :D
quote:
Orijinalden alıntı: bsliali
inşallah :D ya bu 8 li versiyon diyorsunuzda verdiğiniz linkte atılan mesajlar geçen seneden yazılmış çeviri ile çevirdim aralıkta çıkması bekleniyor diyo galiba yalan o iş :D
Olabilir
Beyler birşey soracagım telefonun elimden kayıp dustu malesef ve dıs kasasında hasar meydana geldi.Mp3 calarken o ışıklar yanıp sonen bölümde çizik olustu.Bir de telefonun ortadaki tuşunda biraz boya aşınması var.Servise gondersem dış kasayı degistirmek için ne kadar isterler?
quote:
Orijinalden alıntı: Vellastus
Beyler birşey soracagım telefonun elimden kayıp dustu malesef ve dıs kasasında hasar meydana geldi**** calarken o ışıklar yanıp sonen bölümde çizik olustu.Bir de telefonun ortadaki tuşunda biraz boya aşınması var.Servise gondersem dış kasayı degistirmek için ne kadar isterler?
kardeş ben genpa servisinde full kasa kapak değişimi yaptırdım 22 tl gibi ücret çıkmıştı 10 tl işçilik 12 tl parça tutmuştu toplam 22 tl tutmuştu fazla değil yani :D
Hayır değil bilerek bir yere sürttüğünü tırnağınızla kaldırdığınızı kanıtlayabilir mi? Bir çok kişide aynı sorun oluyorsa bu kullanıcı hatası olamaz.
garantiden değiştirmiyorlar 20 tl dediler işte banada full kasa kapak hepsi değişti çokda ucuz yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: sfzb67
quote:
Orijinalden alıntı: We33
1,2 aydır Telefonu kullanıyorum ve daha hiç hatasını görmedim.Kaç kere elimden düştü bişe olmadı . Çok sağlam ve kullanışlı telefon
Bizde 31Aralıktan beri kullanıyoruz henüz problem yok inşallahta olmaz
8 aydır kullanıyorum hiçbir problem yok sadece ekranı çizildi
arkadaşlar mesaj kutumda "1 okunmamış mesaj" var ama ben hepsini okudum. üst taraftaki mesaj simgeside gitmiyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Kapatıp aç telefonu telefon kendine gelsin. Ya mesaj simgesi kaybolur ya da gelen mesaj varsa görünür.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Kapatıp aç telefonu telefon kendine gelsin. Ya mesaj simgesi kaybolur ya da gelen mesaj varsa görünür.
denedim bunu da ama olmuyor.
parça parça gelen mesajlardan biri geç gelmiştir o yüzden olabilir
mesaj hafızan dolmuştur
5130 mesaj hafızası telefon hafızası dolana kadar...mesajlara bak çok değilse sonunda yıldız olan mesajı sil o zaman hallolur sorun * olunca daha devamı var ama gelmemiş :P