Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende telefonu aldım 8 ay sorun yapmadı son yazılım yükliyeyim derken bozdum telefonu ve serviste 7.95 yüklendi o gün bugündür 6 kez aynı hatayı yaptı en sonunda şikayet ettim hakem heyetine 3 ay oldu sonuç bekliyorum :D servise giderse alet ölüyo valla
  • inşallah iyi bir sonuç alırsınız...
  • inşallah :D ya bu 8 li versiyon diyorsunuzda verdiğiniz linkte atılan mesajlar geçen seneden yazılmış çeviri ile çevirdim aralıkta çıkması bekleniyor diyo galiba yalan o iş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

inşallah :D ya bu 8 li versiyon diyorsunuzda verdiğiniz linkte atılan mesajlar geçen seneden yazılmış çeviri ile çevirdim aralıkta çıkması bekleniyor diyo galiba yalan o iş :D

Olabilir
  • Beyler birşey soracagım telefonun elimden kayıp dustu malesef ve dıs kasasında hasar meydana geldi.Mp3 calarken o ışıklar yanıp sonen bölümde çizik olustu.Bir de telefonun ortadaki tuşunda biraz boya aşınması var.Servise gondersem dış kasayı degistirmek için ne kadar isterler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Beyler birşey soracagım telefonun elimden kayıp dustu malesef ve dıs kasasında hasar meydana geldi**** calarken o ışıklar yanıp sonen bölümde çizik olustu.Bir de telefonun ortadaki tuşunda biraz boya aşınması var.Servise gondersem dış kasayı degistirmek için ne kadar isterler?

• kardeş ben genpa servisinde full kasa kapak değişimi yaptırdım 22 tl gibi ücret çıkmıştı 10 tl işçilik 12 tl parça tutmuştu toplam 22 tl tutmuştu fazla değil yani :D
  • Garantiden değiştirmiyorlar mı?
  • Garantiden bedava degistirceklerini sanmıyorum sonucta kullanıcı hatası degil mi?
  • Hayır değil bilerek bir yere sürttüğünü tırnağınızla kaldırdığınızı kanıtlayabilir mi? Bir çok kişide aynı sorun oluyorsa bu kullanıcı hatası olamaz.
  • garantiden değiştirmiyorlar 20 tl dediler işte banada full kasa kapak hepsi değişti çokda ucuz yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: We33

1,2 aydır Telefonu kullanıyorum ve daha hiç hatasını görmedim.Kaç kere elimden düştü bişe olmadı . Çok sağlam ve kullanışlı telefon

Bizde 31Aralıktan beri kullanıyoruz henüz problem yok inşallahta olmaz

8 aydır kullanıyorum hiçbir problem yok sadece ekranı çizildi

• arkadaşlar mesaj kutumda "1 okunmamış mesaj" var ama ben hepsini okudum.
    üst taraftaki mesaj simgeside gitmiyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Kapatıp aç telefonu telefon kendine gelsin. Ya mesaj simgesi kaybolur ya da gelen mesaj varsa görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kapatıp aç telefonu telefon kendine gelsin. Ya mesaj simgesi kaybolur ya da gelen mesaj varsa görünür.

denedim bunu da ama olmuyor.
  • parça parça gelen mesajlardan biri geç gelmiştir o yüzden olabilir
  • mesaj hafızan dolmuştur
  • 5130 mesaj hafızası telefon hafızası dolana kadar...mesajlara bak çok değilse sonunda yıldız olan mesajı sil o zaman hallolur sorun * olunca daha devamı var ama gelmemiş :P
  • Malesef izleyemezsin.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.