iki telefonunda birbirlerine göre iyi ve kötü yönleri var.Her anlamda 6300 daha iyi diyemeyiz...
Şarj ve müzik bakımından 5130 daha iyi ama. Uzun zamandır kullanmıyorum bende telefonu. Arkadaşa verdim. İphone takılıyorum artık
takıl bakalım iphone
5130'u uzun zamandır görmüyordum arkadaşa vermiştim onun Samsung B5702'yi de ben aldım satmak için. Aklınızda olsun çift hatlı telefon samsung isteyen varsa güzel bir cihaz var elimde.
Hemen pazarlamasını da yapalım burdan.
opera mini vodafone için olanını çalıştırablen var mı yaa?? :D
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
5130'u uzun zamandır görmüyordum arkadaşa vermiştim onun Samsung B5702'yi de ben aldım satmak için. Aklınızda olsun çift hatlı telefon samsung isteyen varsa güzel bir cihaz var elimde.
Hemen pazarlamasını da yapalım burdan.
Samsung mu aman uzak dursun
nokia forumlarında yazılanlara göre 28 şubatta v8.20 çıkacakmış
1- kendi içindeki opera mini güncellenecekmiş. nokia operadan özel bi versiyon istemiş bu tel için. 2- java güncellenecekmiş. 3- ana menü simgeleri ovi simgeleriyle değişecekmiş 4- uygulamalara ana menüde göster seçeneği eklenecekmiş. 5- müzik çalarda tüm şarkılarda isme göre arama yapılacakmış rehberdeki gibi. müzik çalar optimize edilecekmiş 6- mesajlardaki sohbet çalışacakmış. 7- şarj ayarlanacakmış 8- ekran koruyucu olmayackmış :D
Yazılımda bir sorun olursa artık 8.20 yüklerler serviste
çıktığı gün yükleyecem linkleri paylaşırım burda 7li sürümdekilerle topluca geçeriz :D
Nsu ile güncelleme yapamayacak mıyız acaba. Çıktığında bende güncelleme yapmayı düşünüyorum. Sesimizi duydu galiba Nokia.
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. uzunca bir süre 1200 serisi telefonum vardı fakat son zamanlarda fazla kullanmadığım için garip bi şekilde telefonu kaybettim :) nereye koyduğumu bulamadım. yorumların tümünü okumam mümkün değildi fakat geneli telefon hakkında olumlu . bende bu telefonu almaya karar verdim. netten sipariş ettim bugün yarın gelir ve bir sorum olacak size. ben hiç yazılımlı bir telefon kullanmadım şimdi söylenenlere göre yeni versiyon gelecekse bunu servise yaptırmam mı daha mantıklı (garanti bakımından) yoksa bende yapabilirmiyim?. şimdiden teşekkürler.
Telefonu şarja takıp USB ile sizde güncelleme yapabilirsiniz. Servisi boşa beklemenize gerek yok. 6.94 gelirse güncelleme yapmayın ama. 8'li versiyonu ben dahil bir kaç arkadaş deneyecek sanırım. Şahsen ben kendimi denek yaptım. Yükleyince izlenimleri yazarım kesin.
teşekkürler :)
demin okuduğum habere göre nokianın pazar payı %38 den %28 e düşmüş apple ve htc nin android başarısından sonra eee gayet normal değilmi en çok satılan modellerin içinde 5800 ve 5130...5130 yazılımı berbat 5800ında ekranı donuyor soğukta(nette yazıyor) nokia böyle yaparsa hakediyor düşmeyi bence
Artık adam akıllı Iphone'a HTC'ye ve Blackberry'ye rakip çıkartması lazım.
5130 iyi sattı ama. Önceden kimsede görmezdim şimdi herkeste görür oldum.
En son ben aldım
8'li versiyondan ses yok mu daha.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
8'li versiyondan ses yok mu daha.
Beklemedeyiz daha...
1,2 aydır Telefonu kullanıyorum ve daha hiç hatasını görmedim.Kaç kere elimden düştü bişe olmadı . Çok sağlam ve kullanışlı telefon
quote:
Orijinalden alıntı: We33
1,2 aydır Telefonu kullanıyorum ve daha hiç hatasını görmedim.Kaç kere elimden düştü bişe olmadı . Çok sağlam ve kullanışlı telefon
Bizde 31Aralıktan beri kullanıyoruz henüz problem yok inşallahta olmaz