Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • albüm kapağı olan müzikleri atınca müzik geç değişiyo ama kapak olmazsa 1 sn sürmüyor :D
  • bende bi program var bütün şarkılara albüm kapağı yaptım zaten nerdeyse tam ekran gösteriyo çok iyi şarkıları durdurupta değiştirdiğin zaman hemen değişiyor çalarkende 1 sn falan işt :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

bende bi program var bütün şarkılara albüm kapağı yaptım zaten nerdeyse tam ekran gösteriyo çok iyi şarkıları durdurupta değiştirdiğin zaman hemen değişiyor çalarkende 1 sn falan işt :)

Kimisi yavaş diyor kimisi hızlı ben bişiy anlamdım bu işten
  • bende gayet hızlı FW den de kaynaklı olabilir
  • 7.95 iyi çalışıyo hayret ediyom valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

7.95 iyi çalışıyo hayret ediyom valla :)

Nazar değdireceksin
  • Nazar boncuğu taktım telefona :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

Nazar boncuğu taktım telefona :D

• Ben telefonu arkadaşa verdim tatil sonunda alıcam. Geçici süre Samsunglardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Ben telefonu arkadaşa verdim tatil sonunda alıcam. Geçici süre Samsunglardayım.

Samsung mu

• Java sınırı 1mb değil miydi? Sabah ovi mağaza indirdim 1.3mb çalışıyo
  • Benim tel hala gelmedi 3.haftaya giryoo serviste 7.96 yüklüylü sorun olur m acaba? yada degişim fln yaparlar m düzelmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen92 -- 14 Ocak 2011; 16:06:27 >
  • değerli43 kardeş bende real football 2011 yüklü 1.6 mb çalışıyor :D sorun yapmıyor çalışmada pc suite ile atarken 1 mb sonrasını atmıyor ama direk karta atınca çalıştırıyor...

tolsen 92 belki 7.96 serviste olmadığı için merkeze falan yollarlar yada nokia onaylı olmadığı için (en yüksek 7.95) sorun çıkartabilirler inş yapmazlar tabi...
  • yapmazlar derken sorun anlamında dedim yanlış anlaşılmasın :D
  • Nedir bu telefondaki yazılım sorunu anlamdım bir sürüde yazılım güncellemişler ama görünüşe göre hiç biri çare olmuyor
  • Telefonu kvk ya verdiysen teleservice nin siteye gir cihaz durumu na imei ni yaz sorgula.. Ben 7.97 yüklü vermiştim açılmıyordu hiç .. Sorun olmaz
  • Siz hala Samsung ile dalga geçin ve Nokia'nın keyfini bekleyin
    Donanımsal sorunlar garanti dahili 0 parça ile degiştirilip onarımı saglanır ama yazılımsal sorunlar Nokia'nın keyfine kalmış.
    Forewer Samsung OS .
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

Siz hala Samsung ile dalga geçin ve Nokia'nın keyfini bekleyin
    Donanımsal sorunlar garanti dahili 0 parça ile degiştirilip onarımı saglanır ama yazılımsal sorunlar Nokia'nın keyfine kalmış.
    Forewer Samsung OS .

Siz Samsung ile mutluysanız problem yok ben mutlu olamadım zamanında onun için kalsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 14 Ocak 2011; 23:15:49 >

• Şu anda eski telefonu E900 kullanmaya başladım. Ekran haşat durumda ama tıkır tıkır çalışıyor makina yav.

Bence sen Samsungları tekrar incelemeye al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Şu anda eski telefonu E900 kullanmaya başladım. Ekran haşat durumda ama tıkır tıkır çalışıyor makina yav.

Bence sen Samsungları tekrar incelemeye al.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.