Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsungun eski dokunmatikleri kötüydü ancak yeni ürünleri gayet iyi yakında nokia'yı geçerse şaşırmayın nokia'da son zamanlarda gerileme var özellikle dokunmatik ekranlı telefonlarında fazla çeşit yok ve kalas gibi telefon yapıyorlar hala yazılım sorunuda cabası ben yıllar boyunca nokianın bir çok farklı modelini kullandım hepsindede yazılım sorunu yaşadım nokia symbiandan vazgeçmediği sürece fazla birşeyin değişeceğini sanmıyorum bakın samsungun kendi işletim sistemi ne kadar stabil sorun yaşayan çok az kişi var şimdiye kadar hep nokia kullandım ama bunda sonra samsungu tercih edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Samsungun eski dokunmatikleri kötüydü ancak yeni ürünleri gayet iyi yakında nokia'yı geçerse şaşırmayın nokia'da son zamanlarda gerileme var özellikle dokunmatik ekranlı telefonlarında fazla çeşit yok ve kalas gibi telefon yapıyorlar hala yazılım sorunuda cabası ben yıllar boyunca nokianın bir çok farklı modelini kullandım hepsindede yazılım sorunu yaşadım nokia symbiandan vazgeçmediği sürece fazla birşeyin değişeceğini sanmıyorum bakın samsungun kendi işletim sistemi ne kadar stabil sorun yaşayan çok az kişi var şimdiye kadar hep nokia kullandım ama bunda sonra samsungu tercih edicem.

Plazma ve led tv de kesinlikle samsung ama telefonda tercihim değil.
  • Mesaj yazma hanesinin altına yeni gelen bu simgelerin,kutucukların ne işe yaradığını bilen var mı?

Vurgulu XBox PC Playstation
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Mesaj yazma hanesinin altına yeni gelen bu simgelerin,kutucukların ne işe yaradığını bilen var mı?

Onlar MMS atarken bişiyler eklemek için müzik resim fln filan...

bu arada sonuda benim telde gitti yazılım ata ata enson ekranda contact service yazdı gönderdim servise....

nokianın destek sayfasında mesaj yazma bölümü var hepimiz sikayet edersek belki dikkate alırlarda 8.xx yazılımı daha iyi cıkarırlar(hiç sanmıyom gerçi)

• inşallah bizim 7.91 sürümüne bişiy olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen92

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Mesaj yazma hanesinin altına yeni gelen bu simgelerin,kutucukların ne işe yaradığını bilen var mı?

Onlar MMS atarken bişiyler eklemek için müzik resim fln filan...

bu arada sonuda benim telde gitti yazılım ata ata enson ekranda contact service yazdı gönderdim servise....

nokianın destek sayfasında mesaj yazma bölümü var hepimiz sikayet edersek belki dikkate alırlarda 8.xx yazılımı daha iyi cıkarırlar(hiç sanmıyom gerçi)

Telefonun ekranda mi yazdı contact service diye?

• evet nokia yazısı gelyo sonra ekranda kırmızı harflerle CONTACT SERVİSE yazyodu ilkkez böyle bişey gördüm yazılım attım phoenixten yine aynı yazı yazıyodu garantiye verdigim telci donanımsal dedi hala bekliyom gelmesini telde 7.96 yüklüydü inş 7.95 i yüklerler sonra bende 6.94 e indirttircm telciden
  • 6.94 : En saglam,stabil sürüm her konuda.
    7.91 : Müzik çalar yavaş + Şarj az gidiyor.
    7.95 : Müzik çalar yavaş + Telefon yavaş + Şarj az gidiyor + Beyaz ekranda kalma.
    7.97 : Türkçe yok + Müzik çalar yavaş + Telefon yavaş + Şarj az gidiyor + Beyaz ekranda kalma.
    Kullandıgım sürümler ve analizleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranligiKoklayanAdam -- 8 Ocak 2011; 15:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

6.94 : En saglam,stabil sürüm her konuda.
    7.91 : Müzik çalar yavaş + Şarj az gidiyor.
    7.95 : Müzik çalar yavaş + Telefon yavaş + Şarj az gidiyor + Beyaz ekranda kalma.
    7.97 : Türkçe yok + Müzik çalar yavaş + Telefon yavaş + Şarj az gidiyor + Beyaz ekranda kalma.
    Kullandıgım sürümler ve analizleri.

çok doğru analiz... 6.65 de fena değil sorun yaşamamıştım 6.94 en ideali
  • Ankara'ya hele gidiyimde bir ayar çekicem telefona 6.94 versiyona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Ankara'ya hele gidiyimde bir ayar çekicem telefona 6.94 versiyona.

En sağlıklısı 6.94 yazılım sürümü diyorsunuz yani...
  • Bugüne kadar hiç şikayet etmezdim ben telefondan aldığım ilk 6 ay boyunca. 7.95 yükledikten sonra müzik çalarım çok yavaşladı. Normalde şarkı değişimi anında olurdu 7.95'te 2 saniye fix bekliyorsunuz.
  • quote:

Bugüne kadar hiç şikayet etmezdim ben telefondan aldığım ilk 6 ay boyunca. 7.95 yükledikten sonra müzik çalarım çok yavaşladı. Normalde şarkı değişimi anında olurdu 7.95'te 2 saniye fix bekliyorsunuz.

Şuan ben müzik çalara basıyorum 1sn filan bekliyor ondan sonra çalmaya başlıyor 7.91 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 9 Ocak 2011; 13:10:58 >
  • 6'lı seriden sonra müzik çalarda yavaşlama var ama sadece şarkı geçişlerinde tabi.
  • 5800 XM nasıl acaba kendimede ondan düşünüyorum
  • Bence bulaşma. Dokunmatiği ısıya duyarlı değil basmaya duyarlı.
  • quote:

Bence bulaşma. Dokunmatiği ısıya duyarlı değil basmaya duyarlı.

Biraz araştırdım dokunmatik biraz geç algılıyormuş,galiba bu ısıya duyarlı olmamasından...
  • Evet ısıya duyarlı değil. Büyük mağazalardan Samsung'un ve Nokia'nın dokunmatiklerini test edebilirsin farkı anlarsın. 5800 yerine S5620 öneririm ben.
  • quote:

Evet ısıya duyarlı değil. Büyük mağazalardan Samsung'un ve Nokia'nın dokunmatiklerini test edebilirsin farkı anlarsın. 5800 yerine S5620 öneririm ben.

Vezgeçtim o zaman 5800 dan
    U700 'den sonra kesinlikle Samsunga bidaha bulaşmam demiştim aynı kanıdayım
    Nokia N8 incelemeye başlayım bari
  • N8'de farklı değil ki. Samsung şu anda süper cihazlar çıkartıyor. Nokia almayı düşünmüyorum şahsen bir daha Samsung gibi cihaz yapana kadar. İşletim sisteminde sıfır sorun olan bir telefonu olsun eyvallah.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.