Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu sabah aldım imei filan değişmiş yine 7.95 yüklemısler şimdilik sorun yok yavaşlık filan da yok inşallah problem çıkmaz tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

N8'de farklı değil ki. Samsung şu anda süper cihazlar çıkartıyor. Nokia almayı düşünmüyorum şahsen bir daha Samsung gibi cihaz yapana kadar. İşletim sisteminde sıfır sorun olan bir telefonu olsun eyvallah.

O zaman bende i-phone alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

Telefonu sabah aldım imei filan değişmiş yine 7.95 yüklemısler şimdilik sorun yok yavaşlık filan da yok inşallah problem çıkmaz tekrar

Hadi hayırlısı bakalım inşallah problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

5800 XM nasıl acaba kendimede ondan düşünüyorum

5800 bana göre nokianın en takoz telefonlarından biri dokunmatik ekrana yakışmıyor yazılım sorunuda cabası illa nokia alıcam diyorsanız C5-03 modelini tavsiye ederim oda rezistif ekranlı malesef nokia rezistif ekrandan vazgeçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

quote:

5800 XM nasıl acaba kendimede ondan düşünüyorum

5800 bana göre nokianın en takoz telefonlarından biri dokunmatik ekrana yakışmıyor yazılım sorunuda cabası illa nokia alıcam diyorsanız C5-03 modelini tavsiye ederim oda rezistif ekranlı malesef nokia rezistif ekrandan vazgeçmiyor.

Vallahi ne alıcamı bilemedim en iyisi şuanki 4.5 senedir sorunsuz kullandığım nokia 6630'a devam

• Artık modeller iyice çoğaldı. İnsan neyi seçeceğine karar veremiyor ama kriterler olunca daha çok karar veriyorsun.

Ben bu telefonu almadan önce hızlı mesaj yazmayı zil sesinin yüksek olmasını şeklinin iyi olmasını şarjının uzun gitmesini ( en az 2.5 gün) istiyordum. Karşıma bu telefon çıktı. Pişman mıyım? Eh biraz. Keşke o zamanlar E63 alsaydım diyorum. Şimdi ona da gerek kalmadı. Monte ile idare ediyorum.
  • 7.95 olmasına rağmen müzik çalar geçişleri hızlı :) reset atmadı bütün gün boyu :D
  • quote:

Artık modeller iyice çoğaldı. İnsan neyi seçeceğine karar veremiyor ama kriterler olunca daha çok karar veriyorsun.

Ben bu telefonu almadan önce hızlı mesaj yazmayı zil sesinin yüksek olmasını şeklinin iyi olmasını şarjının uzun gitmesini ( en az 2.5 gün) istiyordum. Karşıma bu telefon çıktı. Pişman mıyım? Eh biraz. Keşke o zamanlar E63 alsaydım diyorum. Şimdi ona da gerek kalmadı. Monte ile idare ediyorum.

Evet modeller,özellikler çoğaldı çeşit bollaştı en iyisini seçmek iyice zorlaştı tam sağlıklı tercih yapılamıyor.
    Beklentilerin ve olmasını istediklerine göre bir model belirlemeye çalışıyorsun.
  • Bunu aldığım zamanlarda 3G wifi o kadar önemli değildi ama 6 ay önce önemli olmaya başladı.
  • quote:

Bunu aldığım zamanlarda 3G wifi o kadar önemli değildi ama 6 ay önce önemli olmaya başladı.

Teknoloji çabuk ilerliyor bugün en son model telefonu alırsın yarın yeni bişiy çıkar muhakkak
  • Teknolojiyi yakından takip ederdim önceleri. Bir telefonu en fazla 6 ay kullanırdım ki 6 ay durduğu da olmazdı. 1 ayda 1 haftada değiştirirdim. N72 ilk çıktığında 1000 lira para bayıldım. Şimdi 400 450'den fazla vermek acı oluyor.
  • quote:

Teknolojiyi yakından takip ederdim önceleri. Bir telefonu en fazla 6 ay kullanırdım ki 6 ay durduğu da olmazdı. 1 ayda 1 haftada değiştirirdim. N72 ilk çıktığında 1000 lira para bayıldım. Şimdi 400 450'den fazla vermek acı oluyor.

Aynen bende bu kullandığım 6630'a 700lira bayılmıştım
  • avea kullananlar kontorunuz yokken 172.28.235.12 yazın müzik çalardan adrese git e girip her site bedava :D :D
  • quote:

avea kullananlar kontorunuz yokken 172.28.235.12 yazın müzik çalardan adrese git e girip her site bedava :D :D

Neler keşfediyoruz
    Kontor yüklenince gezdiğin net kadar konturun düşerse
  • quote:

quote:

avea kullananlar kontorunuz yokken 172.28.235.12 yazın müzik çalardan adrese git e girip her site bedava :D :D

Neler keşfediyoruz

yok yok tecrübe ettim gitmiyor güvenebilirsiniz mp3 indiriyorum youtube dan video izliyorum bana mısın demiyor

• quote:

quote:

quote:

Neler keşfediyoruz

yok yok tecrübe ettim gitmiyor güvenebilirsiniz mp3 indiriyorum youtube dan video izliyorum bana mısın demiyor

Süpermiş tabi avea sı olana

• evet ama şarj bi günde bitiyo sonra :D :D
  • quote:

evet ama şarj bi günde bitiyo sonra :D :D

O kadarda olsun
  • Gülü seven dikenine katlanır kaktüsü sevenin vay haline.
  • quote:

Gülü seven dikenine katlanır kaktüsü sevenin vay haline.

Bide eşşek versiyonu var onun ben hiç söylemiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 11 Ocak 2011; 11:33:49 >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.