Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teleserviceden baktım.. degişim cihazı bekliyor.. yazıyo bu ne demek?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen92

Arkadaşlar teleserviceden baktım.. degişim cihazı bekliyor.. yazıyo bu ne demek?
    şimdiden teşekkürler

Sizinde mi 5130 seviste?
    Yok artık!!!
  • quote:

Arkadaşlar teleserviceden baktım.. degişim cihazı bekliyor.. yazıyo bu ne demek?
    şimdiden teşekkürler

Değişim kararı çıkmış değiştiriyorlar makineyi.
  • Vay be ne makina almışızda haberimiz yokmuş
  • quote:

şimdiden teşekkürler

telefon değişecek kapaklara seninkileri takacaklar.. servisten geldikten sonra 7.95 yüklü tıkır tıkır çalışıyor maşallah :D
  • Of ne zmn gelcek yaa ayın 7sinde cihaz degişim bekliyor yazmışlar..tam 10 gün oldu
  • Benim telefon çökmüştü servis yazılım attı ve tam 38 gün sonra gelmişti.
    Allah sabır versin..
  • Arkadaşlar ben 2 yıldır kullanıyorum. Herhangibir problem yaşamadım. Ayrıca Sar değeri en düşük telefonlardan birisi ( 1,16W/kg) yada ben öyle biliyorum.
    ses kalitesi , müzik çalar ve radyo özelliği gayet güzel ve kullanışlı , menü geçişleri , messenger ve internet hızlı bir telefon.

Başka öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.
  • sar değeri oldukça yüksek çoğu telefonun değeri 1 in altında bu oldukça yüksek o konuda şahsen radyosunu beğenmiyorum sürekli tıs tıs tıs ses gelio aralarda hareket halinde dinlerken diğerlerinde sana katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

sar değeri oldukça yüksek çoğu telefonun değeri 1 in altında bu oldukça yüksek o konuda şahsen radyosunu beğenmiyorum sürekli tıs tıs tıs ses gelio aralarda hareket halinde dinlerken diğerlerinde sana katılıyorum

Ses problemini Ekolayzer veya stereo genişletme ON/OFF yaparak düzeltebilirsin veya radyonun ayarlarından da düzeltilebilir. Bende öyle bir sorun yok.
  • Umarım bizde sorunsuz kullanırız...
  • Alınık bir 5130 arıyorum bilginize. Öncelik kırmızı renktir. Ful kutulu ve temiz olması daha da iyi olur. Takas ile alabilirim duruma göre anlaşırız karşı taraf ile.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 23 Ocak 2011; 22:09:37 >
  • Ben düşünüyorum aslında satmayı. Ne kadar düşünüyorsun fiyat olarak?
  • ben daha yeni aldım valla satmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal
    Ben düşünüyorum aslında satmayı. Ne kadar düşünüyorsun fiyat olarak?

Hocam takas olarak almayı tercih ediyorum şu anda o kadar nakit veremem. Takas yapılacak telefon ise w880i. Sahibinden.com'a ilanı açtım şu anda onay bekliyorum. :)
  • Bende nakit düşünüyorum şu anda takas sıcak gelmiyor. Borçları kapatma derdindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal
    Bende nakit düşünüyorum şu anda takas sıcak gelmiyor. Borçları kapatma derdindeyim.

Hocam takas düşünürseniz ben hazırım bilginize :)
  • arkadaşlar 5130 için guitar rock tour ya da guitar hero gibi oyunların tam sürümü olan varsa bana yardımcı olabilir mi?aradım ama bulamadım.
  • 6300 dan iyi bence
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.