Benim öğreneceğim çok şey var herhalde opera ne telefonun tarayıcısımı?
opera mini web tarayıcısı nokia ile alakası yok herhalde anlaşma gereği yazılıma eklenmiş çok güzeldir internet sayfalarını aynı bilgisayardaki gibi açar oldukça iyi programdır kullanmanı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: bsliali
opera mini web tarayıcısı nokia ile alakası yok herhalde anlaşma gereği yazılıma eklenmiş çok güzeldir internet sayfalarını aynı bilgisayardaki gibi açar oldukça iyi programdır kullanmanı tavsiye ederim
Cevabınız için teşekkür ederim,telefondan internete bağlanırsam mutlaka kullanmayı denerim
quote:
Orijinalden alıntı: hugareva
quote:
Orijinalden alıntı: degerli43
Internet paketi alırsan o tarayıcıyla heryere girersin;) 0.facebooka diğer telefonlar da kendi tarayıcısı üzerinden girer operadan kimse giremiyor
0 dan girmeyi bende başaramadım. uyuz oluyorum ya , bazı şeylere operasiz bağlanıyor bazı yerlere ama ben istediğimde mümkün değil operasız kullanmak
Müzik çalara girip oradan seçeneklere girip adrese git seçeneğini tıklarsanız 0.facebook.com adresine girebilirsiniz.
Opera 5 kullanmayın derim bu telefonla içindekini kullanın
Onu kullanırız o zaman
quote:
Opera 5 kullanmayın derim bu telefonla içindekini kullanın
evet , 5 stabil çalışmıyo ama opera 5 in sitesindeki tanıtım resminde ön önde 5130 var
gördüm yarın alıyorum yeniden özlemiştim kırmızımı :D inşallah bi daha servis görmez :D
Yukarıda da sormuştum cevap gelmedi: Yeni alınan bir 5130'un içinde eski yazılım mı olur yoksa bu çokça şikayet edilen 7. bilmemkaç sürüm mü? Yenisi yüklüyse problemli olur herhalde o yüzden uzak duracağım. Fikri olan?
Şansına ne gelirse o yazılım olur. Sorun çıkartacağını sanmıyorum ama. Ben 6 7 aydır 7'li yazılım kullanıyorum çok şükür sorun yok.
geçen hafta bi arkadaş almış 7.91 yüklüydü..
@Ünal, degerli43 teşekkürler. Çok kararsız kaldım ya. Yeni yazılımı çıkacakmış galiba gerçi 1-2 ay içinde. Nihayet kafamda ikiye düşürdüm modelleri. Bununla dokunmatik Samsung Champ arasında kaldım. Onun özellikleri bundan düşük tabii ama özellik aramıyorum fazla zaten. Havaleyle falan Champ'i 220, XM'i de 250 TL'ye alabiliyorum. Herkese sordum size de sorayım, hangisini tavsiye edersiniz?
Bence bunu al her işini görür ben 1 yıl sorunsuz kullandım sonra sorun çıktı.. Olmazsa alınca telefoncudan eski yazılımı yükletirsin sorun olmaz
farkındaysan telefonun sadece yazılım sorunu var deniyor ikide birde bir parçası bozuldu denmiyor yazılım yüklemeyi kendin pcden bile yapabiliyorsun hatta geçenlerde kendim yükledim servise bile gerek yok bence hiç düşünmeden al derim gayet memnunum ben
quote:
farkındaysan telefonun sadece yazılım sorunu var deniyor ikide birde bir parçası bozuldu denmiyor yazılım yüklemeyi kendin pcden bile yapabiliyorsun hatta geçenlerde kendim yükledim servise bile gerek yok bence hiç düşünmeden al derim gayet memnunum ben
Kendiniz pc'den nasıl yüklüyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: sfzb67
quote:
Phoenix programıyla.. 2-3 hafta da bi yüklersin 10dk lik iş zaten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sfzb67
quote:
Phoenix programıyla.. 2-3 hafta da bi yüklersin 10dk lik iş zaten
Format falan atıyormusun yenisini yüklemeden? Bu arada bende baktım şimid 7.91 yüklü telefonda.
ben jaf emilatör ile yükledim navifirm 0.4 ile yazılım indirdim programlada attım 10 dakika sürmedi üstünden 1 ay geçti şimdilik bir sorun çıkmadı bakalım...
Bence bu telefona bulaşmayın yazılım güncellemesi çıkıyor ancak bir yeri düzeltirken başka bir tarafı batırıyorlar bütün versiyonlarda reset problemiyle karşılaştım mesajlarım uçtu foto çekerken cihaz reset atıyordu bu fiyat aralığında samsungun dokunmatik telefonları var kameraları kötü ama en azından stabildir illa nokia istiyorsanız 6303i classic tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE
Bence bu telefona bulaşmayın yazılım güncellemesi çıkıyor ancak bir yeri düzeltirken başka bir tarafı batırıyorlar bütün versiyonlarda reset problemiyle karşılaştım mesajlarım uçtu foto çekerken cihaz reset atıyordu bu fiyat aralığında samsungun dokunmatik telefonları var kameraları kötü ama en azından stabildir illa nokia istiyorsanız 6303i classic tavsiye ederim.
Çok geç çoktan bulaştık bile Samsung mu asla kullanmam 1 kere U700 aldım dokunmatik 485TL para verdim 1 ay tahammül edebildim hibe ettim bi aile üyesine Ne olursa olsun bence en sağlamı Nokia