Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ünal

Telefonu bilgisayara bağlamaya çalışıyorum yazılımı yükleyemiyor nedense. Modem olarak kullanmayı düşünüyordum telefonu.

dial-up bağlantımı yapmaya çalışıyorsunuz?
  • Dial up değil de PC Suite ile bağlanmaya çalışıyorum. PC Suite telefonu tanımıyor.
  • quote:

Dial up değil de PC Suite ile bağlanmaya çalışıyorum. PC Suite telefonu tanımıyor.

Ben güneydoğuda görev yaparken 2sene nokia6630 telefonumu notebook ile bluetooth yolu ile eşleştirirdim sonra pc den cerirmeli bağlantı ile vodafone hat ile internete girerdim tlf modem olurdu 4gb 450kontordü
    Pc suit ile pek sağlıklı olmadığından onu kullanmazdım.Hala 6630u kullanıyorum 5.yılına girdi maşallahı var
  • PC Suite ile güzel girilebiliyor sorun çıkartmıyor. Samsung Monte ile denedim süper giriyor internete 3G ile. Turkcell hattıma da internet paketi alıcam Vınn'ın yanına da ek olur.
  • quote:

PC Suite ile güzel girilebiliyor sorun çıkartmıyor. Samsung Monte ile denedim süper giriyor internete 3G ile. Turkcell hattıma da internet paketi alıcam Vınn'ın yanına da ek olur.

Sorunsuz ise ne güzel
    Samsung u hiç sevemedim bir kere aldım u700 kendi kendine biyerlere girer dururdu dokunmatikti 485 almıştım 2007de 1 ay sabredebildim,anneme hibe ettim
  • 5130'u tanıdı sonunda bilgisayar. Kapatıp açınca sorun düzeldi.
  • quote:

5130'u tanıdı sonunda bilgisayar. Kapatıp açınca sorun düzeldi.

Problem çözüldü...
  • Cumartesi sabahı çektik şarjdan yeni 5130umuzu şuan yarı oldu şarjı 3 gün oldu bakalım kaç gün yetecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 4 Ocak 2011; 9:41:14 >
  • Daha öncelerde başlattığım para iadesi için Hakem Heyeti'nden haber geldi.
    Fatura bedelini geri alabileceğim.
    Ben kurtuldum arkadaşlar telefonla mutlu olanlara sorunsuz yaşayanlara hayatlarında başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Daha öncelerde başlattığım para iadesi için Hakem Heyeti'nden haber geldi.
    Fatura bedelini geri alabileceğim.
    Ben kurtuldum arkadaşlar telefonla mutlu olanlara sorunsuz yaşayanlara hayatlarında başarılar diliyorum

Olay nedir özetleyebilirmisiniz yada hangi sayfada yazınız?
  • Telefonu sorunsuz biçimde kullanıyordum.Birikmiş mesajları silmeye çalıştığımda silemedi hata verdi sürekli.Cihazda 6.94 yüklüydü ama kapandı birden ve açmaya çalıştığımda beyaz ekranda kaldı. Ayrıca modem olarak kullandığım zamanlarda telefon 5 dakika sonra şebeke ile erişimi kesiliyor. Hiç bi bağlantı kalmıyodu.Telefonu tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyodum.
    1. servise verişimde bunları ilettim. Hiçbir şey yapılmadan yazılım yüklendi ve geri verildi hatta virüs bulundu diye yazmışlar ve sağolsunlar o lanet 7.95'i yüklemişlerdi :)
    2. de mesaj atıyordum yazdıktan sonra gönder tuşuna bastım telefon gitti. Yine açılmadı.
    3. yü hatırlayamadım
    4. ise otobüste müzik dinlerken şarkı bitti diğerine geçmediğini farkettim. Bi baktım telefon kapanmış.
    4 adet servis fişiyle beraber tüketici hakem heyetinin yolunu tuttum ve baya bi zaman geçti şikayetin ardından.Ama sonuç olarak tüketici kazandı.
    Kararın tarafıma iletilmesini bekliyorum ve ardından nokia ile iletişime geçeceğim.
    Olay kısaca budur. Eğer telefonunuzda sorun yoksa bu sorunlar çıkmayadabilir.
    Ama ben bundan sonra telefon ile müziği karıştırmam

• Sorun telefon ile müzik karıştırmakta degil. Sorun XpressMusic serisinde.
    Kuzenimde 5220 Xpress Music vardı o da böyle kapandı birdaha açılmadı o zamanlar versiyon ne bilmezdi garantiye gönderdi garanti dışı bıraktılar.
    Sonra ben 5130 aldım o da böyle oldu iyiki versiyon işini buldumda daha uzun kullanabildim telefonu..
    Ayrıca hatırlatırım 5800'da XpressMusic. Bence Xpress Music serisinden uzak durun yada Nokia'dan. Adamlar hala yıllar öncenin işletim sistemi symbian kullanıyor. Donmasından,resetlerinden,yavaşlamasından herkes şikayetçi ama Nokia -tın. O yüzden Android ve Linux işletim sistemleri Nokia'yı yavaş yavaş bitiriyor.
    Şimdi Samsung'da Linux sorun yok huzur var ..

• Samsung'da keşke biraz versiyonlara oyun ve programlara yüklense bomboş telefon oluyor. Biraz program yüklense fena mı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Telefonu sorunsuz biçimde kullanıyordum.Birikmiş mesajları silmeye çalıştığımda silemedi hata verdi sürekli.Cihazda 6.94 yüklüydü ama kapandı birden ve açmaya çalıştığımda beyaz ekranda kaldı. Ayrıca modem olarak kullandığım zamanlarda telefon 5 dakika sonra şebeke ile erişimi kesiliyor. Hiç bi bağlantı kalmıyodu.Telefonu tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyodum.
    1. servise verişimde bunları ilettim. Hiçbir şey yapılmadan yazılım yüklendi ve geri verildi hatta virüs bulundu diye yazmışlar ve sağolsunlar o lanet 7.95'i yüklemişlerdi :)
    2. de mesaj atıyordum yazdıktan sonra gönder tuşuna bastım telefon gitti. Yine açılmadı.
    3. yü hatırlayamadım
    4. ise otobüste müzik dinlerken şarkı bitti diğerine geçmediğini farkettim. Bi baktım telefon kapanmış.
    4 adet servis fişiyle beraber tüketici hakem heyetinin yolunu tuttum ve baya bi zaman geçti şikayetin ardından.Ama sonuç olarak tüketici kazandı.
    Kararın tarafıma iletilmesini bekliyorum ve ardından nokia ile iletişime geçeceğim.
    Olay kısaca budur. Eğer telefonunuzda sorun yoksa bu sorunlar çıkmayadabilir.
    Ama ben bundan sonra telefon ile müziği karıştırmam

Açıklamalrın için tşkler inşallah bunda sorun çıkmaz hediye aldık çünkü...
    Sonra imal olanlarda bu sorun çözülmüştür belki nokia 5130c-2 yazıyor *#0000# yaptığımda.
    Nokia ne yapacak bakalım bu karar karşısında

• Benim telefonda C2 olarak geçiyor ben geçen sene Kasım gibi almıştım. Vay be 1 senedir kullanıyorum telefonu maşallah tık demedi.
  • quote:

Benim telefonda C2 olarak geçiyor ben geçen sene Kasım gibi almıştım. Vay be 1 senedir kullanıyorum telefonu maşallah tık demedi.

İnşallah bizimkide tık demez
  • Sennheiser CX500 kulaklığım ile dinliyodum telefonda. Ama şu versiyon olayları işleri çok bozdu. Ses kalitesi hoşuma gitmemeye başladı.
    Mp3 çalarla devam ediyoruz bakalım.
    Ben teknik servise verdiğimde ilk defa bu kadar problem yaşayan bi telefon olduğunu görüyoruz dediler
    Ben telefondaki bütün herşeyi kullanıyodum. Şarjı 1günde bitiyordu dayanmıyodu. Bakalım şimdi şu parayı alabilirsek C6-01'e yönelicem :)
  • morqos kardeş bende şikayet ettim telefon 5 kez yazılımını bozdu kendi kendine sence ne kadar çıkar ve seninki kaç ayda sonuçlandı acaba
  • Şuan Samsung Java tabanlı 5130 gibi ama sorunlu bir Nokia yerine sorunsuz kullanışlı bir Samsung'u tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranligiKoklayanAdam -- 4 Ocak 2011; 18:13:23 >
  • 15 Ekim'de başvurmuştum. Fakat Genpa tarafından savunma gelmediği için dilekçe daha sonra tekrar kaymakamlığa gidip dilekçeyi nokia tarafına yönlendirdik. 3 Ocakta beni hakem heyetinden aradılar. Kararın tarafıma çıktığını ve postaya veriliceğini bildirdiler.
    Umarım sizde paranızı alırsınız
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.