Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun sorunları yeni yeni ortaya çıkıyor gerçekten.
  • ağustos 2009da aldım ekim 2010a kadar hiç bi sorun çıkmadı.. 7.95e yükselttikten sonra tel kafayı yedi :S sakın yükseltmeyin 6larda kalsın
  • Benim telefon kafayı yemedi ama müzik çalar çok yavaş. Müzikleri artık 5620'de dinlemeye karar verdim 5130'daki yavaşlık yok hiç değilse. Mümkün olsa 6.94'e kesin dönüş yaparım.
  • Telefonu 6.94 te kalan sayılı şanslılardanım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Benim telefon kafayı yemedi ama müzik çalar çok yavaş. Müzikleri artık 5620'de dinlemeye karar verdim 5130'daki yavaşlık yok hiç değilse. Mümkün olsa 6.94'e kesin dönüş yaparım.

bu gerçekleştiğinde haberim olsun

nokiayı gözü kapalı tercih eden birisi olarak büyük hayalkırıklığı oldu benim için
  • Yakındır 6.94 versiyonuna geçmem. Sadece duygusal yönden sıkıntılı biraz.
  • Unal hocam nasil gecmeyi planliyosunuz? Sl3 telefonlara downgrade yapilmiyor
  • arkadaslar kvk dan degısımını talep etsek bu takılmalar yavaslamalar yuzunde degıstırırler mı sızce yada temız bı format mı atmak lazım acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Unal hocam nasil gecmeyi planliyosunuz? Sl3 telefonlara downgrade yapilmiyor

Telefoncularda yapıyorlar Ankara'da.
  • servisten gelsin asla günceelleme yapmıyacam..
  • Beyler satma düşüncem yok şuan için ama telefonun şuan 2.el piyasası nasıl ? Satsam kaçtan elimden çıkarabilirim.Temiz hiçbir yerinde soyulma yok.
  • kardeş telefoncuya satmada ne yaparsan yap bence geçen şikayet etmeden önce satmaya karar verdim telefoncuya sorduğumda 80-90 arası alırım dedi üstelik kasa kapak orjinal değişti serviste 8 ay garantisi var...sahibinden de 150-200 arası fiyat biçiyolar oraya koy istersen ama ne yap et telefoncuya verme kazıklarlar kesinlikle...
  • Telefoncu 80 90'a alıyor 150 200'e satıyor.
  • Ben çok yakın bir arkadaşıma 120 liraya sattım.
    Yapma etme bu telefon 5 kuruş etmez bırak telefoncuya satayım dedim ama dinlemedi 1 saat içinde parayıda getirince sattım.
    Ve tabiki Nokia'ya tövbe ettim.
    Firmware,donma,yavaşlama,reset,kronik sorunlar hepsinden aşırı derecede bıktım.
    Dün 410 liraya Samsung Corby Pro aldım Nokia'yı hiç aramıyorum aksine o kadar kasmama ragmen telefonda tık yok sapasaglam işliyor.
    Şimdi Nokia'ya verdigim paraya yanıyorum.
    Umarım sizde Nokia belasından kurtulursunuz..
  • Corby ikinci el mi?
  • Hayır Corby Pro sıfır 410 liraya aldım.
  • Yorumu yazdığımda yüzümü bile yıkamamıştım hocam 140 lira okumuşum.
  • hala gönlüm nokia dan yana çünkü başka modellerde kullandım ama dayanıklılık konusunda hiçbiri nokia ya yaklaşamaz. teli 2 metre yüksekten beton zemine düşürdüm kapağı bile açılmadı hala çalışıyodu . o yüzden samsung veya siemens almaya hala korkuyorum. alırsam yine nokia alırım. yazılım bi şekilde düzeltiliyo nasıl olsa. o yüzden nokia bela değil bana göre , hala güvenilir bir marka. umarım çok stabil bi 8. versiyon çıkarırlar.

8 yıldır nokia kullanıcısıyım ve hiçbiri bozulmadı. sadece 5130 yazılımda sorun çıkardı , insallah servislik olacak duruma gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 28 Aralık 2010; 15:48:55 >
  • Samsung'un sağlamlığına gözlerimle şahit oldum. Arabanın bagajını açmıştım telefonda elimdeydi. O sırada telefonu bagajının kapanacağı yere koydum kapatmaya çalışıyorum güm güm ses geliyor telefon olduğunu sonradan farkettim.
  • Daha dun arkadasimin montesi siradan yere dustu hemde ekran ustune kapaklandi ama hicbirsy olmadi.
    Suan bu telefonu iyiki almisim diyorun Nokia olsa eminim simdiye kadar en azindan resetlerdi kendini.
    Ben 5130u aldigim gun 3 kere reset almisti.
    Samsungun Linux olmasida icimi rahatlatiyor.
    Bundan sonra forewer Samsung.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.