Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin arkadaşın yere düşmüş. Ben 4 5 defa bagaj kapağını kapatmaya çalıştım. Telefonu farketmesem sertçe vuracaktım.
  • arkadaşlar sorunlu falan ama telefon oldukça yaygın sabah üniversiteye giderken otobüste yada üni içerisinde gezinirken milletin elinde genelde görüyorum bu telefonu oldukça yaygın bir telefon yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

arkadaşlar sorunlu falan ama telefon oldukça yaygın sabah üniversiteye giderken otobüste yada üni içerisinde gezinirken milletin elinde genelde görüyorum bu telefonu oldukça yaygın bir telefon yani :D

evet ya , hiç hoşlanmıyorum bu durumdan . önceden çok az kişide vardığı benim aldığım sıralar .kimse bilmiyodu şimdi herkesin eline düştü , sırf bu yüzden satıcam
  • Telefon patladı gitti. Herkesin elinde görmeye başladım bende ama hala bu telefona göre kılıf üretmediler. N73 kılıfı tam oluyor bu telefona.
  • değişim işlemleri tamamlanmış :) bi kaç güne elimde olur bakalım yine aynısı olacakmı
  • Daha dur onun test süresi var daha.
  • ben test ederim ne gereği var:D 2-3 gün sürmez heralde test süresi :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

ben test ederim ne gereği var:D 2-3 gün sürmez heralde test süresi :D :D

türkçe 7.95 yükleyecekler bence , ve 2 günde çökücek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugareva

quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

ben test ederim ne gereği var:D 2-3 gün sürmez heralde test süresi :D :D

türkçe 7.95 yükleyecekler bence , ve 2 günde çökücek

allah korusun :D bi daha gönderir iade isterim heralde :D ya da gelince telefoncuya 6.94 yükletirim :D
  • Vay arkadaş bende telefon çökünce servise verip 38 gün beklemiştim ah ah şimdiki aklım olsa piyasa degeri yüksekken satardım :D

Size tek önerim ya telefonu güncellemeyin yada daha çok degeri düşmeden satın ve birdaha Nokia almayın :)

Ayrıca Corby Pro'ya teşvik amaçlı yaptıgım incelemeyi sizlerede sunayım

| ... Samsung Corby Pro ... |

Ekran :
    Benim için gayet yeterli hiçde küçümsenmeyecek kadar geniş,kullanışlı,net vs.
    Dokunmatik :
    Bekledigimden daha hassa ki mesajları bile artık dokunmatikten yazmak daha kolay geliyor.
    Klavye :
    Kullanışlı rahat ve oturaklı bir klavye zaten q klavye oldugu için hayet hızlı yazabiliyorum. Tuşlar rahat ve neye bastıgımı farkediyorum :P
    Menü :
    Kolay ve herkesin anlayabilecegi şekilde düzenlenmiş. Simgeler sayfalar arasında taşınabiliyor ve bunu sıfırlamakta mümkün.
    Wi-Fi :
    İnternette yazanların aksine gayet basit ve sorunsuz.
    Tema - Görüntü vs. :
    Orjinal tema(Siyah,Yeşil,Kırmızı) ve diger temalar gayet düzgün ve hoş görünümlü başka bir temaya ihtiyaç duymuyorum. Görünüm olarak düzenlenebilir olması(Duvar Kagıdı,Ana Menü Stili) gayet rahatlık saglıyor.
    Kamera :
    Çekimler gayet net ve düzgün fotograf shoplamaya uygun. Gece çekimleri flaşsız bir kameradan beklenen gibi kötü..
    3G+ :
    Hızlı ve sorunsuz. Görüntülü görüşme rahatça ayar girmeden yapılabiliyor.
    Uygulamalar (Facebook,Twitter,Google,MySpace) :
    Denediklerim bunlar.
    Facebook kullanışlı haberler,profiller,mesajlar ve fotograflar tek programda entegre edilmiş açıkçası begendim.
    Twitter ve MySpace aynen durum güncellemeleri,fotograflar ve kişiler kolayca ulaşılabilecek şekilde tasarlanmış.
    Google bildigimiz dünyanın en iyi arama motoru çeşitli şekkillerde rahatça arama yapmamıza imkan saglıyor.
    Widget'ler :
    Kullanmasını bilene çok büyük rahatlık saglıyor. Müzik çalar ve Facebook widgeti çok işimi görüyor.
    İnternet Tarayıcı vs. :
    Tarayıcı olarak Samsung Dolphin(Orjinal) ve Opera Mini kullanıyorum. Açıkcası orjinal tarayıcı daha kolay geliyor bana ama görünümde istiyorsam Opera Mini kullanıyorum.
    Mesajlaşma ve Konuşma :
    Mesajlaşma aşırı rahat ki mesajlar menüsünde 'görüşmeler' anlık görüşme gibi bir kolaylık saglıyor. Okulda ve dışarıda dokunmatikten mesajlaşmak daha kolay geliyor ama evde yada rahat oldugum yerlerde klavye açmak işime geliyor :)
    Telefonda ilk konuşmamı babam ile yaptım :D Telefonu açıp Alo' dedigimde babam konuşunca babamı arkada sandım ki ses o kadar netti :D Nokia'da hiç böyle birşey hissetmedim.
    İşletim Sistemi :
    Samsung OS. Linux'dan düzenleme oldugu açıkça ortada hız,işlevsellik,sorunsuz hepsi bir arada. Gayet başarılı.
    Dış Kasa ve Şarj :
    Dış kasayı görünce bile ne kadar saglam oldugunu anlayabiliyorsunuz. Hiçbiryerde en ufak bir oynama veya kasada sakatlıga yol açacak hiçbir şey yok hepsi sapasaglam oturmuş. Şarj konusu henüz telefonla 3. günüm diye yorum yapmıyorum..
    Ekstralar :
    + Tuş kilidi basit ve rahat.
    + İnternetten ortalama 4 dakikalık bir video 5 saniye içinde yüklenebiliyor.
    + Menüdeki çeşitli uygulamalara şifre koyabiliyorsunuz.
    + Ses kalitesi beklenenin üstünde çeşitli ekolayzer ayarlarıyla iyileştirme yapılabiliyor.
    + FM Radyo ve hesap makinası,dönüştürücü,kronometre vs. uygulamalar mevcut.
    + Klavyesi hiç yokmuş gibi ince bir yapısı var.
    + USB kabloyu bilgisayara baglayarak şarj edilebiliyor.
    + Hediye olarak 2 kapak veriliyor.
    + 3 tane ana ekran ve hepsini ayrı ayrı özelleştirebiliyoruz. Operatör adı bile widgetlere atılabiliyor.
    + Mesaj,konuşma süresi gibi sayaçlar mevcut.
    + Programlarda klavye açılınca yan yatma sorunu verilen kodlarla düzeltilebiliyor.
    + Titreşim efektleri eglenceli geliyor. Özellikler gelen mesajda görüntüleye dokununca :)
    Sonuç olarak verdigim 410 liranın her kuruşu helal olsun.
    Nokia'dan sonra bu telefon bana ilaç gibi geldi..
    Nokia'dan son aldıgım 5130 Xpress Music bile ilk aldıgım gün 3 kez kendini resetlemişken bunda hala -tık yok kart full dolu kasılma sıfır.
    Kendimce ilk incelememi sunuyorum çok karmaşık oldu ama idare edin :)

ƒσяєωєя ѕαмѕυηg
    ƒσяєωєя ¢σяву ρяσ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranligiKoklayanAdam -- 30 Aralık 2010; 21:51:40 >

• nokia kalitede bir numara kim nederse desin sağlam alet yani samsunglarda tema yüklenmez oyun pcden programla anca yüklenir nokiada at çalıştır olayı var nokiayı tek geçerim :D
  • selam arkadaşlar abiler ben yeni üyeyim ve bu ilk mesaj benim telefonda 5130 mavi 07-91 telefonda müzik felan dinlerken ekran beyazlaşıyo 10-15 saniye sonra açılıyo gine bide internete giremiyorum önce paket veriye abone ol diyor yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemoonn54

selam arkadaşlar abiler ben yeni üyeyim ve bu ilk mesaj benim telefonda 5130 mavi 07-91 telefonda müzik felan dinlerken ekran beyazlaşıyo 10-15 saniye sonra açılıyo gine bide internete giremiyorum önce paket veriye abone ol diyor yardımlarınızı bekliyorum

senin durumun vahim ben bir gün uğraştım bu durum yüzünden. tek çaren 7.91 den kurtulmak . 7.97 ye çıkartmak teli .ingilizce kullanman lazım . kullanamam diyorsan böyle idare etcen.zaten 7.97 ye geçmekte baya meşakatli

• 7.97 de aynı sorunlu telefoncuya git 6.94 yüklet en iyisi ya da 6.65de olabilir
  • Bende dün eşimi yeni yıl hediyesi olarak kırmızı 5130 aldım gayet şık bir bayan telefonu bence...
  • Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz bu telefondan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz bu telefondan?

aman yazılımıyla oynama ,o zaman memnun kalırsın
  • Memnun kalmak için yazılımına dokunmayacaksın. Şarjından memnun kalacaksın kesin.
  • Yazılımıyla uğraşmayız bize alo desin msj atsın resim çeksin bide şarjı iyi gitsin yeter
  • Telefonu bilgisayara bağlamaya çalışıyorum yazılımı yükleyemiyor nedense. Modem olarak kullanmayı düşünüyordum telefonu.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.