Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 25 kasımda verdim şikayeti bursadan verdim adam bana çok dosya var 4 ay kadar sürebilir dedi...bursada olduğu için doğru olabilir sonuçta kalabalık bir şehir
  • 7.97 gidici gibi gözüküyor , birisi arayınca konuşma bittikten sonra ekran yanmaya devam ediyor. kapatıp açınca düzeliyor. askere götürmücem bu teli , yarı yolda bırakır gibi.en iyisi eski telim 2005 model 6230i yanıma almak . taş gibi hiç sorun çıkarmadı daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugareva

7.97 gidici gibi gözüküyor , birisi arayınca konuşma bittikten sonra ekran yanmaya devam ediyor. kapatıp açınca düzeliyor. askere götürmücem bu teli , yarı yolda bırakır gibi.en iyisi eski telim 2005 model 6230i yanıma almak . taş gibi hiç sorun çıkarmadı daha

Askere hiç telefon götürmeseniz daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

7.97 gidici gibi gözüküyor , birisi arayınca konuşma bittikten sonra ekran yanmaya devam ediyor. kapatıp açınca düzeliyor. askere götürmücem bu teli , yarı yolda bırakır gibi.en iyisi eski telim 2005 model 6230i yanıma almak . taş gibi hiç sorun çıkarmadı daha

ilk defa gitmiyorum askere , son 2 ayım

zaten artık istesemde götüremiycem , sevgilim kalbime el koyduğu gibi telimede el koydu .bak tel gidici dedim , yarı yolda kalırsın dedim ama çok seviyo benim teli , dinlemedi hiç. askerdede komtanın çok hoşuna gitmişti, 2 hafta kendi kullanmıştı . biri görse hemen"aa bunun modeli ne , güzel telefonmuş" diyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 5 Ocak 2011; 19:12:47 >

• benim tel değişti cumartesi geliyor inşallah tekrar bozulmaz 7 li yüklemezler inş :)
  • bu ne ya herkesin 5130u servise gitmiş hata mı yaptık almakla acaba

• hiçbi açıklama yok bu nasıl iş ya ben anlamadım burdaki adam telefonun değişmiş diyor sitede bişey yazmıyor:D
  • Dün sinirlenip telefonu yere çarptım telefon yamuldu resmen bataryada eziklik var oda yamuldu çalışmaz dediğim telefon şans üzerine açıldı ama fazla yaşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Dün sinirlenip telefonu yere çarptım telefon yamuldu resmen bataryada eziklik var oda yamuldu çalışmaz dediğim telefon şans üzerine açıldı ama fazla yaşamaz

Demekki sağlam telefon
  • Ne demezsiniz görünüşüne aldanıp aldığım sözde telefon (takoz) yüzünden önemli mesajlarım uçtu parasını haketmeyen bir telefon nokia mı bundan sonra hayatta kullanmam.
  • quote:

Ne demezsiniz görünüşüne aldanıp aldığım sözde telefon (takoz) yüzünden önemli mesajlarım uçtu parasını haketmeyen bir telefon nokia mı bundan sonra hayatta kullanmam.

Deme yeni aldım eşime valla hediye bozulursa olmazzz
    Ben hep nokia kullanırım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
  • Nokianın tek sorunu yazılım şu symbian'dan kurtulsalar çok iyi olacak stabil değil nokia hala eski teknolojileri kullanıyor dokunmatik telefon konusunda biraz geri kaldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 5 Ocak 2011; 22:09:01 >
  • android filan çıktı herhalde...
    üstteki msjı 5130danmı attınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 5 Ocak 2011; 22:24:22 >
  • Bilgisayardan attım telefonda bulunan opera mini'den 0.facebook.com'a bile girilmiyor dh'ya hiç girmez facebook'a müzikçalardan giriyorum düşünün artık sadece benim için değil diğer arkadaşlar içinde geçerli.
  • Anladım anlaşılan aldığım amaca uygun 5130,msj atsın,alo desin,resim çeksin yeter demiştim alırken
  • Şimdi bu telefonu yeni aldığımızda içinde hangi versiyon yüklü oluyor? 6 küsür mü 7 mi? Bu ara telefon alıcam her modelin sayfasına soru yazmaktan fenalık geldi ama sayfaları okuyunca ister istemez tırsıyorum. Pek iyi konuşmamışsınız telefon hakkında. Ben alacağım telefonu çok kurcalamayacağım. Arama ve mesaj yeterli. Eğer bunu alırsam müzik çalarından da yararlanırım o kadar. Ne dersiniz, tavsiye eder misiniz bunu yoksa başka telefona mı yöneleyim? Samsung'un ucuz dokunmatikleri var aklımda alternatif olarak(Champ veya Genoa). Nokia 7020 de olabilir.
  • quote:

Bilgisayardan attım telefonda bulunan opera mini'den 0.facebook.com'a bile girilmiyor dh'ya hiç girmez facebook'a müzikçalardan giriyorum düşünün artık sadece benim için değil diğer arkadaşlar içinde geçerli.

internete çok güzel giriyor 5130 , bizzat n73 ile yarıştırdım ve uzun ara fark attı sayfa açılma konusunda , yanlış hatırlamıyorsam 5130 google 2 sn de , n73 de 7-8 sn civarında açıyordu aynı operatör ile.askerde saatlerce netde dolaştım hergün , bi ara gözlerim çift görüyordu herşeyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

ilk defa gitmiyorum askere , son 2 ayım

zaten artık istesemde götüremiycem , sevgilim kalbime el koyduğu gibi telimede el koydu .bak tel gidici dedim , yarı yolda kalırsın dedim ama çok seviyo benim teli , dinlemedi hiç. askerdede komtanın çok hoşuna gitmişti, 2 hafta kendi kullanmıştı . biri görse hemen"aa bunun modeli ne , güzel telefonmuş" diyor zaten

Okulun kantininde bayağı çok görüyorum telefonu. özellikle kırmızısını. Erkeklerde kızlarda kırmızı tercih ediyor.

• Internet paketi alırsan o tarayıcıyla heryere girersin;) 0.facebooka diğer telefonlar da kendi tarayıcısı üzerinden girer operadan kimse giremiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

Internet paketi alırsan o tarayıcıyla heryere girersin;) 0.facebooka diğer telefonlar da kendi tarayıcısı üzerinden girer operadan kimse giremiyor

0 dan girmeyi bende başaramadım. uyuz oluyorum ya , bazı şeylere operasiz bağlanıyor bazı yerlere ama ben istediğimde mümkün değil operasız kullanmak
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.