Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişim dedikleri o zaman komple sıfır kutusunda telefon vermiyorlar sana. İç kısmını fabrikaya gönderiyorlar yenisi de sana.
  • 1- 1.5 haftaya geleceğinden emin misin?? değişim cihazı bekleniyor diyor 2 gündür sitede
  • Değişim bekleniyor der ama parça geldiğinde tamir ederler bir anda değiştirirler orayı ya da direkt telefonla haber verirler.
  • neyse bekleyip görecez senin tel de mi değişti?
  • Benim eskiden 2630 vardı onun şebeke probleminden dolayı servise vermiştim parça değişimi mümkün olmadığı için ana kartı değiştirdiler.
  • arkadaşlar ben çok bekledim 7.97 nin türkçesi çıkar diye siz beklemeyin. 7.97 nin dilini 7.95 in dili ile değiştirdim şuan 7.97 yi türkçe kullanıyorum.

aşağıdaki pakette yaptığım tek değişiklik 7.97 nin dil pakedini 7.95 in dil paketi ile değiştirmek oldu, zaten *#000# den bakınca sürüm 7.97 language 7.95 yazıo yanı çakma çukma iş yok basit bi kopyala yapıştır. sürüme gelince 6.94 gibi değil ama 7.95 ten kat kat hızlı..
    öncelikle paketi indirin

http://rapid.....share.com/files/438424641/RM-495.rar

daha sonra phoenixi bi yerden bulun ve kurun. C:\Program Files \Nokia\Phoenix\Products klasörüne RM-495 klasörü ile atın. ve normal phoenix ile kurulum yapın hatasız cartsız curtsuz. denendi denedim:)

linkte aradaki noktaları silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsisx -- 20 Aralık 2010; 21:53:18 >

• sonra telefonun sertifikaları gitti dii mi. Ben öyle yaptım sertifikaları gitti
  • Sertifika falan gitmiyor.
    Ben bikaç aydır telefonu 7.97 türkçe entegre olarak kullanıyorum herşey saglam derken buda bozuldu.
    Birazdan versiyon atıp kutusunu garantisini falan hazırlayacam yarın satıyorum.
    - Müzik dinlersin başka birşey yapılmaz kasılır.
    - Video izlersin donar ve başka hiçbir işini göremezsin. Yarıda kapatıp çıkınca dakikalarca ileri almaya çalışırsın.
    - Reset,sistem dosyalarını silme,donma ve takılmalar cabası.
    - Versiyon çöker telefon beyaz ekranda kalır
    - Telefon düzgün olsun diye 7.97 kurdum internetede girmiyor.
    Birdaha s40'mı?
    Saçmalamayın.
    Herkese bu telefonla kolay gelsin.
    Önerim 2.el fiyatı düşmeden elden çıkarın.
    Ve kimsede telefonu satacaksın diye kötülüyorsun demesin bütün yaz çalışıpta aldım ben bu telefonu .
    İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranligiKoklayanAdam -- 21 Aralık 2010; 0:01:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

sonra telefonun sertifikaları gitti dii mi. Ben öyle yaptım sertifikaları gitti

sertifikalara nerden bakılıo açılmayan bi uygulamam yok ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsisx -- 21 Aralık 2010; 9:09:20 >
  • Ben telefonu dün aldım.Romanya üretimli neden öyle bilmiyorum.
    Açılırken ekran geç geliyor gibi geldi.Ekrana koyduğum resim 3-5 saniye sonra geliyor.
    Menuden çıkınca saat-tarih-şebeke yazısı 3-4 saniye sonra geliyor...
    Bunlar sorun mu?Yoksa öyle mi olması gerekiyor?Yazılım filan yüklemedim
  • Dediklerin normal hocam. Aynısı bende de oluyor problem değil.
  • Telefon için en az para harcayan ve görünümü güzel olan msn hangisidir?Link paylaşırmısınız?
  • ya telefon güzel ama 6.94den yukarı çıkmamak lazım 6.94de ideal sorunsuz
  • Arkadaşlar kardeşimin 5130'undan kendime şarkı attım.Telefonum dondu.Kapayıp açtım.Telefon menüyü açıyor sonra donuyordu.Sabaha kadar beklettim düzeldi.Sonra şarkı dinliyorum birden şarkı kesiliyor.Ekran gidiyor.Sonra şarkı tekrar geliyor ekrana bakıyorum donmuş.
    Gerçekten sinir etti beni.Telefon çok sorun çıkartıyor yazılım konusunda.Bana öneriniz var mı ? buarada versiyon 6.94
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Arkadaşlar kardeşimin 5130'undan kendime şarkı attım.Telefonum dondu.Kapayıp açtım.Telefon menüyü açıyor sonra donuyordu.Sabaha kadar beklettim düzeldi.Sonra şarkı dinliyorum birden şarkı kesiliyor.Ekran gidiyor.Sonra şarkı tekrar geliyor ekrana bakıyorum donmuş.
    Gerçekten sinir etti beni.Telefon çok sorun çıkartıyor yazılım konusunda.Bana öneriniz var mı ? buarada versiyon 6.94

ben 6.94 kullanırken hiç sıkıntı yoktu.. bi tüm ayarları geri yükle istersen
  • NSU ile aynı versiyonu tekrar yükleyebilirsin 7.95 görünmüyorsa.
  • Arkadaşlar, dün akşam bir telefoncudan Nokia WH-102 kulaklık aldım. Bu lulaklık normalde orjinali hiç bir yerde bulunmaz. Telenfoncudan rica ettim, bana Nokia 5130 XpressMusic'in kutusundan çıkardı ve sattı. Ama eve gelince yeni farkettim üzerinde "MADE IN CHINA" yazıyor. Bu lkalıklığın üzerinde "MADE IN VIETNAM" yazar normalde. Acaba dolandırılmış olabilir miyim? Nokia 5130 XpressMusic'in kutusunda çıkan kulaklığın üzerinde hangi ülke üretim yazıyor? Nokia Shop'larda bunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • benim telefonun kutusundan çıkan made in wietman kardeş telefoncu belkide orjinalleri ile sahtelerini değiştirmiş olabilir günahını almayalım ama genede...
  • Opera miniden nette dolaşamıyorum?Nasıl halletcez bunu?Mesela dh ye girmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Arkadaşlar kardeşimin 5130'undan kendime şarkı attım.Telefonum dondu.Kapayıp açtım.Telefon menüyü açıyor sonra donuyordu.Sabaha kadar beklettim düzeldi.Sonra şarkı dinliyorum birden şarkı kesiliyor.Ekran gidiyor.Sonra şarkı tekrar geliyor ekrana bakıyorum donmuş.

ben 6.94 kullanırken hiç sıkıntı yoktu.. bi tüm ayarları geri yükle istersen

Tüm ayarları geri yükledim.Değişen hiçbirşey yok.Önerebilceğiniz başka birşeyler varsa sevinirim
    Sanırım servis yolu tekrar gözüktü :)

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.