Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE
    Bugün yeni bir sorunla daha karşılaştım telefonun ışıkları tuş kilidi devreye girmesine rağmen sönmüyordu telefonda bariz bir şekilde ısınma vardı hemen kapattım biraz bekledim tekrar açtım sonra düzeldi

Dun bende de oldu o olay. Sonradan sondu bende de
  • Sorunlar başladımı ardı arkası kesilmiyor Allah korusun cebimizde patlamasında nokia bu gidişle daha çok müşteri kaybeder N8'leride problemli çıkmış.Bu telefonu aldığım için kesinlikle çok pişmanım aldığımdan beri xpressmusic'liğini göremedik.
  • benim xpress'inde kulaklık çıkışı bozuldu sağ tarafa ses gitmiyor ben bu ürünü ankara-vatan'dan almıştım.şimdi kayserideyim kayseri-vatan'da garantiye verebilirmiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_5959 -- 25 Kasım 2010; 13:00:27 >
  • Evet arkadaşlar yarın telefonumu satıyorum. 9 ay garantisi var diye 140 liraya satacam.
    Daha sonra 1 ay bekleyip Nokia C2-01 alacam nette araştırın 140 lira civarında ocakta satışa sunulacak size önerim bunu düşünüp bu sorunlu telefonda kurtulun. Umarım bu telefonun forumunda görüşürüz iyi akşamlar :)

http://www.maxicep.com/portal/nokia-c2-01-dusuk-gelirli-aileler-icin-tasarlandi.html

maxicep olarak tamamlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranligiKoklayanAdam -- 5 Aralık 2010; 20:32:50 >
  • fiyatına göre süper bende alırım :D 140 lira taş çatlasa 160 olur.. 3.2 mp kamera 3g daha ne olsun :D süper fiyat :D
  • Wifi varsa alırım ama yoksa almam. Samsung S5620'ye geçişim gerçekleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Wifi varsa alırım ama yoksa almam. Samsung S5620'ye geçişim gerçekleşti.

yok

herkes dert yanmış 5130 dan ama bende hiç bi sıkıntı olmadı , ilk alanlardan olmama rağmen su ana kadar sorunsuz kullanıyorum. sadece çok yakınıma yıldırım düştüğünde ekran gitmişti 1 saatte aç kapa aç kapa ancak geri gelmişti ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 7 Aralık 2010; 1:05:53 >
  • Bende de sorun yok sadece müzik çalar çok yavaş
  • tel yine serviste 2.gidişi bakalım ne zaman gelecek
  • 3. de doğrudan değişim talebiyle ver servise.

Çok şükür hala servise vermedim aman vermeyim.
  • 3.cü olduğunda tüketici haklarınada başvurabilirsin ben başvurdum 5.ci olmuştu 3-4 aya karar çıkıyo ücret iadesi alıyorsun kanuni daha kolay diğer türlü hiç sanmıorum değişim yapacaklarını:S
  • Eğer düzelmeyeceğini bildikleri zaman değiştiriyorlar. Benim 2630 telefonum vardı onun parça değişimi mümkün olmadığı için anakartını komple değiştirdiler. Yani telefonu değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

3.cü olduğunda tüketici haklarınada başvurabilirsin ben başvurdum 5.ci olmuştu 3-4 aya karar çıkıyo ücret iadesi alıyorsun kanuni daha kolay diğer türlü hiç sanmıorum değişim yapacaklarını:S

Aynı hatayı 3 kere verdi diyemi tüketici haklarına başvurdunuz yoksa 5. defa farklı şekilde gittiginde mi başvurdunuz?
  • geçen sefer 1 günde geri vermişlerdi bu sefer 4 gün oldu hala tamir devam ediyor inşallah düzelir hiç ugrasmam mahkemeyle filan.
  • aynı hatayı 5 kez yaptı hepsindede yazılımı kendi kendine bozuldu ordaki adam büyük ihtimal lehine sonuçlanır dedi...
  • bugün servise gittim adam dediki değişim mi istedin dedi hayır dedim.. cihazın değişime girmiş yenisi gelecek dedi :D
  • iyi hayırlı olsun zaman sorunlardan kurtulursun inş :D
  • sağolasın :D gelmesini bekleyecem ne zaman gelirse artık..
  • 1 - 1.5 haftaya gelir.

Değişim dediği de iç kısmını değiştiriyorlar kasayı değiştirmiyorlar. Kullandığın kasayı takıyoralr veriyorlar sana.
  • sorun iç kısmında zaten ora değişirse sıkıntı yok :D
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.