7.97 yükledim sorunsuz çalışıyor. Müzik çalar daha hızlı 7.95 den. Sakın türkçe yapmayın sertifikalar gidiyor. Ondan sonra hiçbir uygulama açılmıyor.
Türkçesini beklemek lazım o zaman. Ne zaman çıkar belli olmaz o da. Peki Türkçe versiyonlarla arasında bir fark var mı?
7.97 nin orjinalinde türkçe yok mu acaba? ingilizce versiyon yüklemek istemiyorum
Nemesis ile product code yi degiştiriyoruz.Sonra Nokia Software Updater çalıştırıyoruz 7.95 i algılıyo ve sürüm düşüryo 7.97 den 7.95 e düşme olyo usbyle
Arkadaşlar benim 5130 xm telefonum var ve birgün mesajları silerken telefonda herşey silindi... Müzik çalar, internet browser, equalizer herşey gitti... Sizce ne yapmalıyım bi yardım edin lütfen...
Arkadaşlar V7.97'de ingilizce versiyon için neyi seçmemiz gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: a1q1z
Arkadaşlar benim 5130 xm telefonum var ve birgün mesajları silerken telefonda herşey silindi... Müzik çalar, internet browser, equalizer herşey gitti... Sizce ne yapmalıyım bi yardım edin lütfen...
Versiyonu yenilersen düzelir sanırım.
6.94 e geri dönüyorum :D en iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: degerli43
6.94 e geri dönüyorum :D en iyisi
Dönebilirsen tabi :)
Dönebilirsen dönersin.
Dün V7.97'de reset yaşadım ve gerçekten şu hatalı üretim konusuna inanmaya başladım. Garantinin bitmesine 9 ay var ve birdahaki sorunda hiç düşünmeden garantiye gönderip degişim isteyecem. Aynı sorunu 3 kere yaşamam gerekse 3 kere telefonu Phoenix ile açılmaz hale getirecem zaten 1 kere ben istemeden olmuştu. Herneyse sorununuz benim gibiyse ve düzelmiyorsa öneririm.
bende telefonu 3 kez bozmuşutum 2 sini kendim yaptım ve bana yazılımsal olaylar iade veya değişim olmaz çünkü yazılımı bilgisayardan sende bozabilirsin denildi yani boşuna uğraşma derim anca mekanik arızalarda değişim olabiliyor...
dönmek üzereydi son anda hata verdi.. 7.97 yükledim ingilizce kullanıyorum şimdilik
Zaten 5 kere gitti servise ben aynı arızadan 3 kere göndereyimde ordan sonrası tüketici haklarına bakar. 5 kezde gittigine göre zaten bu telefonun arızalı oldugunu gösterir.
müzik çalar 7.95 e geçince aşırı yavaşladı . eski versiyona dönmek istiyorum . önerisi olan varmı , nasıl olacak
5130 hız testi , bunada şükür
Telefonum şarjdayken gelen kutusunu sil komutu verdim. Şimdi telefonu açınca mesaj hafızası geldiği gibi telefon kendine reset atıyor. Ne yapabilirim yardım edebilecek olan var mı?
nokia software updater indir ve telefonun yazılımını tekrar yükle de o zaman düzelir yazılım at yani