Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi tolsen92@gmail.com a atabilirmisin şimdiden çok teşekker ederim

bide pm nasıl atılyo ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen92 -- 24 Ekim 2010; 18:12:22 >
  • Tam C510 almaya karar vermiştim bu telefonu gördüm. Birkaç sorum olacak. Hepsiburada da ekranı güneşte iyi görünmüyor demişler, bu iddia ne kadar doğru. Rehberde isim numara seçeneği var mı? Bir de resetleme olayı düşündürdü ama bazılarında bu resetleme olmamış galiba.
  • Güneşte parlıyor. Ekran koruyucusunu sökersen ekran çok fena çiziliyo. Pc başına geçince türkçe yapmayı anlatırım
  • Ekranın görünmemesi tamamen temayla alakalı. ben mavi arka fonlu bir tema kullanıyorum ekran çok güzel görünüyor.
  • kullanmadığım yani ömrünü doldurmuş 2 başka telefon+5130 kafa kafaya geldi.telpa garantili aldım e250iyi.3cihazda boşu boşuna raf işgal edeceğine bir işe yaramış oldular.zaten amaç cihazları elden çıkartaktı.o yüzden kâr zarar bakmadan verdim cihazları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 25 Ekim 2010; 0:19:42 >
  • ppm dosyasına dil nasıl ekleniyo internette bişeyler var ama anlamadım??
  • çok çok çok teşekkürler büyüksünn:D
  • ama ppm dosyayı 7.95 e ait siz 7.96 sürümünü yüklüyorsunuz hem de sertifikalar filan olmaz sorun olur phoenixle 7.95 yükleyin daha iyi.. jaf la downgrade de yapılıyor galiba 6.94e geri dönün bence memnun değilseniz
  • hocam aynen dediğiniz gibi oldu ne sertifika kaldı ne ayar. Rezil ettim telefonu. Phoenix ile 7.95 sürümüne dönebilir miyim. İmkanı var mı. Varsa açıklar mısınız. Çok önemli
  • Arkadaşlar Nokia 5130 XM telefonum var. Geçen gün telefonuma 7.96 versiyonunu attım. Fakat bunu atınca sertifika felan kalmadı. Hiçbir uygulama yükleyemiyorum. Bi türlü çalışmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Pheonix ve JAF ile yapmayın riskli diyolar. Bu yüzden perşembe veya cuma günü Turkcell TİM e gidip telefonumu tamire yollayacağım. Garanti belgesi felan var. Telefonu Temmmuz ayında aldım. Herşeyi sağlam fakat versiyon yüzünden sıkıntıdayım. Ayrıca ekranı da çizildi baya. Şimdi şunu merak ediyorum

Garantiye versem kullanıcı hatası diyip benden yüklü miktarda para isterler mi????
    Camını değiştirmek için para ödemem gerekir mi?
    Ortalama tamir süresi ne kadar olur? Cumartesi elime geçer mi?

Lütfen yardımcı olun gerçekten sıkıntıdayım

Kusura bakmayın konumdan copy paste yaptım ama şuna bi bakın!
  • Dün itibariyle 7.96 yi türkçe olarak yükledim bütün uygulamalarım sorunsuz çalışıyor internet i de sorunsuz kullanıyorum müzik çalarda bi hızlanma olmuş hoşuma gitti bu sertifika sorununu nasıl anlıyabiliriz
  • arkadaşlar jaf ta sertifika yükleme diye bi olay yok. geri dönemezsiniz. mecburen 7.96 nın orjinal türkçe versiyonunun çıkmasını bekleyeceksiniz.. çıkınca phoenix le yüklerseniz sertifikalar geri gelir... orjinal uygulamalar bile çalışmıyordur büyük ihtimalle :D
  • evet bende çalışmıyor. Ne zaman çıkar yeni sürüm acaba. Yarın gidip Turkcell bayisi ile konuşuyum mı?. Sıfırlama oluyosa yapsınlar nefret ettim yeni sürümden. Niye böyle bi hata oldu ki?. Ha ingilizce olmuş ha türkçe? ne fark eder ki. Biri bana izah edebilir mi?
  • valla hiç bi bilgim yok. turkcelle gidip güncelletmek istiyorum filan diyin bence
  • telefona hack li firmware yükledim :D 7.95.. görünümü s40v6 gibi oldu menü simgeleri filan :D şarj işareti filan herşey değişti :D isteyen olursa pm atsın upload ederim

• Arkadaslar bu telefon direk ucak modunda aciliyor mu? Sadecce radyosu icin alacagim, sim kartsiz ya da gecersiz bir sim kart ile aciliyor mu telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrophenia -- 28 Ekim 2010; 23:11:41 >
  • evet beyler telefonu alalı tam tamına 1 sene oldu sadece birkaç çizik dışında telefon taş gibi taş hiç tamire gitmedi aman nazar değmesin varsa güzel bir temanız paylaşın dostlar
  • arkadaşlar benim teldemi bişeylik var bütün orjinal uygulamalarım calışyo intten attıklarında çalışyo internete giryo msn yi kullanıyorum hiç bir sorun yok
    v 7.96 yazyo AD2 müzik çalar baya hızlandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrophenia
    Arkadaslar bu telefon direk ucak modunda aciliyor mu? Sadecce radyosu icin alacagim, sim kartsiz ya da gecersiz bir sim kart ile aciliyor mu telefon?

Telefon som kart olmadan da çalışıyor tabiki.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.