Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nokia 5130 version 7.96 yı telefona nasıl kuracağız acaba. Setup dosyasını indirdim. Bişeyler yükledi. Ben telefona nasıl aktaracağım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

arkadaşlar nokia 5130 version 7.96 yı telefona nasıl kuracağız acaba. Setup dosyasını indirdim. Bişeyler yükledi. Ben telefona nasıl aktaracağım bunu

http://nokia-firmware.blogspot.com/2010/10/phoenix-turkce-anlatim.html

burdan ögrenebilrsin..
  • bugün teli kurcalarken ayarlar bölümünde telefonu güncelleştir bölmesi vardı .tıkladım , 100 kb dosya çekti waptan , yüklemeye başladı . bi kaç dk sonra 6.65 den 6.95 e yükseldi. sonra yine güncelleştir dedim , waptan 700 kb dosya çekti bukez 7 küsür oldu. sonra bir daha güncelle dedim , 64 kb dosya çekti ve 7.95 oldu . doyamadım güncellemeye ve güncelle dedim , artık yeni güncelleme yok abartma dedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen92

quote:

arkadaşlar nokia 5130 version 7.96 yı telefona nasıl kuracağız acaba. Setup dosyasını indirdim. Bişeyler yükledi. Ben telefona nasıl aktaracağım bunu

http://nokia-firmware.blogspot.com/2010/10/phoenix-turkce-anlatim.html

burdan ögrenebilrsin..

sayfa bulanamadı diyor. Anlatabilirmisiniz

• arkadaşlar arkadaşımda bu telefondan var bir türlü internete bağlanamıyor ne yaptıysam olmadı paket veri bağlantısı yok diyor ben de internete telefondan bağlandığım için bütün yazıları okuyamadım yardımlarımızı bekliyorum
  • Ayarlardan veya bakiye yetersizliğinden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

arkadaşlar arkadaşımda bu telefondan var bir türlü internete bağlanamıyor ne yaptıysam olmadı paket veri bağlantısı yok diyor ben de internete telefondan bağlandığım için bütün yazıları okuyamadım yardımlarımızı bekliyorum

müşteri hizmetlerini arayıp ayar mesajı istiyosun.(turkcell de ücretsiz,diğerlerini bilmiyorum)
  • operatörden ayarları almayı dene eğer olmazsa internete 6300 msn ayarları yaz denilenleri 5130 a uygula o zaman sorun ortadan kesinlikle kalkacaktır emin olabilirsin...eğer yapamazsan yaz buraya detaylı anlatırım
  • merhabalar.

benim arkadaşımda ve kuzenimde 5130 xm red var.
    ikisininde telefonu yaklaşık 1 senelik ama kullandıkları süre 3 ayı geçmemiştir.
    ikisininde telefonu sürekli ya reset atıyor ya da açılmıyor yani berbat bir yazılımı var.
    gerçekten bu 5130 red serisi hatalı bir seri.

ben 5800 kullanıcısıyım ve forumda 5800lara custom fireware atıp sorunsuz kullanmak yaygın,acaba 5130n da cfw dosyaları var mıdır? yani biliyomusunuz hiç 5130a cfw hazırlamış arkadaş? varsa ikisinede bi fw atıyımda kurtulsunlar hatalı yazılımlardan.

teşekkürler,iyi forumlar.
  • Hatalı seri diye damgalamayın. Bende 1 senedir kullanıyordum. 6.94 versiyon ile aldım şu anda 7.95 versiyonu kullanıyorum ve daha hiç reset atmadı telefon. Şimdi benim telefonum reset atmadı diye tüm seri sağlam demek ya da reset attı diye tüm seri hatalı demek yanlış olur.
  • @ ünal

sadece sizin telefon düzgün çalışıyor diye hatalı seri olmaktan kurtulamıyor,şanslı saymalısınız kendinizi şaka bir yana arkadaşım iki aylık servis arasından sonra iki gün önce aldı eline telefonu,telefon bugün yine çalışmayınca öyle bi sinirleri bozuldu ki ağladığını gördüm.

bu telefonun custom fireware dosyaları var mıdır peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 22 Ekim 2010; 0:23:23 >
  • Kullandığı versiyondan da olabilir. Phoenix ile flash atıp denemek lazım. Eski versiyonu yükleyin bekli bir işe yarar. Servislerde eski versiyona çevirmiyorlar çünkü telefonu ben denedim serviste çevirtmeyi olmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kullandığı versiyondan da olabilir. Phoenix ile flash atıp denemek lazım. Eski versiyonu yükleyin bekli bir işe yarar. Servislerde eski versiyona çevirmiyorlar çünkü telefonu ben denedim serviste çevirtmeyi olmuyormuş.

tamam,teşekkür ederim.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kullandığı versiyondan da olabilir. Phoenix ile flash atıp denemek lazım. Eski versiyonu yükleyin bekli bir işe yarar. Servislerde eski versiyona çevirmiyorlar çünkü telefonu ben denedim serviste çevirtmeyi olmuyormuş.

Arkadaşlar hiç denemeyin phoenix eski yazılım atmaya izin vermiyor ancak death phone şecenegi ile atarsınız ama yüzde 90 teliniz gerçekten ölür...

nokianın sitesindede eski firmware ye dönülemiyecegi yazıyor boşuna denemeyin ben çok denedin malesef hala resetlerle ugraşyom
  • Mecburen üst yazılımı bekleyecez. Bende 7.95'ten memnun değilim hiç.
  • Arandığımda telefon kendiliğinden görüşmeyi kesmeye başlamıştı.halen telefon açık olmasına rağmen beni arayanlar ulaşılamıyor mesajı alıyorlarmış.
    Bende telefonu vermek zorunda kaldım.
    Yerine samsung e250i aldım.En azından adam gibi çalışıyor.Reset problemi falan olmadı şimdiye kadar.Kullanıcılar dayanıksız falan diyorlar ama telefoncu özellikle bu modeli tavsiye etti.Bende ismini çok duyduğum ve 4 yıldır satılıp 10 milyon barajını geçtiğini bildiğim için samsung tercih ettim.
    5130daki problemler 5230da yok.Ondan çok memnunum.Bu 5130 serisi nokianın sorunlu serilerinden biri oldu maalesef.Toplamda tam 1 yıl kullanmış oldum.
  • Kaça verdin telefonu.
  • Nokia 5130 kullananların dikkatine.

V9.96 ve 9.97 versiyonlar yabancı dilde. Fakat bunun çözümünü buldum ve uyguladım. Türkçe oldu. Eğer bunu yapmak isteyen varsa pm atabilir. Eğer ban yeme sorunu felan olmazsa illegal yazılım diye burda da paylaşabilirim.
  • quote:

Nokia 5130 kullananların dikkatine.

V9.96 ve 9.97 versiyonlar yabancı dilde. Fakat bunun çözümünü buldum ve uyguladım. Türkçe oldu. Eğer bunu yapmak isteyen varsa pm atabilir. Eğer ban yeme sorunu felan olmazsa illegal yazılım diye burda da paylaşabilirim.

7.97 müzik çalar hızlı m? 7.95 e göre yada donma reset sorunu felan ?

paylaşırsan çok iyi olur valla
  • 7.97 yi kurmadım bilmiyorum. 7.96 var. Türkçe yaptım. Süper oldu. Çatır Çatır kullanıyorum. Paylaşırsam illegal olur mu. Tekrar 4 gün yemek çok kötü. İsteyen pm e atabilir
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.