Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap Makinesi de silinyo bendede olmuştu 6.94 e phoenixle yükselt hiç bulaşma 7.95 e pişman olursun bence yazılım yükleyince hepsi 0 dan gelir merk etme
  • Senin Telefonda Şekile Girmiş He O Yok Bu Yok :)
  • Her hafta farklı bi şeyle karşılaşyom haftalık yazılm atyom tele resmen kendi kendine mi bozulyo nolyo bilmiyom?
  • bendede aynı sorun oluyordu servise verdiğimde parça değiştirdiler istersen bi gönder arızalı olabilir
  • @tolsen82: Muhtemelen EPROM sorunu var senin telefonda.
  • bndede bu telf. dan var ama bi kaç sorunumu paylaşmak istyrm.
    1.telefonu pc suite le pc ye bağlamak istiyorum tlfndan pc suite i seçyrm ama beklniyor diyor ve en sonundada sunucu cevap vermiyor diyor
    2. v07.95 sürümünü kullanıyorm ve hiç bişe yükleyemiyorum sertifaka sorunu nasıl hallolur şimdden teşekkürler.)
  • yazlm yüklerken usb bağlantsı koptu ve açılmadı tel. bende telefoncuda yazılım yüklettirdim garanti bozulmuş mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

@tolsen82: Muhtemelen EPROM sorunu var senin telefonda.

2 kere garantiye gitti yazılım yükleyip gönderdiler nasıl anlatabiliriz bu eprom deye bi sorunu olabilcegini ??
  • Yüklediğin yazılım sürekli sorun çıkartıyorsa parçasında sorun var demektir. Servise verdiğinde ROM PROM EPROM hepsine baktır.
  • Telefonumu sattığımdan beri girmiyordum bu foruma, herkes yazılım sorunlarından şikayetçi, demekki bizim 5130 lar hala aynı
  • Bir iki haftadır telefonda şebeke sorunu yaşıyorum.Telefon açık alanda bile en fazla üç diş çekiyor daire içerisinde ise tek diş yada hiç çekmiyor.Arkadaşlarımın telefonlarıyla karşılatırıyorum birisinde samsung star var diğerindede 5800 var daire içerisinde onlarınki full çekiyor üstelik hatlarımızda avea ben neden böyle sorun yaşıyorum anlamadım gitti
  • telefonunda birde başka hat takıp denesen türkcell falan eğer gene çekmezse cihazda problem vardır ama çekerse hatta bence tabi...
  • Allah Allah bendeki cihaz çok süper sorun yok tek sevmediğim yönü var o da kısık seste bile yüksek ses veriyor olması ..
  • vallahi telefon çok sağlam ilk aldığım 5130 denize düşürdüm paket oldu 2.sini aldım
  • 45 sayfa forumnda yazılanları okudum .Arkadaşlar bu bir müzik telefonudur ve kimse müzikle ilgili bir paylaşımda bulunmamış.yok versiyon yok foto.Ekolayzer ayarı var telefonda iki tane iyi bir sese sahip olabilmek için ne yapmalızı. sterio açık mı olmalı kapalımı.Sony mdr ex 300 kulaklığım var lütfen anlayan biri cevaplasın
  • Arkadaşlar menüdeki yerler nsdıl değişiyor bilen varsa paylaşabilirmi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirin_08

Arkadaşlar menüdeki yerler nsdıl değişiyor bilen varsa paylaşabilirmi :S

Menü-->Seçenek-->Düzenle-->Taşı
  • Arkadaslar nokia 5130c-2 xpressmusic
    v07.91 marka tel aldm ama muzik dinlerken yarısında kendi kendine sarkı deişiyo ve bi trlu yapamadım yardımcı olrsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carezzo85

Arkadaslar nokia 5130c-2 xpressmusic
    v07.91 marka tel aldm ama muzik dinlerken yarısında kendi kendine sarkı deişiyo ve bi trlu yapamadım yardımcı olrsanız sevinirim...

v7.95 e yükselt en berbat sürüm 7.91
  • Benim telefonum 23 gündür serviste. 3 kere çöktü. Değişim istedim. Eğer 30 gün içerisinde tamamlanmazsa para iadesi için başvurucam.
    Artık bu telefonu değiştirme zamanı geldi. 4 aydır servise gidip geliyo kullanamıyorum telefonu
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.