Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen güncelleme yapmak sıkıntılı mı versiyonum v 06.94.birde oyun ve tema için tavsiye edebileceğiniz siteler,blog,forum vs. söyleyebilir misiniz?
  • Güncellemeyin şu makinanızı. En güzeli durun versiyonunuzda.
  • Bayadan Beri Girmemiştim Bazı Sorularınıza Cevap Verim Opera İlgili Bir Sorun Yok 5.0 Kullanıyorum Herhangi Bir Sorun Yok 4 Gb Kart Var Azına Kadar Müzik Dolu Sadece Hafif Kasma Oluyo Hade Kolay Gelsin :)
  • Opera 5 de tek sorun birden Fazla sayfa açın ça hafıza boşaldı demesi. Bu durum n73 dede oluyo. Hatta 5130 , n73 den daha hızlı calıstırıyo sankı. 2 gun n73 kullandm zaten telefonun her yerı yavas. Sonra dedm nokia nın adının bas harfını verdıgı Telefonlar böylemi
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende birkaç aydır bu teli kullanıyorum benim bi sorunum var ekranı çizildi yeni bi ekran bulmam mümkün mü mümkünse nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr_ozgur -- 6 Eylül 2010; 13:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr_ozgur merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende birkaç aydır bu teli kullanıyorum benim bi sorunum var ekranı çizildi yeni bi ekran bulmam mümkün mü mümkünse nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Telefoncular da bulabilirsin bi telefoncuya sor ben bizim ordaki telefoncuda görmüştüm kapağını çerçevesini sattığı ama telefonun camını da satarmı bilmem dedğim gibi bir sor telefoncuya
  • Bugün 4 GB hafıza kartı aldım Kingston. Kasma çok az oldu müzikleri müzik çalara aktarırken.
  • satılık blackberry bold 9000 ve n98+ var bende
  • Eeee yani.
  • arkadas ekranı cızıldı dems. Bende ekran kaplamasını hıc begnmıyorm. Sankı bı jelatın gıbı ınce kaplama var ve dokulmeye basladı
  • Öyle zaten ince bir kaplama var ekranda. Eğer dökülmeye başladıysa ver servise ücretsiz değiştirmek zorundalar garantisinin bitmesine imkan yok yani.
  • Askerdeyim ulan askerde bu kadar kullanıslı bir tel olamaz komutana yakalattık yere vurdu çok buyuk talıhsızlıktı ama olsun manyak sağlam cıhazmıs sadece ekranı patladı bende dayanamadım yenısını aldım :)
  • Ekran alsaydın daha iyi olmaz mıydı. Geçmiş olsun.
  • Valla Çok Düşündüm Kapak Takımı Ekran Felan Almayı Dedim Hem Yedek Parça Olsun Çok Sağlam Telefon Ama Tavsiye Ederim :) :) :)
  • bence pekde sağlam değil geçen kılıfın içinde ve ekran bana doğru şekilde cebime koydum telefonu sonra saate bakmak için çıkardığımda ekran kırılmış:S nasıl olduysa hem kılıf hemde ekran bana doğru
  • Valla 3 metre mesafeden süratle yere vurulmasına karsın sadece ekran patladı senın ıs valla baya sans ısı olmus
  • Merhabalar 1 hafta önce telefonun 2. elini 150 TL ye aldım Fiziksel olarak pek bir problemi yok, üzerinde V6.65 var telfona format mı atılmıs artık ne yapılmıssa kendı zıl seslerıde dahıl olmak uzere ne oyun ne bır uygulama hıc bırsey yok.bunula beraber muzık calar veya radyoya girmek istedigim zaman yeterli bellek yok diye bi yazı gelıyor. Müzikleri uygulamalardan hafıza kartına gırıp calabılıyorum.Yeni farkettiğim bir şey daha telefonda hesap makinesinide bulamadım sanırım oda silinmiş olabilir.forumda yazılanları baya okudum. Su an elimde USB kablosu olmadıgından guncelleme yapamıyorum NSU kullanarak guncellem yapmayı dusunuyorum.

İlk sorum- NSU ile guncelleme yapınca hangi versiyon geliyor?
    İkinci sorum- Bahsettiğim müzik calar programı guncellemeden sonra duzelır mı?
    Son sorum ise- guncelleme sonunda telefonun kendı orjınal dosyaları sesler vs. geri gelecek mi?

İlginiz için teşekkürler.

• Uygulamalar ve oyunlar silinmiş ama hesap makinasının silinebileceğini sanmıyorum. Hesap makinası ajandanın içinde.

NSu güncelleme yaptığınızda muhtemelen 7.95 versiyonuna yükseltir ama bir ihtimal 6.94 olabilir.
    Güncelleme ile tüm programlar yeniden yükleniyor. Bilgisayarınıza Windows'u yeniden yüklemiş gibi olur. Güncelleştirmelerde Windows güncelleştirmeleri gibi daha iyileştirilmiş halidir.
  • Cevabınız için teşekkürler, şimdi tekrar baktım fakat ajanda içerisinde hesap makinesi yok. Bide müzik çalar sorunu düzelir mi acaba?
  • Muhtemelen düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.