Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde 4 kullanıyorum hafif kasma var ama fazla deel yani
  • Ben 5800'ımın 8 GB kartını arkadaşın 5130'a takmıştım. Fazla kasma yoktu. Kartın yaklaşık 3.5 GB'ı falan da doluydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 25 Ağustos 2010; 21:28:31 >
  • ya telefonu iade edilmesi için yazılımını bi bozdum birdaha yapılmadı:S genpa teknik servise verdim üst onarım denildi geri aldım şimdi kvk ya verdim sizce telefonda ciddi hasar varmıdır yoksa 4.cü olduğu içinmi genel merkeze göndermek istediler...
  • Boşver gönder ya. En fazla anakartı yakmışsındır. Anakart değişimi yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen92

Nokia ne zaman adam gibi yazılım çıkarçak yaaaa 7.95 i yükledigime bin pişmanım tel durup dururken donuyor ekran bembayaz olyor günlerce oyle kalyor yazılım tekrar atyom b gün düzgün ertesi gün tekrar donuyorBen artık yazılım atmaktan bıktm nolur yardım edin..

aynen ya.. haftada bir oluyor bıktım usandım.....

• Opera Mini 5 ve üzeri sürümlerden uzak durun. Telefondaki tüm yazılım sertifikalarını siliyor ve siz sadece arama ve mesaj atabiliyorsunuz. Tema bile kullanamıyorsunuz.
    Bilginize.
  • olabilir ben onu yükledikten sonra telefonun yazılımı kendi kendine siliniyordu:S belki alakası vardır
  • Bende yüklemeye çalışıyordum Opera 5'i yüklenmiyordu. İyiki de yüklenmiyormuş.
  • Opera Mini 4.2 saglam öneriyorum.
  • ARKADAŞ ÖNCELİKLE S.A . SİZLERE BİR ŞEY SORACAĞIM BEN TELEFONUMA PC SUİTE DEN MÜZİK FALAN ATIYORDUM . ANCAK BİLGİSAYARI YENİDEN KURUCUNCA HALİYLE PC SUİTE DE SİLİNDİ BUGÜN PC SUİTE Yİ YÜKLEDİM ANCAK BİR TÜRLÜ TELEFONUMU ALGILAYAMADI SİZCE NEDEN VE ÇÖZÜMÜ NEDİR ????
  • Pc Suite programını aç kabloyu telefona tak ve Pc Suite seçenegini işaretleyip bekle tanıması gerek.
    Olmazsa yeni bir kullanıcı hesabı açıp işlemi tekrarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

Pc Suite programını aç kabloyu telefona tak ve Pc Suite seçenegini işaretleyip bekle tanıması gerek.
    Olmazsa yeni bir kullanıcı hesabı açıp işlemi tekrarlayın.

YENİ BİR KULLANICI HESABI DERKEN ?
  • Windowsta oturum açmak için yeni bir yönetici hesabı oluşturun.
    Hani guest hesabı açılır ya oradan yeni kullanıcı hesabı açın.
  • quote:

Windowsta oturum açmak için yeni bir yönetici hesabı oluşturun.
    Hani guest hesabı açılır ya oradan yeni kullanıcı hesabı açın.

Zaten gerek kalmadı ben nokia nın sitesinden yeni versiyon pc suite indirdim oldu ancak . Yenede sağol ilgin için

• Güncel olmadıgını bilmiyordum.
    Ovi Suite programınıda kullanabilirsiniz.
    Bugünlerde V6.94'deki mutlu günlerimi düşünüyorum..
    Yinede telefon Opera Mini 5 olmadan saglıklı görünüyor :)
  • BİRDE ARKADAŞLAR BEN TELEFONU 2 AY ÖNCE ALDIM VE HİÇ YAZILIM YENİLEMEDİM TABİ VERSİYONUM KAÇ ONU DA BİLMİYORUM SİZCE YAZILIM YÜKLEMELİMİYİM ?
  • *#0000# yaparak versiyonu öğrenebilirsin. 6.94 ise yükleme.
  • *#0000# tuşla ve yazılımın orada Vx.xx olarak yazıyordur.
    V7.91 ise V7.95'e yükselt.
    V5.xx ise V6.94'ü şiddetle öneririm yükselt ve hep orada kal.
  • quote:

*#0000# tuşla ve yazılımın orada Vx.xx olarak yazıyordur.

v06.65 ise ne yapmak gerekir sizce? Eğer yenisini yükleyeceksem, yenisinin eskisinden farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipemre

quote:

*#0000# tuşla ve yazılımın orada Vx.xx olarak yazıyordur.

v06.65 ise ne yapmak gerekir sizce? Eğer yenisini yükleyeceksem, yenisinin eskisinden farkı nedir?

En son versiyona mı geçeyim yoksa V.6.94'e mi yoksa hiç değiştirmeyim mi? Telefonumda herhangi bir arıza bulunmamaktadır. Gayet memnunum fakat nadiren donma olabiliyor. Genelde güncellemelerin performansı arttırtıdığı söyleniyor ama v7.95te çok sorun çıktığı söyleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.