Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş doğru söylüyor bendede messenger yok yazılım olarak V7.95 var web'e girdiğimde 6.sırada web servisleri diye bir sekme var sanırım ilk seride msn yok ben ilk çıktığında almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 24 Ağustos 2010; 12:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Arkadaş doğru söylüyor bendede messenger yok yazılım olarak V7.95 var web'e girdiğimde 6.sırada web servisleri diye bir sekme var sanırım ilk seride msn yok ben ilk çıktığında almıştım.

Bence başka bişeydendir yazılım aynı yazılım deil m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen92 -- 24 Ağustos 2010; 14:05:39 >
  • Arkadaşın dediği gibi 6. Sekmede web servisleri var. 1 gündür arıyorum bulamadım. 6230 da çok kolay olmuştu kullanmak ama buna uygunu bulamadım
  • Uygulamalar koleksiyon bölümüne girerseniz bulursunuz sahte yazılım korsan yazılım olamaz bu telefonda.
  • Malesef oradada yok arama,dönüştürücü,dünya saati,indirme,my nokia,ovi ve sensörden başka sekme yok.
  • O zaman ya sildiniz ya da başka birşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

O zaman ya sildiniz ya da başka birşey var.

Yok hocam aldığımdan beri msn'i bulamadım bir türlü yazılımdandır dedim kaç defa yazılım güncelledim msn yüklenmedi ilk serilerde yok sanırım tuhaf ama yapcak birşey yok.
  • ekranın altındaki kırmızı tuşun rengi silinmedi mi benimkisi maviydi rengi silindi siyah oldu birde ekran bi çizik birde çatlak var o kadar
  • Allah Allah benim 6.cı sekmede msn 7.ci sekmede web servisleri var...belki yeni versiyon üretilen telefonlara koyulmamıştır böyle bişey olabilirmi mesela aldığında 7.91 ise yoktur belki msn falan
  • Hocam bu telefon ülkemizde satışa sunulur sunulmaz bir iki hafta içinde mavi renklisini almıştım doğal olarak 6 serisi yazılım vardı ama tam olarak versiyonunu hatırlamıyorum.Ancak yazılım güncelleştirmelerini yapmama rağmen msn hala yok ne uygulamalarda nede web sekmesinde msn seçeneği var.

Birde benim telefonun müzik çalar menüsü böyle değil sizinkiside bundan mı ?

Benim müzik çalar bunun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 24 Ağustos 2010; 19:41:03 >

• O menüyü ayarlar temalardan yapabiliyorsun diye biliyorum. Kız arkadaşımın telefonunda da benim telefonda da o tema var.
  • Korsan yazılım derken kastettiğim yazılım yükleme işini pc ssuite ile değilde başka yazılım ile yapınca msn yüklü olarak geliyo benim bildiğim
  • Valla nokia nın sitesinde Windows Live diye yazyoo .yani özelliklerde var
  • telefonu dün bilgisayar ortamında bozdum ve servise verdim vermeden önce nokiayı aradım dedim 4 oldu falan yazılımsal konularda iade veya değişim olmuyor dediler bana...servise verdim bakalım tahminen yazılım atıp geri verecekler...daha sonra ne tür yola başvurayım sizce...
  • Ben programdan umidimi kesmisken tesadüfen msn e girmeyi buldum. Windows live dan msn ye tıklıyom web üzerinden giriyorum programsız
  • Hafıza kartı almayı düşünüyorum ama 2 yetmeyecek gibi. Acaba 4 kaldırır mı kararsız kaldım.
  • 4 kullanan var galiba bu forumda yanlış hatırlamıyorsam . Bence çalışır
  • Aldıktan sonra çalışmazsa birde iade de almıyorlar hafıza kartını.
  • 4 lük rahat kaldırdığını söyleyenler vardı bu konu başlığında...
  • 4 kullanıyorum hiç bi prob yok
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.