Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ünal

O koruma amaçlı oraya konmuş sanırım. Hoparlöre toz vs gelmesin diye.

Telefonu çöl de kullanmıyorum

O delik gibi görünen yerlerdende fazla toz gireceğini zannetmiyorum

Telefonun arka kapaksız sesini duyunca kapağı tekrar takma isteği malesef gelmiyor içimden
  • Çölde kullanmıyorsun ama cebine koyuyorsun telefonu. Cebinde de toz olabiliyor.
  • Nokia ne zaman adam gibi yazılım çıkarçak yaaaa 7.95 i yükledigime bin pişmanım tel durup dururken donuyor ekran bembayaz olyor günlerce oyle kalyor yazılım tekrar atyom b gün düzgün ertesi gün tekrar donuyorBen artık yazılım atmaktan bıktm nolur yardım edin..

• Üst yazılımı beklemekten başka çaremiz yok malesef. Bende pişmanım yezılımı güncellediğim için. 6.94'e geri dönebilsem keşke.
  • bütün tellerde işe yaramış bi downgrade buldum yaptım ama bu telde işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesela58

arkadaşlar size 0.facebook.com için bir yöntem söyleyeceğim ben de denedim oldu hiç para gitmedi yöntem şu:
    Menü-Medya-Müçik çalar-Müzik çalara git-seçenekler-indirilenler-adrese git-burada rtsp ile başlayan adresi silip yerine şunu yazın 0.facebook.com iş bitmiştir artık bedava girebilirsiniz kendinize iyi bakın selametle.....

kardeş ben dediğini yaptım yükleniyor dedi bişey dedi sonra yapamadım yaaav püfff

• evet az once bende denedım oluyor menu-muzık calar-secenekler-adrese gır ordan 0.facebook.com tamam diyosun giriyo basitmiş. tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekirge17

Hafıza kartındaki dosyalara şifre koymak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım var mıdır programı ?
  • O şifre sanırım sadece Symbian işletim sistemlerinde oluyor ama şifre koysanda istediğini görmedim ben daha. Ulaşmak isteyen ulaşıyor yine. Sadece format atarken ya da bilgisayara taktığında şifreyi istiyor diye biliyorum.
  • telefonu 7.95 e yüklerken bozmuştum servise verdiğimde 7.95 yüklediler ve o günden beri 2 ay içinde 2 kez yazılım yıkıldı kendi kendine 7.95 kendisi siliniyor nedense...
  • Senin telefonda rom problemi var hoca yazılım durup dururken silinmez.
  • 2.ci gidişinde parça değiştirdiler ondan 10 gün sonra tekrardan bozuldu yazılım attılar düzeldi
  • Tekrar servise verirsen telefonu değişim veya iade istiyorum diye ver.
  • öyle yapıcam iade talebiyle vericem zaten hiç yapmaya uğraşmasınlar...
  • Hatta bozulmasını bile bekleme şimdi götür aynı sorun oldu diye belirt. Servis kayıtları elinde var nasılsa. Mırın kırın ederlerse de tüketici mahkemesine başvurucam diye tehtid et yemezlerse gerçekten ver.
  • Bu telefonu en uygun fiyata nereden alabilirim şu sıralar?
  • aslında pc den yazılım atarken bozsam gene anlarlarmı acaba :) bozuldu derim 4 oldu yeter derim...bu arada telefon yavaş yavaş satıştan kalkıyor dün teknosaya gittim yoktu media mrkt e gittim yoktu malesef:S artık piyasadan çekiliyor
  • son firmware versiyon 7.96 var onu deneyin belki bazı sorunlar giderilmiştir.

http://nokia-firmware.blogspot.com/2010/08/nokia-bb5-firmware.html

5130 (RM-495) Major 5.80 v9
    5130 (RM-495) Major 6.65 v11
    5130 (RM-495) Major 6.93 v13
    5130 (RM-495) Major 6.94 v15
    5130 (RM-495) Major 7.90 v16 (Global)
    5130 (RM-495) Major 7.91 v17 (Global)
    5130 (RM-495) Major 7.95 v18 (NDT)
    5130 (RM-495) Major 7.96 v19 (NDT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 19 Ağustos 2010; 12:02:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

aslında pc den yazılım atarken bozsam gene anlarlarmı acaba :) bozuldu derim 4 oldu yeter derim...bu arada telefon yavaş yavaş satıştan kalkıyor dün teknosaya gittim yoktu media mrkt e gittim yoktu malesef:S artık piyasadan çekiliyor

Daha çekilmez piyasadan böyle tutan bir telefon. Muhtemelen stokta kalmamıştır yeni ürün bekliyorlardır.
  • teknosada öyle olabilir belki sormadım ancak media mrkt te son 1 ayda 2-3 kez gittim hiç yoktu:S keşke kalkmasa bende istemem tabi :)
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.