Bildirim
Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (118. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tmm Teşekkür ederim ama Bizim Telefonlarda 0.facebook'a giremiyorum ben, aynısı arkadaştada war oda
giremiyor Operamini'den dolayı Başka Çözüm yolu yokmu Bunun :S -
Yaw alın bi vodafone aylık pakette alın keyfınıze bakın ben askerım sahsen oyle yapıyorum :) -
Herkese selam. Nokia 5130 da tecrübeli arkadaşlardan birkaç soruma yardım isteyeceğim!
Nokia 5130 xpressmusic'i bütün sorunlu mesajları okumama rağmen geçen hafta gold bilgisayardan aldım. Tabi sürümünü kontrol ettim 6.94 olduğunu görünce düşünmeden aldım. Telefonu müzik amaçlı aldığım için bu yönü ile beni fazlasıyla tatmin etti. Ayrıca şuan 40 kusür oyun yüklü;
1- ancak bazı oyunlar 5130 oyunu olduğu halde çalıştırmaya kalktığımda veya oyun başlarken "uygulama hatası" diyip kalıyor ve çalışmıyor. Bunun nedeni acaba nedir? 6.94 sürümü olabilir mi? Yükseltmek gerekir mi?
2- bu 6.94 verisyonu gayet hızlı ve güzel, ayrıca uçak modu bence gerçekten önemli. Acaba 7 kusür versiyonda eksilen özellikler doğru mu? Kısaca şuan en iyi versiyon 6.94' mü?
Ayrıca oyunlar sırasında 2 defa kilitlendi telefon ve batarya çıkarma yolu ile düzeldi. Şarj süresi olarak şuan ara ara sürekli müzik ve oyun ile 1,5 gün diyor ama batarya kapasitesinin her şarjda yükseldiğini hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer3507 -- 30 Temmuz 2010; 16:35:34 >
-
1-) yazılımla alakası yok olayın oyunlar telefona uyumlu değil o kadar telefonunuza oyun indirirken s40v3(240x320) olan oyunları indirin onları sorunsuz çalıştırır...
2-)şu an en iyi 6.94 görünüyor genel olarak ancak kendi görüşümce 7.95 de zararsız bir yazılım yeni programlar falan var ben sorun yaşamadım yani kendi görüşüm tabiki bu
3-)kilitlenme olayını oyunlarda şu ana kadar yaşamadım yazılımı tekrardan yükleyerek düzelebilir bence
:) -
7.95'te beni sinir eden sadece şarkı geçişlerindeki beklemeleri. 2 saniyenin altında değiştirmiyor. 6.94'te anında şarkı değiştiriyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: bsliali
1-) yazılımla alakası yok olayın oyunlar telefona uyumlu değil o kadar telefonunuza oyun indirirken s40v3(240x320) olan oyunları indirin onları sorunsuz çalıştırır...
2-)şu an en iyi 6.94 görünüyor genel olarak ancak kendi görüşümce 7.95 de zararsız bir yazılım yeni programlar falan var ben sorun yaşamadım yani kendi görüşüm tabiki bu
3-)kilitlenme olayını oyunlarda şu ana kadar yaşamadım yazılımı tekrardan yükleyerek düzelebilir bence
:)
Çok teşekkürler @bsliali,
Peki 7.95'te uçak modu özelliği siliniyor mu? Veya menü dili ingilizce oluyor mu?
Bu arada kilitlenme sorununu sürekli yaşamadım, sadece 1-2 defa oldu okadar. Tekrar teşekkürler... -
menü ingilizce değil türkçe uçak modu zaten standart özellik galiba yazılımların hepsinde var 5130 un -
Uçak modu olan telefondan onu kaldıramazsınız. Tüm versiyonlarda olur. -
arkadaslar nokia 5130 da tarayicim calismiyor, hic acilmiyor bile ne yapmam gerek virüs programi veya nasil format atilir bilen var mi? -
yazılımla alakalı kardeş format ile düzelmiyor malesef aynısı banada olmuştu yazılım atınca düzeldi... -
5130 için V8.20 sürümünün çıktığı konuşuluyor araştırmaya başladım -
arkadaşlar 5130 cihazım son 2 ayda 3 kez aynı sorunu yaptı sorun ise açılmıyordu beyaz ekranda kalıyordu...1.cisinde yazılım atıldı 2.cisinde tekrardan yazılım atıldı ve mekanik parça değiştirildi 3.cüsünde ise tekrardan yazılım atıldı yazılımı kendi kendine bozuluyor...para iade talep etme hakkım varmı garantiden 3.kez bugün teslim aldım cihazı ne yapayım sizce??? -
Tekrar servise verip değişim iade talebinde bulunabilirsin. -
arkadaşlar size 0.facebook.com için bir yöntem söyleyeceğim ben de denedim oldu hiç para gitmedi yöntem şu:
Menü-Medya-Müçik çalar-Müzik çalara git-seçenekler-indirilenler-adrese git-burada rtsp ile başlayan adresi silip yerine şunu yazın 0.facebook.com iş bitmiştir artık bedava girebilirsiniz kendinize iyi bakın selametle..... -
quote:
Orijinalden alıntı: mesela58
arkadaşlar size 0.facebook.com için bir yöntem söyleyeceğim ben de denedim oldu hiç para gitmedi yöntem şu:
Menü-Medya-Müçik çalar-Müzik çalara git-seçenekler-indirilenler-adrese git-burada rtsp ile başlayan adresi silip yerine şunu yazın 0.facebook.com iş bitmiştir artık bedava girebilirsiniz kendinize iyi bakın selametle.....
Harikasın çok teşekkur ederimm... -
5130 için OPERATORDP ler çıkmaya başlamış yakında çıkar yeni yazılım inş inş -
0.facebook.com Girme Yöntemini Söyleyen Arkadaşım Harikasın Çok Teşekkürler -
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.... -
Evt Çok Yardımcı Oldun Artık Sabah Akşam Sadece Yazı Olsa Bile FaceBooktayım :))
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X