Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumun İçin Teşekkür Ederim Ünal Kardeş Yorumlara Bakılırsa Versiyon İçin Kimse İyi Konuşmuyor Zaten Sorun Göremedim Biraz Ağırlık Var Ama O Kadarda Olsun Hangi Kulaklık Almamı Önerirsin Samsung Orjinal Kulak İçi Kulaklığım Var Mp3 Vardı Onda Kullanıyordum Şimdi Bunda Kullanıyorum Kablosu Kısa Ses Gayet Tatmin Edici Ama Almak İstiyorum Genede Bir Güzel Kulaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan Çorum

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

6303 öneririm yazılım olarak daha stabil ve şarjı 4-5 gün rahatlıkla gidiyor.

Peki bu 6303i ile diğeri arasındaki fark nedir ?

Aynı tasarıma sahip 6303i Classic ile 6303 Classic arasındaki farklar ise şu şekilde: Daha fazla dahili bellek (6303: 17 MB), kutu içeriğinde 2 GB microSD kartın yer alması (6303: 1 GB), Bluetooth v2.1 (6303: v2.0), daha yüksek bekleme - konuşma süresi (6303: 19 güne kadar bekleme / 7 saate kadar konuşma süresi). Bunlara karşılık eski 6303, Nokia'nın sitesine göre VGA@15 FPS video kaydedebiliyor.

Maxicp'ten alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Temmuz 2010; 8:47:39 >

• Bu arada dün V7.95'te reset yemiş bulunmaktayım telefon bir kaç dakika kendine gelemedi.Geçenlerde telefonu yere düşürdüm sanırım hoparlörü patladı konuşurken ses cızırtılı geliyor.
  • Nokia 5130'da neden kulaklıkla düşük volümde ses geliyor?
  • orjinal kulaklığın ses kalitesi fazla iyi değil philips'in kulaklıklarını kullanıyorum ses kalitesi gayet iyi.
  • 0.facebook.com dan beleş girebilen varmı?
  • Kualklıkta ben MP3 çalar için AVEC kullanıyordum çok güzel ses çıkışları vardı.
  • hangi temaları kullanıyorsunuz telefondan acayip memnumum tavsiye ederim yani sizlere
  • İnternetten yeşilli bir tema buldum onu kullanıyorum ben bir önceki sayfalarda paylaşmıştım. Ama çoğunlukla orijinal teması yani galaxy kullanıyorum.
  • Birşey Daha Sorucam Bu Ayarlarda Işık Diye Bir Ayar Menüsü Var Orda Müzik Işıklarını Anladıkta Işık Efektleri Diye Bir Ayar Var Açık-Kapalı Diye Açsamda Kapatsamda Bir Değişiklik Göremedim Neye Yarıyor Bilen Varsa Paylaşabilirmi.
  • Bende tam bilmiyorum ama muhtemelen telefon çaldığında ekran ışığıyla tuş takımı ışığı ile alakalı bir durum.
  • Denemek Lazım :)
  • Size arama geldiğinde yandaki müzik tuşlarının ışığı yanıp sönüyor onla alakalı bir ayar.
  • Hiç Dikkat Etmedim Valla :) Nasıl Memnunmusunuz Bu Gavurun İcadından :)
  • Yazılım sorunu olmasa görünüm olarak gayet şık bir telefon kullanıcılarının çoğu yazılım sorunundan şikayetçi memnun olanda var memnum olmayanda :) ben şahsen memnun değilim
  • geçen günlerde telefonda bir sorun yaşamıştım. v6.94 ten 7.95 e yükseltip bana geri göndermişlerdi. 2 gün önce mesaj yazdım gönder tuşuna bastığım anda telefon kapandı. ve açmaya çalıştığımda beyaz ekranda kalıyordu. genpa yetkili servisine götürdüm. şu an itibari ile onarılamadı ve üst seviye servis için başka bi teknik servise gittiği yazıyor. ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım. acaba değişimden gelme olasılığı var mı
  • BEylerrr 0.facebook İçin YARDIMMMMMMMMMMMMM
  • BEylerrr 0.facebook İçin YARDIMMMMMMMMMMMMM
  • Hangi hattı kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayın arkadaş.
  • Avea Kullanıyorum Ama bu 5130'larda OperaMini Olduğu İçin Ücretsiz Giremiyorum :S Bi Bilginiz Var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.