yazılım atıyordum sürekli bozuluyor zaten hep aynı işlemleri yaparak geçen hafta attım gene bozuldu dün birden bire ekran karadı telefonun hiç bişey algılamadı bataryayı söktüm taktım nokiadan sonra beyaz ekranda kaldı daha sonra yazılım atmayı kalktım bu hata ile karşılaştım :S sizce sorun nedir :S:S
Stage 2 starting...............................................................................Loader Sent! Stage 3 starting..................Phone prepared OK! Waiting for the phone to boot... Searching for phone... Phone failed to boot in flash mode CMT...
Telefonu bulamamış program.
ilk başta buldu atıyordu hata verdi kapatılması gerek programın dedi ondan sonra böyle yapıyor telefona bişey olmasın :S
arkadaşlar bu telefonun kulaklık çıkışı kaç ohm bilen birisi var mı acaba ilk defa paraya kıyıp kulaklık aldım empedansı 60 ohm telefon tam performansla çalıştıramıyor galiba
arkadaşlar bu telefon bendede var ama telefonu aldığımdan beri şarj aletini taktıtan baya sonra şarj almaya başlıyor
Arkadaşlar sonunda telefonumun parasını aldım ve kurtuldum. Aranızdan ayrılıyorum. Umarım bu telefonu sorunsuz olarak kullanırsınız :)
quote:
Orijinalden alıntı: morqos
Arkadaşlar sonunda telefonumun parasını aldım ve kurtuldum. Aranızdan ayrılıyorum. Umarım bu telefonu sorunsuz olarak kullanırsınız :)
Hayırlı Olsun...
kardeş karar çıktıktan sonra ne için bekletiyorlar telefonu test mi ediyorlar sen şikaet ettiğinde telefon arızalımıydı acaba yardımcı olurmusun bende kararın çıkmasını bekliyorum da inşallah parasını geri alıcam telefon yazılım attım çalışıyordu ancak gene kaç kere bozuldu en sonunda yazılımda atılmıyor artık sorun yaparlarmı sence ??
Karar çıktıktan sonra nokia ile iletişime geçip kararı faxladım. Daha sonra yaklaşık 1 hafta sonra aradım ve kararla ilgili sorun çıkmadığını ve telefonun durumunu sordular. Telefon servisteydi. Orda olduğunu söyledim ve beni oraya yönlendirdiler. Genpaya gidip karar çıktığını söyledim, kutu içeriğini teslim ettim ve 1 hafta içerisinde banka hesabına yatırıldı.
anladım benim telefon serviste değil bende şu anda bende ona yazılım atıp kullandım ancak kendi kendine kaç kere bozuldu ve en sonunda yazılım dahi atılmıyor bi sorun yaparlarmı diyorum işte :)
Yapabilirler belki siz en iyi servise gönderin telefonu
hakem heyetindeki adam telefonu kırmadan kullanabilirsin dedi yani fiziksel hata olmasın dedi bakalım ne olacak sonucu yazarım mutlaka buraya :D
bekliyoruz sonucu
bu telefonlara phoneix,jaf,nemesis vs. ile farklı ama aynı özellikteki tlefonun yazılımını atmak sorun çıkartırmı bilgisi olan msj atsn
ya Arkadaşlar v8.20 çıkmadı mı haLa?
quote:
Orijinalden alıntı: teo.127
ya Arkadaşlar v8.20 çıkmadı mı haLa?
Çıktı da daha buralara gelmedi
İngilazca olarakta kullanabiliriz yav biz onu sorun değil.
çıkmadı yok hiçbi yerde link yok ki :D
arkadaş benim telefonum 5.40 versiyondaydı bi halt ettim versiyon attım 7.95 e yükselttim bu nasıl bişi ya ben kaçtane telefona versiyon atmıştırım bu telefon kadar rezil birşey görmedim tüm eski ayarlarım geri geldi ben özellikle güvenlik kodu resetlensin diye versiyon attım güvenlik kodunuda resetlememiş tüm eski ayarlarım msjlarım bile geri gelmiş nasıl birşey bu ????