Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 13:0:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

Telefonuma kavuştum. Gri çerçeve ve dokunmatik panel değişmiş. Şundan aldım bi' de. Çok güzel oldu, yalnız kalem kısmı boş ve kameranın olduğu kısımda bir miktar boşluk kaldı. Fiyatını soran olursa, 2,5 TL'ye aldım seyyar satıcıdan. Bi' de 5800 kapağı mı alsak?

Kanka 5800 kapağıni ne yapacaksın

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 13:0:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

5230'da da varmı bu değişiklikler?

Bide ev ekranı gelse :)

• Evet, şu yeni çıkan v50 ve c6v40 portundan haberdarım. Maxi.cep'ten takip ediyorum. 5230 için yapılmış cfw mevcut. Şuan işyerinde olduğumdan akşam eve gidince yüklicem. (Galiba) Hackli, orijinal v40.6 yüklü bende şuan.

Bahsettiğim cfw de:
    Gülücük ifadeleri
    Symbian^3 klavyesi
    Symbian^3 yan menü
    Symbian^3 ikonları
    Yeni internet tarayıcı vs. vs. mevcut.

Link:http://goo.gl/UtHjJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 30 Haziran 2011; 12:02:34 >
  • Ben bu telefon hackleme olayına halen sıcak bakmıyorum. Her ne kadar eskiye döndürüp servise öyle verince problem çıkmıyor dense de bu cihaz, symbian için dizayn edilmiş. Bu nedenle bu tip sistemler kurmak telefonun ömrğnğ kısaltmaktan başka bir işe yaramaz gibime geliyor.

Ayrıca telefona uzun süredir güncelleme de çıkmıyor. Nacak halen bazı problemler mevcut. Örneğin ekranın yanlarında algılama sorunu giderilebilmiş değil. yan çevirdiğinizde çıkan qwerty klavyede algılama sorunları var. Müzikçlarında güncelleştirmeye ihtiyacı var.

Yeni bir sürüm çıkmalı bence.
  • Uzun zamandır yoktum burda. V50'yi yüklemek için Ovi'de iki saat uğraştım yapamadım Nokia SoftWare'de 5 dakikada yaptım. Hızlanmış geldi biraz bana. İfadeler harika gerçekten. Birde tabiki kilit ekranı. Ama birkaç sorum olacak

1. Ben telefonu kilitliyorum sonra menü tuşuna basıyorum saatin falan olduğu ekran gelmiyor side unlock ekranından bahsediyorum. Sadece power tuşuna basınca o ekran geliyor. Sizde de öyle mi acaba?

2.Bizim bu mesaj ifadeleri diğer telefonlarda da böyle mi görünüyor yoksa bizim telefondaki ifadeler gibi görünmüyor mu? Mesela ':D' gülücük ifadesi desek. Biz Samsung'a mesaj attık. Samsung'da o ifade gülücük mü olacak yoksa ':D' şeklinde mi olacak?

Biraz uzattım ama yanıtları bekliyorum
  • Neyse arkadaşlar sorularımın cevaplarını buldum HF attım sonra menü tuşuna bastım side unlock ekranı geliyor
  • İfadeler bizim telefonlarda (5800,5230,x6,c6,n97 vs.) görünür de diğer model marka telefonlarda :) :D gibi görünür.
  • DH sağolsun telefonun güncellemesini öğrendim. Sonra bir HF atıp teli rahatlattım. Sonra yine DH sağolsun uygulama konusundan harika temalar buldum. Yükledim ve harika temalar gerçekten. Telefonla hiçbir sorunum yok şuanda Nazar değimez inşallah. Ekranda da Megan Fox olunca telefon bir başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triple HHH 13

DH sağolsun telefonun güncellemesini öğrendim. Sonra bir HF atıp teli rahatlattım. Sonra yine DH sağolsun uygulama konusundan harika temalar buldum. Yükledim ve harika temalar gerçekten. Telefonla hiçbir sorunum yok şuanda Nazar değimez inşallah. Ekranda da Megan Fox olunca telefon bir başka

Tema sitesi olarak zedge.net'i, walpaper olarak da Taylor Swift veya Avril Lavigne öneririm.
    />

Biz koyamıyoruz onları, malum.

• Konuya uğramayalı bayağı olmuş özlemişim buraları, hepiniz hala aktifsiniz ne güzel

@Şehr-i Hüzün

Dostum Galaxy Gio aldım gel sana da alalım değiştirme vakti geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Konuya uğramayalı bayağı olmuş özlemişim buraları, hepiniz hala aktifsiniz ne güzel

@Şehr-i Hüzün

Dostum Galaxy Gio aldım gel sana da alalım değiştirme vakti geldi.

Haklısın hocam, değiştirme vakti geldi. Yalnız cebim boş. Şuan iş yerindeyim, avukatlık bürosunda çalışmaya başladım.

Sekreter kırması bi' şeyim. En erken bir ay sonra alırım bi' cihaz.

Madem sende Gio var, sorayım.
    Fotoğraf kalitesi nasıl?
    Video 640x480 çekiyormuş LGCamera programıyla,
    Ondan sonra kronik problemleri filan var mı?

Başka da sorum yok. Teknosa'da mıncıklamıştım biraz Gio'yu. Hoşuma gittiydi. Beni tek düşünüdüren kamerası işte. 5230'dan sonra kaliteli fotoğraflar çekebilmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 6 Temmuz 2011; 10:47:55 >

• Yeni işin hayırlı olsun.

Video LgCameraPro programıyla iyi sayılabilir.
    Aslına bakarsan ezelden SE'cu olduğum için foto kalitesi konusunda ciddi şüphelerim vardı.
    Cihaz gayet iyi foto çekiyor, şaşırttı beni. Ama az ışıklı ortamlarda tatmin etmiyor, flash da yok biliyorsun.
    Yani gün ışığında iyi diyebilirim. Makro çekimler de iyi.

Wifi sorunu vardı bir ara cihazda, kendiliğinden kayboldu sorun.
    Forumdaki yaklaşık olarak 10 kişiden 4'ü yaşadı sorunu.
    Aslında benim için bir sorun değil, cihazı aç-kapa yapınca düzeliyor.
    Sorun tam olarak şöyle:
    Wifi açılmıyor, error veriyor. Ama bağlanınca kopma falan olmuyor.
    2 kez başıma geldi şimdiye kadar.

Ben Xperia Mini çıkınca değiştirmeyi düşünüyorum dostum.
    SE benim için aşktan öte bir şey.

• Eyvallah, sağolasın.
    Kamera mükemmel olmasa da iyi olması yeterli benim için. Yalnız flaş olmaması kafama takılıyor.
    Wifi kullanmam sanırım. Telefondan nete giren biri değilim.

Bakalım, belki taksite girip daha iyi bi' cihaz da alabilirim. SE olur belki, birlikte takılırız.
  • Bir siteden birçok bideo klip buldum. Nhd ekran kesinlikle çok başarılı. Son çıkan bir çok telefondan daha başarılı bir ekranı var. Super amoled plus ekran olmadıktan sonra 5230umun ekranını tek geçerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Bir siteden birçok bideo klip buldum. Nhd ekran kesinlikle çok başarılı. Son çıkan bir çok telefondan daha başarılı bir ekranı var. Super amoled plus ekran olmadıktan sonra 5230umun ekranını tek geçerim...

Bu telefonu tercih etmemdeki tek amaç telefondan Film ve Dizi izlemekti. Kesinlikle düşüncelerine katılıyorum. Ekranı oldukça başarılı.
  • 640x360 piksel gibi 5230dan sonra çıkan bir çok telefondan (320x480) , galaxy mini (240 x 320) , fit (240x320), bb bold 9700 (480x320) daha yüksek çözünürlüğü var. Tabi çözünürlük her şey demek değil ama çok şey olduğu da bir gerçek.
    ayrıca cihaz 720p videoları takılmadan oynatıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 8 Temmuz 2011; 0:32:47 >
  • C6-01 kullandım, ben de CBD + Amoled ikilisini tek geçerim.

SAmoled ve SAmoled+ renkleri çok abartıyor.
    C6-01'de film izlemek aşırı zevkliydi.
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.