Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nasılsınız iyimisiniz kısmetse pcyi alıyorum artık tabi telefonuda niyetim iphone 4 den yana sanırım
  • ovi 3.06 için uydu görüntüleri isteyen varmı? şarköyden istanbula kadar uydu görüntülerini yüksek çözünürlükte indirdim. uşak tam, ankara bi kısım, antalya bi kısım, kahramanmaraş bi kısım.. istediğiniz bölgenin uydu görüntülerini söyleyin indirip uplad edebilirim. tüm türkiyenin arazi görüntüler var. uydu görüntüleri için yolda giderken telfonu açık bırakıyorum geçtiğim yolları indiriyo. en son bugün 285 km lik yolu indirmiştim 3 saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 9 Temmuz 2011; 18:29:13 >
  • Arkadaslar cektigimiz resimleri zayif sisman gibi gosteren bi program vardi adini unuttum. simdide bulamiyorum acaba buraya yukleyebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ovi de bı oyun bulup indirdim green farm diye oyun demo ve 3dk sürüyor fullunu paylaşabilirmisinız çok makbule geçer pc bozuk benim arayamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

Arkadaslar cektigimiz resimleri zayif sisman gibi gosteren bi program vardi adini unuttum. simdide bulamiyorum acaba buraya yukleyebilirmisiniz

Şunlara bi' bak hocam. Benim pek vaktim yok.

http://goo.gl/TFCRF
    http://goo.gl/mVgry
    http://goo.gl/nRm9Y

quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

Ya ovi de bı oyun bulup indirdim green farm diye oyun demo ve 3dk sürüyor fullunu paylaşabilirmisinız çok makbule geçer pc bozuk benim arayamiyorum

Buyur kanka.

Green Farm S60v5 (640x360)

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

Farmwille tarzı bir oyun. S60v5 için en başarılı olanı.

==Download==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 15 Temmuz 2011; 15:40:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: wox

Arkadaslar cektigimiz resimleri zayif sisman gibi gosteren bi program vardi adini unuttum. simdide bulamiyorum acaba buraya yukleyebilirmisiniz

Şunlara bi' bak hocam. Benim pek vaktim yok.

http://goo.gl/TFCRF
    http://goo.gl/mVgry
    http://goo.gl/nRm9Y

quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

Ya ovi de bı oyun bulup indirdim green farm diye oyun demo ve 3dk sürüyor fullunu paylaşabilirmisinız çok makbule geçer pc bozuk benim arayamiyorum

Buyur kanka.

Green Farm S60v5 (640x360)

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

Farmwille tarzı bir oyun. S60v5 için en başarılı olanı.

==Download==

Allah razı olsun güzel kardeşim

• Telefonu açma tuşu yeşil kırmızı tuş ve kamera tuşuna başili tut telefon kapalıyken acilsın telefon hf atmış olursun
  • 5228/5230/5235/5800/n97 İÇİN ŞEBEKE ERİŞİMİ OLMADAN TAMAMEN ÜCRETSİZ KULLANABİLECEĞİNİZ UYDU+HARİTA+3D ARAZİ GÖRÜNTÜLERİ

DAHA FAZLA BILGI IÇIN PM ATIN..

• iphone deki talking tom cat uygulaması talking hamster olarak symbiana gelmiş ama o kadar başarılı değil yükledim
  • 5230a yeni bir yazılım güncellemesi gelmiş. Yeni versiyon V50.0.001
    Benim ilk başta farkettiğim cihaz menü geçişlerinde daha hızlı olmuş. Dokunmatik ekran hassasiyeti artmış. Zil sesleri artmış ve uygulamalar daha hızlı açılıyor. Pil durumunda iyileştirme yapılmış mı onu ilerleyen günlerde göreceğiz. 155 mb.lık bir güncelleme gelmiş bizim cihaza
  • kilit kodu olarak 4 tane sıfır yada 4 tane bir denediğiniz olmuyorsa ofw yükleyip servise gönderebilirsiniz.cfw görünce garanti dışıbırakılabilir..
  • Arkadaşlar, 5230 için uygun bir e-kitap okuma programı arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Türkçe karekterleri ve Mümkün olduğunca çok formatı desteklerse iyi olur.
  • Orijinal yazılımla takılın. Ben öyle yapıyorum. Hatta bende v50 bile yüklü değil. Hackli v40.6 var. Dediğim gibi orijinal takılın kafanızı ağrıtmayın. Zaten telefonla ugraşıcak hiç vaktimn yok, uğraşma isteğim de yok.
  • Bu yeni yazılımla birlikte slide to unlock özelliği gelmiş. Eskiden hangi tuşa basarsak basalım yandaki kilit tuşunu kaydırırdık, şimdi kapatma tuşu hariç herhangi bir tuşa bastığınızda sürükleyerek ekranı aktif hale getirebiliyoruz.(ı phone ve diğer bir çok dokunmatik cihazda olduğu gibi)
  • merhabalar arkadaşlar,

telefonun ekranı tatildeyken kumsalda baya çizildi, servisine götürsem ne kadara mal olur, ne kadar sürede geri alabilirim telefonumu ? ayrıca bu sorunumu çözebilirsem 5800/5230lar için aynalı ekran koruyucuları varmış ancak düzgün takılmadığı takdirde baloncuk gibi şeyler oluşuyormuş ekranda, bu aynalı koruyucuyu doğru düzgünce takabilen bir yer biliyormusunuz istanbulda gidip alıp taktırmayı düşünüyorum da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iike.no.other

merhabalar arkadaşlar,

telefonun ekranı tatildeyken kumsalda baya çizildi, servisine götürsem ne kadara mal olur, ne kadar sürede geri alabilirim telefonumu ? ayrıca bu sorunumu çözebilirsem 5800/5230lar için aynalı ekran koruyucuları varmış ancak düzgün takılmadığı takdirde baloncuk gibi şeyler oluşuyormuş ekranda, bu aynalı koruyucuyu doğru düzgünce takabilen bir yer biliyormusunuz istanbulda gidip alıp taktırmayı düşünüyorum da ?

70-100 arası liranı alırlar. Ekran koruyucu telefoncularda var, takıyorlar istersen. 3-5 lira o da.
  • 100 lira ne demek yahu telefonun 3/1 parası vermeye değmez, tam çözemedim ama bu ekran değilde(cam) ın üstündeki şeffaf jelatin gibi bir madde var o çizikse onu çıkarıp yerine sıfırını takabilirler mi bi bilginiz varmı ? sanırım ondaki çizikler ana ekranı etkilemez fazla, yoksa neden onu taksınlar ki ekrana anlamış değilim.

bu arada aynalı ekran koruyucu TİM'lerde 9 liraymış...
  • quote:

100 lira ne demek yahu telefonun 3/1 parası vermeye değmez, tam çözemedim ama bu ekran değilde(cam) ın üstündeki şeffaf jelatin gibi bir madde var o çizikse onu çıkarıp yerine sıfırını takabilirler mi bi bilginiz varmı ? sanırım ondaki çizikler ana ekranı etkilemez fazla, yoksa neden onu taksınlar ki ekrana anlamış değilim.

bu arada aynalı ekran koruyucu TİM'lerde 9 liraymış...

Şimdi şöyle, bu telefonda içte bir lcd ekran var. Onun çizilmesi imkansız zaten. Telefonun içini açıp çizmen lazım anca. O ekranın üzerinde dokunmatik panel var, normal ekranı dokunmatiğe çeviren. Onun üzerinde de koruyucu jelatin olur. Eğer jelatin çizildiyse çıkarın atın, telefoncularda taktırabilirsiniz 5-10 lira. Ama jelatin yoksa ve dokunmatik panel çizildiyse dediğim gibi 100 lira civarı ücret alırlar onun için.

• tamam kardeşim benim önemsiz diye düşündüğüm malzeme dokunmatiklik işlevi sağlayan panelmiş, detaylı bilgilendirmen için teşekkür ederim, en kısa zamanda servise götüreceğim götürdükten sonra yine yazarım buraya hoşçakalın.
  • quote:

tamam kardeşim benim önemsiz diye düşündüğüm malzeme dokunmatiklik işlevi sağlayan panelmiş, detaylı bilgilendirmen için teşekkür ederim, en kısa zamanda servise götüreceğim götürdükten sonra yine yazarım buraya hoşçakalın.

Rica ederim. Görüşürüz.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.