Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Hm benim için gereksiz bi' şey. Hatta o yer bildiren tiplerden pek haz etmem.

Kanka n82ın hayırlı olsun

Eyvallah, sağol :) imei nosu kopyalanmış bi' cihaz. Yani telefon özelliğini kaybetmiş. Kamera ve müzik çalar olarak kullanıyorum. 5230'un eksiklerini kaptıyor işte :) Maddi sıkıntılardan dolayı daha ucuz bi' çözüme gittik, yeni bir akıllı telefon edinmek yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka mod

beyler v50 gelmiş nasıl beğenen varmı?
    ayrıca bir şey sorucam arkadaşlardan telefonu alıp bakan çok oluyor şu resimlere falan istediğimiz bölümlere şifre koyabileceğimiz bi program varmı?
    ayrıca iphone'daki meşhur angry birds oyunu var onun bizim telefon için varmı? :D
    teşekkürler şimdiden

-v50'yi mutlaka yükle. Yeni internet tarayıcı, sürüklemeli kilit ekranı ve performans iyileştirmeleri veriyor. Benim sana tavsiyem imzamdaki konudan Omega v4.5 yazılımının Final sürümünü yüklemen. Direk yükleyebilirsin, birçok performans ve görsel mod içerir. Ben de kullanıyorum memnunum. Ayrıca cihazın v50 olur.
    -Handy Phone Guard s60v5 diye arat Google'a ve kur şifreleme için.
    -Angry Birds imzamdaki konuda var. 45'şer bölümlük iki sürüm. Lakin Iphone veya Android cihazlardaki akıcılığı bekleme.

• quote:

quote:

quote:

Hm benim için gereksiz bi' şey. Hatta o yer bildiren tiplerden pek haz etmem.

Kanka n82ın hayırlı olsun

Eyvallah, sağol :) imei nosu kopyalanmış bi' cihaz. Yani telefon özelliğini kaybetmiş. Kamera ve müzik çalar olarak kullanıyorum. 5230'un eksiklerini kaptıyor işte :) Maddi sıkıntılardan dolayı daha ucuz bi' çözüme gittik, yeni bir akıllı telefon edinmek yerine.

Gördüm n86 arıyorum bende çok güzel duruyor telefon n82güzel wıfi 5mp kamera kalite müzik yeter ıste

• N86 hantal bi' telefon. Hem kalın hem de büyük. Tabi tercih senin. İkinci el forumda 350-400'e gidiyor. Beyazı şık :)
  • Sen memnunmusun yeni canavarından
  • Ben ondan memnunum da bakalım o benden memnun mu? :) Pek bilmiyorum fotoğraf çekmesini, çok şey öğrenmem lazım. 5230'dan sonra böyle bi cihaz garip geliyor. Kamera kapağını hep açık unutuyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 5 Eylül 2011; 1:09:22 >
  • quote:

quote:

beyler v50 gelmiş nasıl beğenen varmı?
    ayrıca bir şey sorucam arkadaşlardan telefonu alıp bakan çok oluyor şu resimlere falan istediğimiz bölümlere şifre koyabileceğimiz bi program varmı?
    ayrıca iphone'daki meşhur angry birds oyunu var onun bizim telefon için varmı? :D
    teşekkürler şimdiden

-v50'yi mutlaka yükle. Yeni internet tarayıcı, sürüklemeli kilit ekranı ve performans iyileştirmeleri veriyor. Benim sana tavsiyem imzamdaki konudan Omega v4.5 yazılımının Final sürümünü yüklemen. Direk yükleyebilirsin, birçok performans ve görsel mod içerir. Ben de kullanıyorum memnunum. Ayrıca cihazın v50 olur.
    -Handy Phone Guard s60v5 diye arat Google'a ve kur şifreleme için.
    -Angry Birds imzamdaki konuda var. 45'şer bölümlük iki sürüm. Lakin Iphone veya Android cihazlardaki akıcılığı bekleme.

sağolasın patron da angry birds indirdim bi açtım rarı masaüstü simge doldu şimdi hangilerini atıcam bunların telefona?
    bide bazı uygulamalarda sertifitika hatası lütfen uygulama sağlayıcısyla görüşün yazıyor bunedir?
    birde yeni gelen mesajlar eskiden en üste doğru dzilirdi şimdi karışık neden? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 10 Eylül 2011; 14:43:30 >

• quote:

sağolasın patron da angry birds indirdim bi açtım rarı masaüstü simge doldu şimdi hangilerini atıcam bunların telefona?
    bide bazı uygulamalarda sertifitika hatası lütfen uygulama sağlayıcısyla görüşün yazıyor bunedir?
    birde yeni gelen mesajlar eskiden en üste doğru dzilirdi şimdi karışık neden? :D

-Nasıl hacı ya. Rar değil ki o jar. Java dosyası.
    -Aha da link:http://uploaded.to/file/4anpc2jy | Direk at telefona, kur.
    -Sertifika hatası almamak için çin sitesiden sertifika alman lazım. Ama onlara imei numaranı vereceğine imzamdan Omega v4.5'i kur. Hem telefonunun görüntüsü değişir, hem performansı artar, yeni özellikler gelir. Hem de sertifika hatasından kurtulursun.
    -Mesajlarda zaman kayması olabiliyor. Bende de vardı aynı sorun. Şuan yok. (Sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 10 Eylül 2011; 14:55:21 >

• quote:

quote:

-Nasıl hacı ya. Rar değil ki o jar. Java dosyası.
    -Aha da link:http://uploaded.to/file/4anpc2jy | Direk at telefona, kur.
    -Sertifika hatası almamak için çin sitesiden sertifika alman lazım. Ama onlara imei numaranı vereceğine imzamdan Omega v4.5'i kur. Hem telefonunun görüntüsü değişir, hem performansı artar, yeni özellikler gelir. Hem de sertifika hatasından kurtulursun.
    -Mesajlarda zaman kayması olabiliyor. Bende de vardı aynı sorun. Şuan yok. (Sanırım)

heh tamam atarım şimdi de şimdi de burda 5230 için v50... falan demişsinde benimki v40 onu yüklesem v50 mi olcek o programıkaldırınca v50 kalıcakmı ayrıca bende blutut cihazıyla kart okuyucu var onlarla atabilirmiyim ayrıca teşekkürler panpamsın artık :D

• ya bu iphone gibi sıralı smslerin gösterildiği bir program var mı kullanışlı olanından?
  • quote:

heh tamam atarım şimdi de şimdi de burda 5230 için v50... falan demişsinde benimki v40 onu yüklesem v50 mi olcek o programıkaldırınca v50 kalıcakmı ayrıca bende blutut cihazıyla kart okuyucu var onlarla atabilirmiyim ayrıca teşekkürler panpamsın artık :D

Bak şimdi panpi Omega'yı yüklersen telefon v50 olur. O dediğim özellikler de gelir. Zaten yükledikten sonra orijinal yazılıma dönmeye tövbe edersin. USB kablo olmadan olmaz o işlem.

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

ya bu iphone gibi sıralı smslerin gösterildiği bir program var mı kullanışlı olanından?

iSMS s60v5 Türkçe diye arat Google'a. Kullanıyorum, gayet başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 10 Eylül 2011; 21:08:16 >

• quote:

quote:

Bak şimdi panpi Omega'yı yüklersen telefon v50 olur. O dediğim özellikler de gelir. Zaten yükledikten sonra orijinal yazılıma dönmeye tövbe edersin. USB kablo olmadan olmaz o işlem.

quote:

ya bu iphone gibi sıralı smslerin gösterildiği bir program var mı kullanışlı olanından?

iSMS s60v5 Türkçe diye arat Google'a. Kullanıyorum, gayet başarılı.

ben bi arkadaştan isteyeyim o zaman panpa kablöyu, ayrıca angry birds harbiden güzel ya :D

• Telefona attığım müzikler kütüphaneyi yenile dediğimde gelmiyor bazen şans eseri geliyor bazıları gelmiyor neden ?
  • quote:

Telefona attığım müzikler kütüphaneyi yenile dediğimde gelmiyor bazen şans eseri geliyor bazıları gelmiyor neden ?

Music diye klasör aç, hepsini oraya at kanka. Yine olmazsa kartı formatla. Belki düzelir ne bilim.
  • quote:

quote:

Telefona attığım müzikler kütüphaneyi yenile dediğimde gelmiyor bazen şans eseri geliyor bazıları gelmiyor neden ?

Music diye klasör aç, hepsini oraya at kanka. Yine olmazsa kartı formatla. Belki düzelir ne bilim.

Kanka dediğin gibi yaptım oldu sağol bu arada yeni telefonunla aran nasıl
  • quote:

quote:

quote:

İyi, iyi şükür. Pek ilgilenemesek de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 12 Eylül 2011; 0:06:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi, iyi şükür. Pek ilgilenemesek de.

Yeni cwf nasıl pars tan ıyimi

• arkadaşlar yeni sürümün ekran görüntüsünü alabilir misiniz? Özellikle tuş kilidi kısmını
  • quote:

Yeni cwf nasıl pars tan ıyimi

Ohoo. Dağlar var arasında. Bi' sürü yeni mod çıktı. Kesin kur.

quote:

arkadaşlar yeni sürümün ekran görüntüsünü alabilir misiniz? Özellikle tuş kilidi kısmını

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

• Omega v4.5 Final C6v40 Port 5800√ | 5230√ | 5530√ | X6√

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

» C6 işletim sistemini telefonunuza Omega ile taşıyın. «

» Versiyon bilgisi

Cihazın Modeli:

Nokia 5800 | 5230 | 5530 | X6

Cihazın Yazılım Sürümü:

Nokia 5800: v52.0.101 veya v52.0.101
    Nokia 5230: v50.0.001 veya v50.6.002
    Nokia 5530: v32.0.007
    Nokia X6: v32.0.002

RM Kodu:

Nokia 5800: RM-356
    Nokia 5230: RM-588
    Nokia 5530: RM-504
    Nokia X6: RM-559

Ülke Kodu:

14 Türkiye (İngilizce mevcuttur)

CFW Sürümü:

OmegA v4.5 Final - C6 Edition

CFW Çıkış Tarihi:

18.08.2011

1. OmegA v4.0 Final - C6 Edition Açıklaması:

Uzun bir aradan sonra nihayet Final versiyonu çıktı. Sizleri en iyi C6 portuyla tanıştırmak için kolları OmegA'nın Beta sürümleriyle sıvadık. Sizlerinde katkıları sayesinde CFW'yi en iyi haline getirdik. Artık endişe duymadan, gönül rahatlığıyla CFW'yi yükleyebilir, uzun süreler kullanabilirsiniz. Hard formata dahi ihtiyacınız kalmayacak.

2. OmegA v4.0 Final - C6 Edition Özellikleri:

a.C6 Portu, telefonunuza Hangi Özellikleri Getiriyor:

Telefonunuz, orjinal Nokia C6'nın işletim sistemine bürünüyor. Sadece görsel olarak değil, işlevsel olarakta aynı özelliklere sahip oluyor. C6'nın donanımsal özellikleri hariç, bütün yazılımsal özellikleri aynen telefonunuza taşınıyor. Bu özellikleri Nokia'nın resmi sitesinde daha da ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

» Konuya Gitmek İçin Tıklayın! «

Kendisi şimdiye kadar kullandığım en iyi Custom Firmware'dir.
    En son modlar eklidir ve hiçbir sorunu yoktur.
    Nokia 5800, 5230, 5530 ve X6 kullanıcılarına şiddetle öneririm.
    SS'ler benim telefondan.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.