Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklasik 3 ay once youtube de bi video izledim.iphone icin yapilmis olan ferrari oyununu gosteriyordu.herhangi bir araci sectikten sonra ekrana devir saati,hiz gostergesi ve vites degistirme tuslari cikiyordu.sesiyse ayni ferrari.
    Arkadaslar telefonum icin boyle bi uygulama ariyorum.bilen,goren,duyan varsa lutfen yardimci olsun.
    Youtubeye girin arama yerine sunu yazin=ferrari sound iphone application.
    Bu wideodaki uygulamayi 5230 icin ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 25 Eylül 2011; 11:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

yaklasik 3 ay once youtube de bi video izledim.iphone icin yapilmis olan ferrari oyununu gosteriyordu.herhangi bir araci sectikten sonra ekrana devir saati,hiz gostergesi ve vites degistirme tuslari cikiyordu.sesiyse ayni ferrari.
    Arkadaslar telefonum icin boyle bi uygulama ariyorum.bilen,goren,duyan varsa lutfen yardimci olsun.
    Youtubeye girin arama yerine sunu yazin=ferrari sound iphone application.
    Bu wideodaki uygulamayi 5230 icin ariyorum

Daha çok arasın ama bulamazsın:) İşletim sistemleri farklı..Donanım farklı....Iphone kalitesinde kullandığınız telefona göre uygulama bulamazsınız...
  • Birkaç sayfa öncesine kadar gidip bakabildim fakat benzer bir sorunu görmediğim için yazıyorum, telefonumun yanındaki kilit tuşunu kullanıp ekranı açtığımda görüntü adeta Cine5 şifreli görüntüsü gibi renkler iç içe girmiş şekilde açılıyor, birkaç deneme sonunda ekran görüntüsü düzgün olarak açılıyor, bazen ilk açılışta bu sorunu verirken çoğu zaman ard arda ikinci defa açtığım zaman bu şekilde oluyor.

Telefona öncelikle *#7370# tuşlarını kullanarak hard reset attım, işe yaramış gibi göründü derken yine başladı, sonra Ovi den telefon yazılımını yeniden kurdum (V11.0.079 RM588) fakat sorunum düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fisico_

Birkaç sayfa öncesine kadar gidip bakabildim fakat benzer bir sorunu görmediğim için yazıyorum, telefonumun yanındaki kilit tuşunu kullanıp ekranı açtığımda görüntü adeta Cine5 şifreli görüntüsü gibi renkler iç içe girmiş şekilde açılıyor, birkaç deneme sonunda ekran görüntüsü düzgün olarak açılıyor, bazen ilk açılışta bu sorunu verirken çoğu zaman ard arda ikinci defa açtığım zaman bu şekilde oluyor.

Telefona öncelikle *#7370# tuşlarını kullanarak hard reset attım, işe yaramış gibi göründü derken yine başladı, sonra Ovi den telefon yazılımını yeniden kurdum (V11.0.079 RM588) fakat sorunum düzelmedi.

Sende ki çok eski sürüm. V50 kurarsan sorun çözülebilir. Olmazsa servis yolu gözükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Birkaç sayfa öncesine kadar gidip bakabildim fakat benzer bir sorunu görmediğim için yazıyorum, telefonumun yanındaki kilit tuşunu kullanıp ekranı açtığımda görüntü adeta Cine5 şifreli görüntüsü gibi renkler iç içe girmiş şekilde açılıyor, birkaç deneme sonunda ekran görüntüsü düzgün olarak açılıyor, bazen ilk açılışta bu sorunu verirken çoğu zaman ard arda ikinci defa açtığım zaman bu şekilde oluyor.

Sende ki çok eski sürüm. V50 kurarsan sorun çözülebilir. Olmazsa servis yolu gözükür.

V50 kurmayı da denedim fakat ovi suite güncellemeyi görmedi, o yüzden servis yolu göründü gibi.

• quote:

quote:

quote:

V50 kurmayı da denedim fakat ovi suite güncellemeyi görmedi, o yüzden servis yolu göründü gibi.

Burdaki anlatımı uygulayacaksın. NSS ile ürün kodunu değiştirip yükleyebilirsin güncellemeyi.

http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/nss-ile-turkcelestirme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t29.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burdaki anlatımı uygulayacaksın. NSS ile ürün kodunu değiştirip yükleyebilirsin güncellemeyi.

http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/nss-ile-turkcelestirme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t29.html

Teşekkürler, şimdi deniyorum inşallah sorun çözülür.

• Verdiğiniz linkte anlatılan Nokia Software Updater programı Nokia sitesinden kaldırılmış, cihaz güncellemelerini Ovi Suite programına aktarmışlar. Ovi Suite de NSS ile varsayılan kodun değiştirilmesine rağmen yeni güncelleme bulunamadı diyor. Ben de internetten başka bir siteden NSU ı indirip güncellemeyi taradım, buldu ve güncelledi, artık telefonum V50.01.... şimdilik bir sorun çıkmadı bakalım ileride tekrar sorun ederse o zaman anlaşılır ki donanımsal.

Şehr-i Hüzün yardımın için teşekkürler, yine de internetten kaybolmadan NSU programını arşivinize eklemeyi unutmayın.
  • symbian anna çıkmış beyler nedir bu:D
  • quote:

Verdiğiniz linkte anlatılan Nokia Software Updater programı Nokia sitesinden kaldırılmış, cihaz güncellemelerini Ovi Suite programına aktarmışlar. Ovi Suite de NSS ile varsayılan kodun değiştirilmesine rağmen yeni güncelleme bulunamadı diyor. Ben de internetten başka bir siteden NSU ı indirip güncellemeyi taradım, buldu ve güncelledi, artık telefonum V50.01.... şimdilik bir sorun çıkmadı bakalım ileride tekrar sorun ederse o zaman anlaşılır ki donanımsal.

Şehr-i Hüzün yardımın için teşekkürler, yine de internetten kaybolmadan NSU programını arşivinize eklemeyi unutmayın.

Rica ederim. NSU kaldırıldı evet. Ama ben arşivciyimdir, duruyor köşede. Hatta hala PC Suite kullanıyorum ben Ovi Suite yerine.

quote:

Orijinalden alıntı: kanka mod

symbian anna çıkmış beyler nedir bu:D

Symbian^3 cihazlar için güncelleme. N8, C7, C6-01 vs.

• Telefonun tuş ışıkları yanmıyor birkaç aydır nedense sorun nedir sizce? Bir de şarj acayip çabuk bitiyor artık
  • arkadaşlar telefona video izleyemiorum....videoları atıyorum telefona sonrasında videolar çizgi çizgi çıkıyor...ses falan normal sadece görüntü de sorun var nasıl yapabilirim neler yapmam lazım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim....telefonda 50.01 sürüm ve omega 4.5 c6 edition yüklü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 30 Eylül 2011; 19:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triple HHH 13

Telefonun tuş ışıkları yanmıyor birkaç aydır nedense sorun nedir sizce? Bir de şarj acayip çabuk bitiyor artık

İlginç bi' şey. Son güncellemeyi yap. Zaten kuruluysa tekrar kur, düzelir sanırım.
    Şarjınızın uzun gitmesi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_40609742/tm.htm

quote:

arkadaşlar telefona video izleyemiorum....videoları atıyorum telefona sonrasında videolar çizgi çizgi çıkıyor...ses falan normal sadece görüntü de sorun var nasıl yapabilirim neler yapmam lazım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim....telefonda 50.01 sürüm ve omega 4.5 c6 edition yüklü...

Format factory indir. Cihaz seçiminden Nokia 58xx seç. O çevirsin videoyu. O şekilde at izle, tamamdır.

• quote:

quote:

Telefonun tuş ışıkları yanmıyor birkaç aydır nedense sorun nedir sizce? Bir de şarj acayip çabuk bitiyor artık

İlginç bi' şey. Son güncellemeyi yap. Zaten kuruluysa tekrar kur, düzelir sanırım.

quote:

arkadaşlar telefona video izleyemiorum....videoları atıyorum telefona sonrasında videolar çizgi çizgi çıkıyor...ses falan normal sadece görüntü de sorun var nasıl yapabilirim neler yapmam lazım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim....telefonda 50.01 sürüm ve omega 4.5 c6 edition yüklü...

Format factory indir. Cihaz seçiminden Nokia 58xx seç. O çevirsin videoyu. O şekilde at izle, tamamdır.

teşekkürler.walla video çevircem die sony pro 9 adlı bişi indirdim onunla yapmaya çalıştım olmadı .daha doğrusu ben yapamadım...

• beyler bateri programı lazım ya bulabilen olursa çok sevindirik olucam. ama guitar hero gibi yada dj mix tour gibi değilde sadece bateri olcak arkada hiç bi müzik olmadan solo olucak.
    teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka mod

beyler bateri programı lazım ya bulabilen olursa çok sevindirik olucam. ama guitar hero gibi yada dj mix tour gibi değilde sadece bateri olcak arkada hiç bi müzik olmadan solo olucak.
    teşekkürler :)

iOS değil bu. Çok şey istiyosun.
  • quote:

quote:

quote:

Son güncelleme derken? Bende v50.0.0001 var en sonuncu hangisi Bir de, telefonu hızlandırmak için ne yapmalıyım? Çok yavaşladı da

• ovi haritalar güncelleme var son olarak. Bu güncelleme ile yemek sepeti, mekanıst gibi yeni uygulamalar geliyor... Nokia gps konusunda çok başarılı bana göre...
  • Anna yi 5230 a port etmisler
  • anna iyimi ?
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.