Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Omega v4.5 Final C6v40 Port 5800√ | 5230√ | 5530√ | X6√

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

» C6 işletim sistemini telefonunuza Omega ile taşıyın. «

» Versiyon bilgisi

Cihazın Modeli:

Nokia 5800 | 5230 | 5530 | X6

Cihazın Yazılım Sürümü:

Nokia 5800: v52.0.101 veya v52.0.101
    Nokia 5230: v50.0.001 veya v50.6.002
    Nokia 5530: v32.0.007
    Nokia X6: v32.0.002

RM Kodu:

Nokia 5800: RM-356
    Nokia 5230: RM-588
    Nokia 5530: RM-504
    Nokia X6: RM-559

Ülke Kodu:

14 Türkiye (İngilizce mevcuttur)

CFW Sürümü:

OmegA v4.5 Final - C6 Edition

CFW Çıkış Tarihi:

18.08.2011

1. OmegA v4.0 Final - C6 Edition Açıklaması:

Uzun bir aradan sonra nihayet Final versiyonu çıktı. Sizleri en iyi C6 portuyla tanıştırmak için kolları OmegA'nın Beta sürümleriyle sıvadık. Sizlerinde katkıları sayesinde CFW'yi en iyi haline getirdik. Artık endişe duymadan, gönül rahatlığıyla CFW'yi yükleyebilir, uzun süreler kullanabilirsiniz. Hard formata dahi ihtiyacınız kalmayacak.

2. OmegA v4.0 Final - C6 Edition Özellikleri:

a.C6 Portu, telefonunuza Hangi Özellikleri Getiriyor:

Telefonunuz, orjinal Nokia C6'nın işletim sistemine bürünüyor. Sadece görsel olarak değil, işlevsel olarakta aynı özelliklere sahip oluyor. C6'nın donanımsal özellikleri hariç, bütün yazılımsal özellikleri aynen telefonunuza taşınıyor. Bu özellikleri Nokia'nın resmi sitesinde daha da ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

» Konuya Gitmek İçin Tıklayın! «

Kendisi şimdiye kadar kullandığım en iyi Custom Firmware'dir.
    En son modlar eklidir ve hiçbir sorunu yoktur.
    Nokia 5800, 5230, 5530 ve X6 kullanıcılarına şiddetle öneririm.
    SS'ler benim telefondan.

Sağol knk yeni pc yi alayım kesin atacağım bu cwf yi

• Önemli değil. Hallederiz.
  • bu omega da hacklenmiş mi oluyor telefon şimdi ya? Riski nedir kurulumda hata yapıp telefonu mahvetmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

bu omega da hacklenmiş mi oluyor telefon şimdi ya? Riski nedir kurulumda hata yapıp telefonu mahvetmeyelim

Evet hem hacklenmiş olur hem de çehresi değişir telefonun. Risk yok, anlatılanı aynen yapıcaksın bu kadar. Yanlış bi' şey yaparsan telefon açılmaz. Ama raad ol onu da düzeltebiliyoruz.
  • hocam yapmaya başlıcam birazdan bi de telefonu suya düşürmüştüm zamanında ondan yanabilir diye korkuyorum hayırlısı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

hocam yapmaya başlıcam birazdan bi de telefonu suya düşürmüştüm zamanında ondan yanabilir diye korkuyorum hayırlısı artık

Biliyorum suya düşürdüğünü. Haydi bakalım. Bismillah de başla.
  • begendim cwfyi bende kuracagım en kısa zamanda
  • beyler güncelleme yapıcam ilk yapışımda son sürümü görmemişti son sürümü bişey yapıp göstermiştim.
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html
    tekrar yapmam gerekirmi?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka mod

beyler güncelleme yapıcam ilk yapışımda son sürümü görmemişti son sürümü bişey yapıp göstermiştim.
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html

gerekmiyomuş v50 iyi:D
  • quote:

quote:

beyler güncelleme yapıcam ilk yapışımda son sürümü görmemişti son sürümü bişey yapıp göstermiştim.

Panpi boşver v50'yi. Orijinal v50'de kilit ekranı, yeni şekilli tarayıcıdan başka bi nane yok. Uğraşmana değmez. Yükledin mi v50?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 12 Eylül 2011; 22:02:42 >

• quote:

quote:

quote:

Panpi boşver v50'yi. Orijinal v50'de kilit ekranı, yeni şekilli tarayıcıdan başka bi nane yok. Uğraşmana değmez. Yükledin mi v50?

yükledim ya daha hızlı oldu wuu uçuyo diyemiyorum ama iyi eskiye göre :D

• arkadaşlar cihazı pars olarak kullanıyordum uzun zamandır.. ama artık orjinal yazılıma geçmeye karar vermiştim ki telefon zar zor yazılım buldu kendine.. yazılımı yükledim.. bu seferde bir çok sorun var telefonda.. hala bilgisayar c6 olarak görüyor, kamera açılmıyor, çok yavaş.. ne yapıp eski parsı tamamen yok edip orjinal yazılıma geçeceğim.. bir bilgi veren olursa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar cihazı pars olarak kullanıyordum uzun zamandır.. ama artık orjinal yazılıma geçmeye karar vermiştim ki telefon zar zor yazılım buldu kendine.. yazılımı yükledim.. bu seferde bir çok sorun var telefonda.. hala bilgisayar c6 olarak görüyor, kamera açılmıyor, çok yavaş.. ne yapıp eski parsı tamamen yok edip orjinal yazılıma geçeceğim.. bir bilgi veren olursa çok sevinirim..

Pars konusunda cevapladım.
  • elimde yazılım sürümü v11.0.079 olan Nokia 5230 var(baya eski yazılımı). mesaj yazarken qwerty klavyeye ihtiyaç duyuyorum. ancak mesaj yazma bölümünde klavye simgesine tıkladığımda qwerty seçeneği yok. yazılım güncellemesi yapılsa sorun çözülür mü? telefondan yazılım güncelleme denedim ama bazı uygulamalar içijn güncellemeler var, yazılım için yok...
    (telefonu bir tanıdıktan aldım, bir süre kullanacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herminator -- 17 Eylül 2011; 17:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herminator

elimde yazılım sürümü v11.0.079 olan Nokia 5230 var(baya eski yazılımı). mesaj yazarken qwerty klavyeye ihtiyaç duyuyorum. ancak mesaj yazma bölümünde klavye simgesine tıkladığımda qwerty seçeneği yok. yazılım güncellemesi yapılsa sorun çözülür mü? telefondan yazılım güncelleme denedim ama bazı uygulamalar içijn güncellemeler var, yazılım için yok...

Omega diye bi cwf var onu kur dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: herminator

elimde yazılım sürümü v11.0.079 olan Nokia 5230 var(baya eski yazılımı). mesaj yazarken qwerty klavyeye ihtiyaç duyuyorum. ancak mesaj yazma bölümünde klavye simgesine tıkladığımda qwerty seçeneği yok. yazılım güncellemesi yapılsa sorun çözülür mü? telefondan yazılım güncelleme denedim ama bazı uygulamalar içijn güncellemeler var, yazılım için yok...

Telefonu yan yatır, qwerty çıkar. Dik konumda klavye yok. Güncellemeyi pcden ovi suite ve nokia software updater kullanarak yapabilirsin. Net paketin varsa *#0000# yaparak versiyonu gördükten sonra da güncelleyebilirsin. Bence kur Omega'yı imzamdaki konudan, hiç uğraşma.

• beyler elinde 5230 ile birlikte verilen sennheiser 407 kulaklığı olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa özelden ulaşabilir.
  • Benim telefon bu ara reset atmaya başladı şarj da gitmiyo 9saat felan anca gidiyor tabi mesaj müzik video net aktif kullanıyorum telefonu şarj sorununu çözersem ıyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

Benim telefon bu ara reset atmaya başladı şarj da gitmiyo 9saat felan anca gidiyor tabi mesaj müzik video net aktif kullanıyorum telefonu şarj sorununu çözersem ıyi olacak

Yeni bi' cfw kursan iyi olucak. Sen hala Pars'tasın sanırım. Yeni yazılım attıktan sonra şarj bitene kadar kullanıp telefon kapalıyken şarj etmek sorunu çözer. İlk 5 şarjı böyle yapmak gerek. Tabi bu yazılımla da alakalı. Bazısı yüksek performans sunar, şarjı az gider. Bazısı tam tersi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

Benim telefon bu ara reset atmaya başladı şarj da gitmiyo 9saat felan anca gidiyor tabi mesaj müzik video net aktif kullanıyorum telefonu şarj sorununu çözersem ıyi olacak

Yeni bi' cfw kursan iyi olucak. Sen hala Pars'tasın sanırım. Yeni yazılım attıktan sonra şarj bitene kadar kullanıp telefon kapalıyken şarj etmek sorunu çözer. İlk 5 şarjı böyle yapmak gerek. Tabi bu yazılımla da alakalı. Bazısı yüksek performans sunar, şarjı az gider. Bazısı tam tersi.

Kuracağım knk en kisa zamanda :-)
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.