Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Triple HHH 13

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Telefonun tuş ışıkları yanmıyor birkaç aydır nedense sorun nedir sizce? Bir de şarj acayip çabuk bitiyor artık

İlginç bi' şey. Son güncellemeyi yap. Zaten kuruluysa tekrar kur, düzelir sanırım.
    Şarjınızın uzun gitmesi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_40609742/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

arkadaşlar telefona video izleyemiorum....videoları atıyorum telefona sonrasında videolar çizgi çizgi çıkıyor...ses falan normal sadece görüntü de sorun var nasıl yapabilirim neler yapmam lazım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim....telefonda 50.01 sürüm ve omega 4.5 c6 edition yüklü...

Format factory indir. Cihaz seçiminden Nokia 58xx seç. O çevirsin videoyu. O şekilde at izle, tamamdır.

Son güncelleme derken? Bende v50.0.0001 var en sonuncu hangisi Bir de, telefonu hızlandırmak için ne yapmalıyım? Çok yavaşladı da

İmzamdan Omega'yı yükle hızı hisset.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Anna yi 5230 a port etmisler

Yok öyle bi dünya. Sadece görünüm benziyor. Benim telefon da öyle Omega ile.
  • beyler bana acil telefonda kullanabileceğim bi avi-mkv dosyalarını oynatabilecek program lazım, conventer değil telefona atılacak player
    teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonun tuş ışıkları yanmıyor birkaç aydır nedense sorun nedir sizce? Bir de şarj acayip çabuk bitiyor artık

İlginç bi' şey. Son güncellemeyi yap. Zaten kuruluysa tekrar kur, düzelir sanırım.
    Şarjınızın uzun gitmesi için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_40609742/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

arkadaşlar telefona video izleyemiorum....videoları atıyorum telefona sonrasında videolar çizgi çizgi çıkıyor...ses falan normal sadece görüntü de sorun var nasıl yapabilirim neler yapmam lazım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim....telefonda 50.01 sürüm ve omega 4.5 c6 edition yüklü...

Format factory indir. Cihaz seçiminden Nokia 58xx seç. O çevirsin videoyu. O şekilde at izle, tamamdır.

Son güncelleme derken? Bende v50.0.0001 var en sonuncu hangisi Bir de, telefonu hızlandırmak için ne yapmalıyım? Çok yavaşladı da

İmzamdan Omega'yı yükle hızı hisset.

Omega ile falan uğraşmak istemiyorum korkuyorum açıkcası orjinal sürümleri tercih ediyorum. Onun dışında başka bir öneri yok mu? Bir de şu telefonu hacklemedim hala nasıl yapacaz şu hack işini uygulama falan yükleyemiyorum sertifika hatası diyo opda diye bi site varmış biri yardım edebilir mi

• O zaman Omega Ofw Edition kur. Orijinal yazılımın sorunlardan arındırılmış ve hacklenmiş hali.
  • Merhabalar!

yazılım sürümü: V 40.0.003

yazılım tarihi:aralık 2010

özel sürüm : 40.0.003.C01.01

Dil paketi : 02

Model : 5230

Tür : RM-588

telefonun sürümü iyimi ? yoksa göncellemem gerekiyormu ? güncellemeyi telefon üzerinden internete bağlanarak mı yapacağım yoksa bilgisayara bağlayıptamı yapacağım ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.herkeze şimdiden teşekkürler.....Hayırlı bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nie_wieder -- 30 Kasım 2011; 0:35:24 >
  • 5230 icin youtube'dan video indirme programı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nie_wieder

Merhabalar!

Bugün 5230 aldım.Artık bende 5230 sahibiyim...telefon hakkında pek bilgi sahibi değilim.

yazılım sürümü: V 40.0.003

yazılım tarihi:aralık 2010

özel sürüm : 40.0.003.C01.01

Dil paketi : 02

Model : 5230

Tür : RM-588

telefonun sürümü iyimi ? yoksa göncellemem gerekiyormu ? güncellemeyi telefon üzerinden internete bağlanarak mı yapacağım yoksa bilgisayara bağlayıptamı yapacağım ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.herkeze şimdiden teşekkürler.....Hayırlı bayramlar.

50. Surümü var.40. Surümle farkı;bekleme modundayken tus klidini acmak ıcn surukle yapıldı,bıde ovi magazasının grunusu degisti. Guncellemeyi pc'den yapacaksın.telefondan olmuyor.(150 mb guncelleme)lakin yeniliklere bakarsak hiç 150 mb'lık bisi yok!

• yani 40. Versıon daha mı iyi?
  • telefon yönetimi içerisinden yeni versiyonu yükleyebilirsiniz. Yani illa bilgisayara ihtiyacınız yok.
    *#0000# yapıp çıkan versiyondan seçeneklerden de güncelleme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 6 Kasım 2011; 18:26:46 >
  • Arkadaşlar telefon yere düştü ekranı kırıldı malesef,ne kadara yaptırabiliriz yaptırsak orjinali gibi randıman alabilirmiyiz zaten güneşte ekran görülmüyor pek.
  • kvk teknik servisi ile görüşüp fiyat alın. Ayrıca diğer telefoncularla da görüşün. Resiztif ekran olduğu için çok pahalı değildir diye düşünüyorum. Ayrıca ekran parlaklığını açarak gündüz ekranın rahatça kullanılmasını sağlayabilirsiniz
  • aynen gidin garantide yaptırın ben telefoncuya yaptırdım şimdi işkencesini çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

telefon yönetimi içerisinden yeni versiyonu yükleyebilirsiniz. Yani illa bilgisayara ihtiyacınız yok.
    *#0000# yapıp çıkan versiyondan seçeneklerden de güncelleme yapabilirsiniz.

bazı yukseltmeler için pc'ye ihtiyaç var.telefondan yapmaya çalısırsanız "bu güncelleme için pc gerekiyor"anlamında uyarı veriyor ve yukseltemiyorsunuz. V.50'de böyle oldu.illa pc istiyor.
  • arkadaşlar, bu telefonu(Nokia 5230) İstanbul'da 0(sıfır) olarak nereden temin edebiliriz?
  • bende öyle olmadı. Ayarlardan yazılım güncelleden direk güncelledim. Pc ile falan hiç uğraşmadım. Ovi haritaları bile nokia ovi marketten güncelledim. Sizde öyle bir hata vermesi Ilginç bir durum.
  • bir zamanlar zevkle kullandığım bir cihaz...hiç sorun yaşatmamıştı...iyi bir nokia
  • 5800 ile 5230 un arasındaki farklar sadece wifi-flash-mp mi ?
  • quote:

5800 ile 5230 un arasındaki farklar sadece wifi-flash-mp mi ?

bu zamanda ikiside alınmaz hocam eğer alcaksan
    farkları kamera wifi flash başka yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

5800 ile 5230 un arasındaki farklar sadece wifi-flash-mp mi ?

bu zamanda ikiside alınmaz hocam eğer alcaksan
    farkları kamera wifi flash başka yok sanırım

anladım hocam sağol.

Yok almadım zaten 5230 almıştım daha önceden şuan öyle duruyor kullanmıyorum.android telefon aldım.5230 u satılığa çıkardım... 5800 pahalı gelmişti o yüzden 5230 aldım pek bi farklılık görmediğim için..o yüzden sordum.eyvallah hocam sağoalsın..
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.