telefonu aldım bir hafta yeni oldu ama acayip bi sorunla karşılaştım sizlerle paylaşmak istedim: müzik çalarken fotoğraflara veya başka bir yere baktığım zaman müzik kapanıyor. bazen de müzik çalara girdiğim zaman hafıza dolu (ki telefon ve hafıza kartı boş olmasına rağmen) açık uygulamaları (ki açık uygulamada yok) kapatn diyor. bi arkadaşım telefonu güncelletir düzelir diyor ...... bilgisi olan varmı
Öncelikle geçmiş olsun. Öyle hataların olmaması gerekir ama birde güncelleyerek deneyin , olmadı telefonu geri götürün iade süresi dolmadan
beyler sorunuma cevap alamdım bilen varsa lütfen söylesin dünden beri urşıorum sonuç yok 8-9 oyujn indrdim ve 2 tanesini normal yukledm ama diğerlerinin hepsi şu resimdeki gibihttp://i40.tinypic.com/kdk96d.jpg bi yardımcı olunda halledelime minim basit birşey ama ben bilmiyorum:/
ses karşılaştırması yaptın mı kardeş 5530 la
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Arkadaş gece yarısı 00.00 sularında bize gelecek Gece veririm cevabı :)
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
quote:
Orijinalden alıntı: Travego_44
telefonu aldım bir hafta yeni oldu ama acayip bi sorunla karşılaştım sizlerle paylaşmak istedim: müzik çalarken fotoğraflara veya başka bir yere baktığım zaman müzik kapanıyor. bazen de müzik çalara girdiğim zaman hafıza dolu (ki telefon ve hafıza kartı boş olmasına rağmen) açık uygulamaları (ki açık uygulamada yok) kapatn diyor. bi arkadaşım telefonu güncelletir düzelir diyor ...... bilgisi olan varmı
Öncelikle geçmiş olsun. Öyle hataların olmaması gerekir ama birde güncelleyerek deneyin , olmadı telefonu geri götürün iade süresi dolmadan
inşallah güncellyince düzelir. şu günclleştirme işini tam bilsem bide
quote:
Orijinalden alıntı: BossBerkay
Kuzenimde 5800 var ya floryada oturan..Onların Arkadaşlarındada Var Hepsinde..Dün Ordaydım Ve Forumda Yazdıklarınız Okudum ....Adamlar Dalgaya Aldılar Güldüler Bende Dedimki.Adamlar Burada İnsanlara Yardımcı Oluyor Onlarda Güldüler ..Kamerasına Iyyy Kötü Dediler sanki 5800 Kmaerası İyi 3.2 Carl Zeis We lfaş warya Hiç KÖtü Dedirtmezler...Çok Uyuz Oldum ..
hacı bak benim için bi elektronik aletin performansı sağlamlığı gücü önemlidir özellikler de önemlidir ancak ikinci planda kalır ben de 5230 aldım aynı modeli alan arkadaşlarım da var 5800 da alan arkadaşlarım var. ancak 5800 alanların çoğunun telefonu bi şekilde arza gördü. ayrıca benim önem verdiğim özeliklerden performansı ve sağlamlığı gayet iyi (gerçi benimkinde yukarda bahsettiğim küçük sorun var ama hal olcak) yani demek istediğim milete takılma sen telefonundan memnunsan o senin için bir numaradır. keyfine bak. ayrıca bi telefon kişinin kalitesini belirlemez. dediğin gibi burdaki arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışıyorlar. ki bende burdan hepsine teşekkür ediyorum telefon alırken bana çok yararları dokundu
quote:
quote:
Arkadaş gece yarısı 00.00 sularında bize gelecek Gece veririm cevabı :)
tamam sabah bakarım.
quote:
Muhtemelen eski versiyon kullaniyorsunuz. Yeni versiyonu yuklemeniz durumunda butur problemler yasamazsiniz. Bu sorun tamamen yazilimsal, donanimsal bir problem degil. Iyi gunlerde kullanin.
quote:
Orijinalden alıntı: xiaxle
quote:
Muhtemelen eski versiyon kullaniyorsunuz. Yeni versiyonu yuklemeniz durumunda butur problemler yasamazsiniz. Bu sorun tamamen yazilimsal, donanimsal bir problem degil. Iyi gunlerde kullanin.
Bilgisayar hocam hep derdi. yazılımsal sorunları problem etme diye:))) saolun teşekür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç tamam sabah bakarım.
Ustam karşılaştırma yaptım 2 tane aynı müzik ile , aralarında fark göremedim. Bana aynı gibi geldi açıkçası :) Hazır fırsat bulmuşken kamerayıda karşılaştırdım. Fotoğraf kalitesi olarak 5530 bariz 5230'dan iyi
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
Beyaz renkli telefona siyah tema iyi gider diye düşünüyorum. SS verebilecek olan var mı :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç tamam sabah bakarım.
Ustam karşılaştırma yaptım 2 tane aynı müzik ile , aralarında fark göremedim. Bana aynı gibi geldi açıkçası :) Hazır fırsat bulmuşken kamerayıda karşılaştırdım. Fotoğraf kalitesi olarak 5530 bariz 5230'dan iyi
5530 da çift hoparlör vardı galiba yine de aynılar mı yani
quote:
Kardeş telefonum siyah kusura bakma :)
quote:
quote:
Kardeş telefonum siyah kusura bakma :)
Telefonu beyaz olan biri yapsa Lütfen
şu güncelleştirme işini biri bana anlatabilir mi ????? şu ana kadar yazılanlardan bişey anlamadım da
meraba arkadaslar ben 5800 kullanıcısıyım kardesımın dogum günü yaklasıyor ona 5230 almayı dusunuyorum suan fıyat hakkında bilgisi olan var mı . ınternette var ancak en azından kampayalar hakkında bılgılı olablilrsiniz ve 5800 sonradan gelen kınetıc scroll ozellıgı yok sanırım bunda degıl mı _?
Ben vatan bilgisayardan 360 liraya aldım... çoğu yerde 400 tl.
bu arada pc suite'yi bilgisayarıma indirdim ardından nokia software updater ide indirdim ancak updater hizmetinin şu anda kullanılamadığını ve sonradan yeniden denemem istendiğini ve hiç bir neden belirtmeden kapatıyor uygulamayı.... bilgisi olan varmı...
quote:
bu arada pc suite'yi bilgisayarıma indirdim ardından nokia software updater ide indirdim ancak updater hizmetinin şu anda kullanılamadığını ve sonradan yeniden denemem istendiğini ve hiç bir neden belirtmeden kapatıyor uygulamayı.... bilgisi olan varmı...
nakit mi aldın 360 a ? 12 taksit ne kadara geliyor acaba?
quote:
quote:
nakit mi aldın 360 a ? 12 taksit ne kadara geliyor acaba?