Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkan Moruk Bayadır Forumda Yoksun Ne İş ...Yorumlarını Özledik:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygur

Birkan Moruk Bayadır Forumda Yoksun Ne İş ...Yorumlarını Özledik:D

Forumdayım hep moruk bu bölüme takılmıyorum sadece :)
  • Arkadaşlar dün yeni Nokia 5230 aldım.Yanlız Usb kablosuyla Pc ye bağladığımda cihazı görmüyor 'USB Aygıtı tanınmadı ' diye yazı çıkıyor.Yardım ederseniz sevinirim.
  • Ovi Suit bilgisayariniza yuklumu?
  • Arkadaşlar,bugün Sabah gazetesinde gördüğüm reklamı sizinle paylaşayım;
    Sennheiser HD407 kulaklık hediyeli Nokia 5230 sadece 399 TL.
  • Nokia PC suite Yüklü bilgisayarda.Telefonu Takıyorum Pc ye USB modunu Seçin diyor telefonda, Pc suiteyi seçiyorum USB Aygıtı tanınmadı diyor nasıl yapacağım?
  • Arkadaşlar bende bu telefondan aldım. Alırken hiç bir özelleğini bilmiyordum. Girdim aldım ve çıktım. Şanslıyım ki telefon bence gerçekten çok güzel. En son yedi yıl önce telefon alan biri için oldukça büyüleyici. Yukarda yazılan güncellemeleri vs. yapmak istiyorum. Telefondan internete girersem oldukça pahalı olacağını düşündüğüm için USB kablosu ile bu işi çözmek istiyorum. Fakat USB kablosu kutu içeriğinden çikmiyor ne yazık. USB kablosunu bir çok yerde sordum ama uymulu olanını bulamadım.

Uyumlu bir uSM kablosu fiyatı ne kadardır?? Bilgisayardan güncelleme vs yapmak için başka bir yöntem var mı? Son olarak Turcell abonesiyim. hattım faturalı değil. Güncelleme vs indirsem ne kadar ücret alınır? Yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986

Arkadaşlar bende bu telefondan aldım. Alırken hiç bir özelleğini bilmiyordum. Girdim aldım ve çıktım. Şanslıyım ki telefon bence gerçekten çok güzel. En son yedi yıl önce telefon alan biri için oldukça büyüleyici. Yukarda yazılan güncellemeleri vs. yapmak istiyorum. Telefondan internete girersem oldukça pahalı olacağını düşündüğüm için USB kablosu ile bu işi çözmek istiyorum. Fakat USB kablosu kutu içeriğinden çikmiyor ne yazık. USB kablosunu bir çok yerde sordum ama uymulu olanını bulamadım.

Uyumlu bir uSM kablosu fiyatı ne kadardır?? Bilgisayardan güncelleme vs yapmak için başka bir yöntem var mı? Son olarak Turcell abonesiyim. hattım faturalı değil. Güncelleme vs indirsem ne kadar ücret alınır? Yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

Usb kablosu 5-10 TL birşey.
    Telefondan güncelleştirirseniz 2-3 TL arası gider buda 10-15 kontor falan yani işte heralde

• BU msj yazdıktan sonra istinye parktaki nokia mağzası aklıma geldi. Gittim baktım. Orda varmış. 95 lira dedi. Stok fazlası oldugu için sana 50 lira yaparım dedi. Bende verdim cevabını. Umarım dediğiniz fiyata bir yerde bulurum.
  • ya arkadaslar skyfire programiyla nete gimeye calistigimda hata veriyor sizde de durum boyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Aslinda bu basliga aciklamali olarak yazmistim, yaklasik 2 saat once. Fakat simdi bakiyorumda ortalikta gorunmuyor. Kim, neden sildi anlamis degilim.
    Herneyse.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39078108/mpage_1/f_/key_//tm.htm buradaki konunu yanitladim. Oradan devam edebilirsin. Kolay gelsin...

xiaxle

Ovi Maps ucretsiz bir yazilim fakat bunu internete baglanmadan tamamen ucretsiz kullanabilmen icin oncelikle telefonunu usb ile bilgisayara baglayarak ovi suit programi yardimi ile Gorunum >> Git >> Haritalar bolumunu seciyorsun. Daha sonra sol bolumden Avrupayi secip Turkiye'yi buluyorsun. Turkiye'nin uzerine tikladiginda sag tarafta indir yazisini goreceksin. Iste o butonada bastigin zaman telefonuna Turkiye haritasi yuklenecek. Bu islem internet hizina bagli olarak degisebilir. Daha sonra Nokia Maps programini calistir telefonundan ve ayarlar bolumunden internet secenegini kapat. "Acilista sor" bolumunede hayir de. Hepsi buakadar. Artik diledigin zaman ucretsiz navigasyon kullanabilirsin.

demişsin verdiğin linkte

sesli navigasyon 5230 da 5800 da ve bir çok modelde ücretsiz artık. (internete hiç bağlanmadan sesli navigasyon yapılabilir)

usb kablosu aldım ve tarif ettiğin gibi ovi suiti açtım, usb ile telefonu bilgiayara bağladım telefon bana bağlanma seçeneğimi sordu bende ovi usiti seçtim,
    ovi suiti açtım ve telefonumdaki tüm mesajları ve resimleri ve diğer bilgileri ovi suitin içinden gördüm,
    daha sonra tarif ettiğin gibi Gorunum >> Git >> Haritalar bolumunu seçtim programın sol tarafında avrupa asya vs... gibi kıta isimleri çıktı,
    ve yine tarif ettiğin gibi avrupayı seçtim fakat işte burada avrupayı seçtiğim halde avrupanın içindeki ülkeler falan açılmadı sadece avrupanın üzerine tıklayabildim ama Türkiyeyi falan seçebileceğim bir menü açılmadı.Başka kıtalarada tıklasam aynı durumda yani hiç birşey açılmıyor.

Programın bu ekranında Ovi mapsi indir gibi bi seçenek vardı yaklaşık 7-8 mblık bir dosya onu indireyim bari dedim ve indirdim telefonun hafıza kartına attı ve programı kurdu ama sadece sür, ara , bul gibi seçeneklerin çıktığı ekranı kurdu sür yada bul dediğinde aramak istediğiniz yeri yine çevrimiçi arıyor ve internete bağlanıp kontur götürüyor.

Şu sesli navigasyonu nasıl yapacağımızı bilen birisi Türkiye haritasını ve poileri komple bu telefona nasıl gömeceğimizi bilen birisi adım adım yapacağımız işlemi anlatırsa çok seviniriz...

• yukarıdaki konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar

yardımlarınızı bekliyoruz......
  • 5230 icin yeni yazilim cikti! surum numarasi 20.0.005
  • deniz39 navigasyonun ucretsiz oldugunu biliyorum. benim ucretsizden kastim internete baglanmadan kullanabilmek. surucu lisansi zaten ucretsiz artik. istersen azonce soyledigim yeni symbian yazilimini guncelle. muhtemelen sorunun cozulecektir. kolay gelsin.

edit: yine ayni islemleri uygulayacaksin harita ve ses dosyasini yuklemek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 20 Nisan 2010; 10:24:33 >
  • quote:

5230 icin yeni yazilim cikti! surum numarasi 20.0.005

hadi ya çok iyi oldu ben az önce baktım ama yeni sürüm mevcut değil dedi
  • ya ben araştırdım n97 ninde yazılım güncellemesi çıkmış onun sürüm numarasıda V20.0.005.aynımı bizimkiyle???
  • Telefondan *#0000# yapinca yeni guncellemeyi gormuyor. Fakat Yazilim Guncelleme uygulamasi ile aradiginizda buluyor. Ayni zamanda Ovi Suite veya Nokia SoftwareUpdater ile baktiginizda da buluyor.
  • quote:

Telefondan *#0000# yapinca yeni guncellemeyi gormuyor. Fakat Yazilim Guncelleme uygulamasi ile aradiginizda buluyor. Ayni zamanda Ovi Suite veya Nokia SoftwareUpdater ile baktiginizda da buluyor.

vallahi dediğin gibi yaptım bendeki mevcut sürüm v12yi gösteriyor.ama v20 yok..
  • tamam buldum @xiaxle teşekkürler haber verdiğin için şimdi güncelleştiriyorum..
  • evet v20.0.005 e güncelledim..v12ye kıyaslarsak:
    -sensör daha bir hassaslaşmış yani eskisi gibi telefonu yan tuttuğumuzda daha hızlı yatay moda geçiyor.
    -menüye kinetic scrolling özelliği eklenmiş (en iyisi bu olmuş)
    -internettde gezinirken tam ekran moda geçmek için herhangi bir yere tıklamaya gerek kalmamış bi süre bekledikten sonra otomatik olarak geçiyor..
    -ayrıva yeni sürümle birlikte shazam diye bir uygulama yüklendi daha ne olduğunu anlayamadım
    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar bunların dışında sizin gözlemleriniz neler??
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.