Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .solitario.

evet v20.0.005 e güncelledim..v12ye kıyaslarsak:
    -sensör daha bir hassaslaşmış yani eskisi gibi telefonu yan tuttuğumuzda daha hızlı yatay moda geçiyor.
    -menüye kinetic scrolling özelliği eklenmiş (en iyisi bu olmuş)
    -internettde gezinirken tam ekran moda geçmek için herhangi bir yere tıklamaya gerek kalmamış bi süre bekledikten sonra otomatik olarak geçiyor..
    -ayrıva yeni sürümle birlikte shazam diye bir uygulama yüklendi daha ne olduğunu anlayamadım
    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar bunların dışında sizin gözlemleriniz neler??

Shazam internete gereksinim duyan bir uygulama. Mesela bulundugun ortamda bir muzik caliyor ve sen o sarkinin kime ait oldugunu ogrenmek istiyorsun. Hemen Shazam'i calistiriyorsun ve sarkiyi dinletiyorsun telefona. (10 saniye kadar) sonra o aninda sana sarkiyi buluyor.

Evet benimde ilk dikkatimi ceken dokunmatik ekranin hassasiyeti oldu ve menude scroll ozelligi tabi. Buarada web tarayicininda scroll hassasiyeti arttirilmis ve guzel olmus. Aslinda ben format atmadan kurdum, temiz bir surumle kullanmayi istiyorum. O yuzden birazdan format aticam.

• quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

quote:

evet v20.0.005 e güncelledim..v12ye kıyaslarsak:
    -sensör daha bir hassaslaşmış yani eskisi gibi telefonu yan tuttuğumuzda daha hızlı yatay moda geçiyor.
    -menüye kinetic scrolling özelliği eklenmiş (en iyisi bu olmuş)
    -internettde gezinirken tam ekran moda geçmek için herhangi bir yere tıklamaya gerek kalmamış bi süre bekledikten sonra otomatik olarak geçiyor..
    -ayrıva yeni sürümle birlikte shazam diye bir uygulama yüklendi daha ne olduğunu anlayamadım
    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar bunların dışında sizin gözlemleriniz neler??

Shazam internete gereksinim duyan bir uygulama. Mesela bulundugun ortamda bir muzik caliyor ve sen o sarkinin kime ait oldugunu ogrenmek istiyorsun. Hemen Shazam'i calistiriyorsun ve sarkiyi dinletiyorsun telefona. (10 saniye kadar) sonra o aninda sana sarkiyi buluyor.

Evet benimde ilk dikkatimi ceken dokunmatik ekranin hassasiyeti oldu ve menude scroll ozelligi tabi. Buarada web tarayicininda scroll hassasiyeti arttirilmis ve guzel olmus. Aslinda ben format atmadan kurdum, temiz bir surumle kullanmayi istiyorum. O yuzden birazdan format aticam.

peki bu shazam ucretlimidir?? net paketim var ama ek bir ucret odemek gerekmiki??

Bende guncellemeye baslamadan once yedekleme yapacaktim unutmusum cok acele oldu ama yinede bise kaybetmedim hersey oldugu gibi duruyor guncellemeden sonra.

• Shazam sadece internet baglanti ucreti ile ucretlendirilir. Yani internete bagli kaldigin surece normal internet baglanti ucreti kesilir.
  • *#0000# yaptığımda cihazın sürümü V10,0,071 diyor.Seçenekler Güncellemeleri Kontrol et dediğimde 'Sunucu yanıt vermiyor ' diyor.Menüdeden Uygulamalara giriyorum Yazılım Güncellemede (!) işareti var nasıl güncellicem ben telefonu eski sürümde hala :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewil450

*#0000# yaptığımda cihazın sürümü V10,0,071 diyor.Seçenekler Güncellemeleri Kontrol et dediğimde 'Sunucu yanıt vermiyor ' diyor.Menüdeden Uygulamalara giriyorum Yazılım Güncellemede (!) işareti var nasıl güncellicem ben telefonu eski sürümde hala :S

Data kablosu al telefoncudan 5 - 10 Liraya , PC'den ücretsiz yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

*#0000# yaptığımda cihazın sürümü V10,0,071 diyor.Seçenekler Güncellemeleri Kontrol et dediğimde 'Sunucu yanıt vermiyor ' diyor.Menüdeden Uygulamalara giriyorum Yazılım Güncellemede (!) işareti var nasıl güncellicem ben telefonu eski sürümde hala :S

Data Kablosu aldım fakat PC ye taktığım zaman USB Aygıtı Tanınmadı yazısı çıkıyor :S

• quote:

quote:

quote:

Data Kablosu aldım fakat PC ye taktığım zaman USB Aygıtı Tanınmadı yazısı çıkıyor :S

arkadasim ben sana anlatayim ilk once nokianin sitesinden nokia software updater i indir ve kur daha sonra telefonu pcye bagla telefon ekraninda cikan baglanti kismindan pc suite modunu sec ve programin senin telefonunu aramasi icin baslat secenegine tikla. Daha sonra program seni yonlendirecektir.dikkat et guncelleme esnasinda cihazin kablosu cikmasin.anlamadigin bi kisim varsa tekrar sor.

• Şuan yeni güncellemeyi yapıyorum

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadasim ben sana anlatayim ilk once nokianin sitesinden nokia software updater i indir ve kur daha sonra telefonu pcye bagla telefon ekraninda cikan baglanti kismindan pc suite modunu sec ve programin senin telefonunu aramasi icin baslat secenegine tikla. Daha sonra program seni yonlendirecektir.dikkat et guncelleme esnasinda cihazin kablosu cikmasin.anlamadigin bi kisim varsa tekrar sor.

Dediğinizi Yaptım Desteklenen Cihaz bulunamıyor yazdı arama bitince.

• Ovi Suite'in son versiyonunu indirip kurdunuzmu?

Buarada eger telefonunuz hackli ise yeni versiyon kurdugunuzda hack calisiyor fakat format atip yeni versiyon kurdugunuzda hack islemi gerceklesmiyor. Yani en azindan ben gerceklestiremedim :)
  • Merhabalar, Ben bu telefondan almak istiyorum fakat sorum şu.
    Bi önceki telefonum 6220 classic'ti, ve 3g'ye kayıt olmadan önce telefon evimde çekmiyordu. 3g'ye kayıt olduktan sonra ekranın üst koşesinde 3g simgesi çıkmaya başladı. O çıkmaya başladıktan sonra baya çekmeye başladı. Bu telefonda baktıgımda 3g yok diyor, Evde çekmemesinden korkuyorum açıkcası. Bu telefon 3g olarak çekiyormu? Normal ile 3g olarak çekmesi arasında fark var baya çünkü. En kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinicem, telefonsuz bi durumdayım şuanda
  • 5230 da 3g var. goruntulu gorusme yok. ayrica sorununuzu buna baglamiyorum ben. muhtemelen 3g nin yayginlasmasini saglamak icin evinizin ordaki verici guclendirilmistir.
  • xiaxle

sana 1-2 sorum olucak

1- dün hiç bir şey yapmadan telefonu yeniden bilgisayara bağladım ovi suit bağlanma seçeneği ile daha sonra ovi suiti açtım ve haritaları açtım sol taraftan europe u seçtim daha önce bahsetmiştim bu seçeneği seçtikten sonra hiç bir ülke ismi falan gelmiyor diye işte dün seçtikten sonra geldi kendi kendine hiçbişeye güncelleme falanda yapmadım sanırım daha önceki denediğimde başka bir sıkıntı vardı neyse sonuç olarak türkiye seçeneği seçtim ve telefona yükledim daha sonra hemen arkasından ses dosyasınıda yükledim türkçe famale olanı. Türkiye haritasının toplamda 44mb boyutu vardı . Bu işlemler bittikten sonra gittim navigasyonu açtım ve bul ara sür yürü vs... gibi seçeneklerin olduğu ekrandan bi arama yapayım ve deneyeyim dedim istanbul yazdım çevrimdışı internet kullanmadan buldu ankara yazdım buldu. sonra çorlu yazdım bulmadı lüleburgaz yazdım bulmadı trakyada bölgesinde bi eksiklik var dedim sanırım bu sizdede böylemi çorlu mesela yok ama silivri var bu bana çok ilginç geldi 44 mb lık dosyadan başka daha büyük bir dosyamı varmı acaba 5230 navigasyonunda kullanbileceğimiz.

2-Telefonun yeni verisyonu çıkmış demişsiniz bu versiyonu hangi programla otomatik update edebiliriz. Çünkü baktım ovi suit güncellemeler kısmında yeni versiyon güncellemesini göstermedi. Bende nokia sitesinden pilin altındaki code numarası ile baktım ordada yeni versiyon sürümü göstermiyor. Bu işlemi bilgisayra telefonu bağlıyarak nasıl otomatik yapabiliriz. (nokianın sitesinden telefonun pilin altında yazan code numarasını girerek telefonunuz için yeni versiyon sürümü olup olmadığını öğrenebildiğiniz yer burası :http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/cihaz-yazilimi-guncellemesi/guncelleyebilir-miyim )

şimdiden teşekkürler...

• S60v3 S60v5 Fibre - FP1, FP2, 5th

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v3-v5-fibre-fp1-fp2-5th-t1631.html

Diğerleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/

S60v5 Tema Paketi-21: HTC Sense ve iPad (iPad İkonlu)

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-tema-paketi-21-htc-sense-ve-ipad-ipad-ikonlu-t1635.html

Diğerleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 21 Nisan 2010; 21:59:44 >

• güzel telefon gerçekten fiyatıda iyi parabiriktiriyorum haziran gibi alacağım bu telefon için gerçekten çok uzun bir araştırma yaptım ama iyi telefon 5800'a gerek yok çünkü benim 3g ile konuşacağım insan yok :D
    hazirandan önce nokianın 5235'de çıkacak çip diye bir site var gerçek adını bilen bilir orada 214$'a çıkacağı söyleniyormuş yani 320tl yaklaşık olarak kdv ile 380-400 civarı olacak o bu telefonla aynı özellikli sadece görüntülü konuşması farklı eğer fiyatları aynı olacaksa 5235 alırım heralde 3g havası olsun :D
    sesi iyi çıkıyordur umarım zaten sakin ortamda dinlerim sokakta açıp cebe atıp gelenin geçenin yanında kıro tavır vermem
    flash benim için pek önemli değil açıkçası az foto çekerim ben güzel telefon bence 5800a o kadar para vermek yerine yaklaşık 530 tl bu telefon daha aklıselim duruyor doğru değilmi

• Beyler ovi suite'de, software uptader'da son versiyon v11 diyor, v12 bile değil siz v20'den bahsediyorsunuz. Arkadaki product code'dan kontrol ediyorum nokia international sitesinden orada da benim üretim koduna göre son versiyona v11 diyor.

Anlamadım gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka mod

güzel telefon gerçekten fiyatıda iyi parabiriktiriyorum haziran gibi alacağım bu telefon için gerçekten çok uzun bir araştırma yaptım ama iyi telefon 5800'a gerek yok çünkü benim 3g ile konuşacağım insan yok :D
    hazirandan önce nokianın 5235'de çıkacak çip diye bir site var gerçek adını bilen bilir orada 214$'a çıkacağı söyleniyormuş yani 320tl yaklaşık olarak kdv ile 380-400 civarı olacak o bu telefonla aynı özellikli sadece görüntülü konuşması farklı eğer fiyatları aynı olacaksa 5235 alırım heralde 3g havası olsun :D
    sesi iyi çıkıyordur umarım zaten sakin ortamda dinlerim sokakta açıp cebe atıp gelenin geçenin yanında kıro tavır vermem
    flash benim için pek önemli değil açıkçası az foto çekerim ben güzel telefon bence 5800a o kadar para vermek yerine yaklaşık 530 tl bu telefon daha aklıselim duruyor doğru değilmi

sesi iyi ben çok memnunum.net paketimde var bizim evdeki netden daha hızlı
    kamerası ise işimi görüyor aslında alırken bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim ama gerçekten buna 2megapixel demek yanlış olur.

@Reis-i Eagles
    tema süpermiş ya bayıldım resmen..çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz39

xiaxle

sana 1-2 sorum olucak

1- dün hiç bir şey yapmadan telefonu yeniden bilgisayara bağladım ovi suit bağlanma seçeneği ile daha sonra ovi suiti açtım ve haritaları açtım sol taraftan europe u seçtim daha önce bahsetmiştim bu seçeneği seçtikten sonra hiç bir ülke ismi falan gelmiyor diye işte dün seçtikten sonra geldi kendi kendine hiçbişeye güncelleme falanda yapmadım sanırım daha önceki denediğimde başka bir sıkıntı vardı neyse sonuç olarak türkiye seçeneği seçtim ve telefona yükledim daha sonra hemen arkasından ses dosyasınıda yükledim türkçe famale olanı. Türkiye haritasının toplamda 44mb boyutu vardı . Bu işlemler bittikten sonra gittim navigasyonu açtım ve bul ara sür yürü vs... gibi seçeneklerin olduğu ekrandan bi arama yapayım ve deneyeyim dedim istanbul yazdım çevrimdışı internet kullanmadan buldu ankara yazdım buldu. sonra çorlu yazdım bulmadı lüleburgaz yazdım bulmadı trakyada bölgesinde bi eksiklik var dedim sanırım bu sizdede böylemi çorlu mesela yok ama silivri var bu bana çok ilginç geldi 44 mb lık dosyadan başka daha büyük bir dosyamı varmı acaba 5230 navigasyonunda kullanbileceğimiz.

2-Telefonun yeni verisyonu çıkmış demişsiniz bu versiyonu hangi programla otomatik update edebiliriz. Çünkü baktım ovi suit güncellemeler kısmında yeni versiyon güncellemesini göstermedi. Bende nokia sitesinden pilin altındaki code numarası ile baktım ordada yeni versiyon sürümü göstermiyor. Bu işlemi bilgisayra telefonu bağlıyarak nasıl otomatik yapabiliriz. (nokianın sitesinden telefonun pilin altında yazan code numarasını girerek telefonunuz için yeni versiyon sürümü olup olmadığını öğrenebildiğiniz yer burası :http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/cihaz-yazilimi-guncellemesi/guncelleyebilir-miyim )

şimdiden teşekkürler...

xiaxle veya başka arkadaşlarda cevaplayabilir ama bu sorulara acil cevap lazım

• quote:

quote:

xiaxle

sana 1-2 sorum olucak

şimdiden teşekkürler...

xiaxle veya başka arkadaşlarda cevaplayabilir ama bu sorulara acil cevap lazım

1-evet şimdi denedim bendede çorlu ve lüleburgazı bulamadı nedenini bilmiyorum önemlide değil benim için.

2-şimdi sana vereceğim linkteki programı indir,kur ve çalıştır daha sonra telefonu pcye bağla(telefonda bağlarken "pcsuite" modunu seç) .daha sonra programdaki yönergeleri izle program senin telefonunu bulucak ve ardından şu an yüklü olan yazılımı gösterecektir.yeni yazılım bulunursa "şimdi güncelle" butonuno bas ve bekle güncellesin.güncelleme esnasında elektrik gitmemesi ve telefonunu usb kablosundan çıkarmaman gerek aksi takdirde telefon açılamayacak duruma gelebilir.haydi kolaygele.umarım anlatabilmişimdir.

işte link:http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update siteye gir alt kısımda 5230u seç sonra turkish i seç ve indir..

• dostum ben turkiye haritasini yuklemedigim icin o sorunu bilmiyorum. ama finlandiyada bulamadigi yer yok. bu arada arkadasin vermis oldugu software updater programini dene bakalim. eger olmzsa product code n ile alakali bir sorun olabilir. suan evde degilim. eve gittigimde kullanmis oldugum tr product code unu buraya yazarim.

Edit: Kullandigim tr urun kodu 0589692

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 22 Nisan 2010; 14:15:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.