Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki o ürün kodunu nerede kullanacağız ? Anlatırsan.. ?
  • Bende almayı düşünüyorumda bundan.
    Fazla müzik dinleyen bir insanım.Bir MP3 playerım vardı bozuldu artık birşey almanın vakti geldi.
    Telefonumda yok.
    5130'da hoşuma gitmiyor.
    Sanırım alabileceğim en iyi telefon bu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAfLasH

Peki o ürün kodunu nerede kullanacağız ? Anlatırsan.. ?

Dostum burasi sana yardimci olacaktir.http://kisalt.tk/wrcy
    Yonergeleri takip et ve uygula, urun kodu olarak 0589692 yaz.
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 25 Nisan 2010; 14:40:40 >
  • Allah razı olsun kardeşim.. Şimdi güncelliyor..
  • Arkadaşlar birde şey soracağım
    ben bunu mayısta alıcam mayısa kadar fiyatı ne kadara düşer şimdiki fiyatı 350tl internet sitelerinde teknolojixden alacağım bizim burda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka mod

Arkadaşlar birde şey soracağım
    ben bunu mayısta alıcam mayısa kadar fiyatı ne kadara düşer şimdiki fiyatı 350tl internet sitelerinde teknolojixden alacağım bizim burda var

daha fazla düşeceğini zannetmiyorum
  • Ben 5230 u Kötülemiyorum..Sadece 6303 Daha İyi Diyorum...Ve 6303de Dahili Gps Var ...Ben Kullanıorum..Yolumu Gösteriyor...5230 2mp 6303 3.2 Çift Led Flaş 6303 ün Flaşı Telefonu Alır ...
  • BossBerkay 5230'da da GPS var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay
    Ben 5230 u Kötülemiyorum..Sadece 6303 Daha İyi Diyorum...Ve 6303de Dahili Gps Var ...Ben Kullanıorum..Yolumu Gösteriyor...5230 2mp 6303 3.2 Çift Led Flaş 6303 ün Flaşı Telefonu Alır ...

kardesim madem oyle git 6303un konusuna gir allah allah ya bu ne be bos bos yorumlarda bulunup telefonu alacak olanlarin kafasini karistiriyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay
    Ben 5230 u Kötülemiyorum..Sadece 6303 Daha İyi Diyorum...Ve 6303de Dahili Gps Var ...Ben Kullanıorum..Yolumu Gösteriyor...5230 2mp 6303 3.2 Çift Led Flaş 6303 ün Flaşı Telefonu Alır ...

kardesim madem oyle git 6303un konusuna gir allah allah ya bu ne be bos bos yorumlarda bulunup telefonu alacak olanlarin kafasini karistiriyosun.

+1 daha öncede söylediler hala aynısnı tekrarlıyor. 5230 ile 6303 ü aynı kefe ye koyuyor. git ozaman onların konuya yaz

ayrıca karşılaştırdığınız telefonlara bak. 5230 daki s60v5 işletim sistemi 6303ün tüm özelliklerine yeter. gerisini söylemeye gerek bile yok. birde carl zeis olmadan 3.2 olsa nolcak

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 26 Nisan 2010; 7:09:50 >

• herkeze selam

bilgili arkadaşlara 5230 hakında bir sorum olcak.. gps ilk ovi harita guncelemem sonucunda sesli navigasyon aktif hale geldi ama cihazın sistem yazılımını guncelleyince sesli navigasyon çolışmaz duruma geldi yardımlerinızı bekliyorum

birde sesli yonlernirmede hangi dilde konuşacagını nerden seçebiliyoruz..?

tşk. ederim
  • Patronberkay'ın 5230 kötüleme krizi tutmuş yine neden dikkate alıyorsunuz ki? Yaşını sorduk kaç kez cevaplamadı bile. 15'den küçük olduğu malum takılmayın...
  • s.a beyler dün sizin sayenizde öğrendim v20 yi yükledik hayırlısıyla :)fakat şu ovi mağazadaki uygulamaları direk bilgisayara indiremiyormuyuz telefona mı geliyor link her zaman::( birde şu avrupa haritası felan nasıl yuklerim yardımcı olurmusunuz ve mesela yürü dediğimde ücretsiz mi oluyor o aydınlatrsanız sewnirim....
  • teşekkürler bende daha düşeceğini sanmıyordum peki 5235 kaç tl ye çıkar?
  • Latest available software for Nokia 5230, product code 0597717
    Version: 11.0.079

Maalesef benim product code'a göre son versiyon yüklü bende. Hala değişmedi.
  • http://kisalt.tk/wrcy

İlkine gir kardeşim orada anlatıyor program aracılığıyla ürün kodunu değiştireceksin.

Eğer programda error alırsan açtığında kabloyu çıkarıp tak usb kablosunu, olmassa bi kaç kere daha normal şekilde dene sonunda oluyor :)
  • Bilgisayarinizda Ovi Suite yuklerseniz error vermez. Ovi Suite yukleyin daha sonra Ovu Suite'i kapatin, telefonu usb ile baglayin hata vermez.
  • firefox da 5230 için plugin yükleyip bilgisayarı 5230 muş gibi görmesini sağlayıp ardından ovinin telefona indiriyor sanmasını sağlanabilyor
  • S60v5 Tema Paketi-22: Ladybug by PiZero, Horizon, Heavy Rain, Spring ve Moon

Temalara kefilimdir. Özellikle PiZero yapımı LadyBug ve Horizon tavsiye edilir.

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-tema-paketi-22-ladybug-by-pizero-horizon-heavy-rain-spring-ve-moon-t1654.html

S60v5 Tema Paketi-23: Lake Theme, Lignum, Deep Pink, Alt ve Note

Temalara kefilimdir. Özellikle Lake Theme ve Lignum tavsiye edilir.

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-tema-paketi-23-lake-theme-lignum-deep-pink-alt-ve-note-t1655.html

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64
    firefox da 5230 için plugin yükleyip bilgisayarı 5230 muş gibi görmesini sağlayıp ardından ovinin telefona indiriyor sanmasını sağlanabilyor

forumda soylediginin aynisi mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.