Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben telefonu yeni aldım ama daha demin çok büyük bir hata yaptım.
    Hafıza kartını yanlışlıkla SIM kart boşluğuna taktım.
    Şimdi sıkıştı çıkmıyor.Cımbızla deniyorum.
    Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Ben telefonu yeni aldım ama daha demin çok büyük bir hata yaptım.
    Ne yapabilirim?

İngiliz anahtarı ve ya hut pense
  • ince saatçi tornavida "bir yıldız bir düz bir de alyan tarzı olan uç"
    el feneri
    büyüteç
    sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Ben telefonu yeni aldım ama daha demin çok büyük bir hata yaptım.
    Ne yapabilirim?

İngiliz anahtarı ve ya hut pense

bende sim karti ters takmistim.sim karti cikartmak icin bataryanin altinda bosluk oldgunu bilmiyordum(telefonu yeni almistim).siksmisti kart baska bi sim kartin kosesiyle o bosluktan sim karti cikartmistik.. Telefonu kullanamadan bozulcak diye daha cok korkuyor insan.
  • @xiaxle
    sana bişe sorucam hard formatın ne gibi yararları vardır?neden atılır?
  • Renkli kapak satan bi yer biliyor musunuz? Şöyle alsak da hergün farklı kapak taksak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumuklu sucurta -- 3 Mayıs 2010; 17:58:36 >
  • O sorunu dün hallettim teşekkürler.
    Şimdi bu aletin USB'sini nerden bulabilirim.
    Bende ona uygun giriş yok.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak.Navigasyon özelliğini zaman zaman kullanıyorum.

Navigasyonla ilgili şunu soracağım;

Mesela normal araç içinde kullanılan navigasyon cihazlarında sokak numarası hatta gidilecek adresin kapı numarası girilebiliyor.5230da kapı numarası girilebiliyormu?Girilmiyorsa hangi program kurmak gerekir?
  • kapi numarasi degilde apartman numarasidir o. 5. katta oturan adamin adresini yazdiginizda size ucun diyemez neticede. nokiada sokak ve apartman numarasini girdiginizde sizi oraya yonlendirir.

hard format konusuna gelince; soft format attiginizda sistemdeki herseyi sifirlamaz. daha once yuklediginiz uygulamalardan bazi izler birakir. hard formatta ise herseyi sifirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle
    kapi numarasi degilde apartman numarasidir o. 5. katta oturan adamin adresini yazdiginizda size ucun diyemez neticede. nokiada sokak ve apartman numarasini girdiginizde sizi oraya yonlendirir.

hard format konusuna gelince; soft format attiginizda sistemdeki herseyi sifirlamaz. daha once yuklediginiz uygulamalardan bazi izler birakir. hard formatta ise herseyi sifirlar.

peki ne gibi durumlarda atmak gerekir?
  • Telefonunuzda herhangi bir yazilimsal problemle karsilastiginizda veya cep telefonunuzun yavasladigini hissettiginizde vs. gibi durumlarda. Aslinda illede bir sorun olmasinada gerek yok, caniniz istediyse atin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

kapi numarasi degilde apartman numarasidir o. 5. katta oturan adamin adresini yazdiginizda size ucun diyemez neticede. nokiada sokak ve apartman numarasini girdiginizde sizi oraya yonlendirir.

apartman kapı numarası demek istemiştim zaten.eksik yazmışım.cevabınız için teşekkür ederim.Bu özellik var o zaman dimi?doğru anladım
  • merhaba arkadaşlar,

Peder bey hediye olarak bi mavi kapak 5230 almış.benimde ilk aklıma gelen şey tabii ki donanimhaber de telefon hakkında bilgi almak oldu ve 12 sayfayı oku oku bi hal oldum iki gündür :D

En yakın zamanda da hafıza kartı kılıf usb kablo vs.. alıp aktif faaliyete geçiricem telefonu.
  • bu arada bır onlıne alısverıs sıtesının yorumlarını okudum arkadaslar orada dıyor kı sesı dusuk
    belkıde en dusuk sese sahıp telefon
    bu ne kadar dogrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn
    bu arada bır onlıne alısverıs sıtesının yorumlarını okudum arkadaslar orada dıyor kı sesı dusuk
    bu ne kadar dogrudur

sesim dusuk??inanma kardesim ya sesi oldukca iyi.muzigi son ses aciyorum ve telefonu duz bir zemine koyuyorum evin her tarafindan sesi cok rahat duyuluyor.

@xiaxle
    Cevap icin tesekkurler..peki nasil atcam hard formati?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

bu arada bır onlıne alısverıs sıtesının yorumlarını okudum arkadaslar orada dıyor kı sesı dusuk
    bu ne kadar dogrudur

sesim dusuk??inanma kardesim ya sesi oldukca iyi.muzigi son ses aciyorum ve telefonu duz bir zemine koyuyorum evin her tarafindan sesi cok rahat duyuluyor.

@xiaxle

teşekkür ederim
    sony w810i den sonra alacağım ve beni en az 3 yıl götürecek ikinci telefon olacak heralde :))

• quote:

quote:

quote:

bu ne kadar dogrudur

@xiaxle

teşekkür ederim
    sony w810i den sonra alacağım ve beni en az 3 yıl götürecek ikinci telefon olacak heralde :))

şimdiden hayırlı olsun o zaman.

• güzel bi inceleme olmuş teşekkürler.
  • quote:

@xiaxle

Hard Format atmak istiyorsan once rehber, mesaj vs. gibi seylerini yedekle. Daha sonar once hafiza kartina format at. Dosya Yoneticisi uygulamasi ile.
    Daha sonra telefonunu kapat.

"Yesil + Kirmizi + Kamera Dugmesi + Telefon Acma dugmesi" bu tuslarin hepsine basili tutarak telefonunu ac, ellerini cekme. Ta ki "acilis animasyonu eller" i gorene kadar basili tutun. Daha sonra size saat, tarih ve ulke soracak. Gerekli duzenlemeyi yapin. Telefonunuz formatlanmis oldu. Yani toplam 2 dakikanizi alacak bir islem. (Yedeklemeyle birlikte.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 3 Mayıs 2010; 16:00:26 >
  • quote:

quote:

bu ne kadar dogrudur

@xiaxle

Hocam hoparlör iyi de.Kulaklıkta düşük gelmiyor mu?Yani Sennheiser HD 407 iyi ses veriyorda diğerlerinde düşük bence.
    Neyse benim birkaç sorum var.
    1.)Bu aletin USB'sini nerden temin edebilirim?
    2.)Bu aletin kılıfı var mıdır?
    3.)Ekran döndürmeyi ayarlardan kapattım ancak hala çalışıyor.Ne yapabilirim?

Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.