Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xiaxle
    quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.
    @xiaxle
    Cevap icin tesekkurler..peki nasil atcam hard formati?

Hard Format atmak istiyorsan once rehber, mesaj vs. gibi seylerini yedekle. Daha sonar once hafiza kartina format at. Dosya Yoneticisi uygulamasi ile.
    Daha sonra telefonunu kapat.

"Yesil + Kirmizi + Kamera Dugmesi + Telefon Acma dugmesi" bu tuslarin hepsine basili tutarak telefonunu ac, ellerini cekme. Ta ki "acilis animasyonu eller" i gorene kadar basili tutun. Daha sonra size saat, tarih ve ulke soracak. Gerekli duzenlemeyi yapin. Telefonunuz formatlanmis oldu. Yani toplam 2 dakikanizi alacak bir islem. (Yedeklemeyle birlikte.)

cok tesekkur ederim.artik yeni hafiza kartini takmadan once atarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn
    bu arada bır onlıne alısverıs sıtesının yorumlarını okudum arkadaslar orada dıyor kı sesı dusuk
    belkıde en dusuk sese sahıp telefon
    bu ne kadar dogrudur

sesim dusuk??inanma kardesim ya sesi oldukca iyi.muzigi son ses aciyorum ve telefonu duz bir zemine koyuyorum evin her tarafindan sesi cok rahat duyuluyor.

@xiaxle
    Cevap icin tesekkurler..peki nasil atcam hard formati?

Hocam hoparlör iyi de.Kulaklıkta düşük gelmiyor mu?Yani Sennheiser HD 407 iyi ses veriyorda diğerlerinde düşük bence.
    Neyse benim birkaç sorum var.
    1.)Bu aletin USB'sini nerden temin edebilirim?
    2.)Bu aletin kılıfı var mıdır?
    3.)Ekran döndürmeyi ayarlardan kapattım ancak hala çalışıyor.Ne yapabilirim?

Teşekkürler...

1)telefonculara bir sor mutlaka vardir.
    2)kilifida vardir telefoncularda.
    3)en son v20 guncellemesini yaptinmi?

• Arkadaşlar merhaba, bilenlere bir sorum olacak;

5230'da v20 firmware yüklü ve bir türlü Helloox yükleyemiyorum. V2.3, 2.02, 1.03 hepsini opda'dan sertifikalayıp telefona sorunsuzca yüklememe rağmen, unpack kısmınta takılıp kalıyor. Devam etmiyor.

Acaba v20 firmware bunu kabul etmiyor mu? Bir yol yöntem tavsiye edermisiniz?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar merhaba, bilenlere bir sorum olacak;

5230'da v20 firmware yüklü ve bir türlü Helloox yükleyemiyorum. V2.3, 2.02, 1.03 hepsini opda'dan sertifikalayıp telefona sorunsuzca yüklememe rağmen, unpack kısmınta takılıp kalıyor. Devam etmiyor.

Şimdiden teşekkürler

V20 henuz hacklenemiyor maalesef. Beklememiz gerekecek bir sure.
  • yaw telefonu güncelleyim dedim olmadı... nasıl olmadı?=
    anlatayım:internet cafeye gittim(hala ordayım)telefonda yazan adresi actım,gerekli yerlere girdim,code yazan yeri buldum,yazdım versiyonum cıktı altında ''go to download'' falan yazıyordu.actım sayfayı turkceyi sectim indirdim.bilgisayarı tekrar baslattım..''nokia software uptader hizmeti suanda kullanılamıyor'' diyor...deli olcam walla deli olcam....indirdiğim yazılım güncellemenin sürümü=v2.5.1tr arkadaşlar noluyo anlamadım bişi...koca nokia bendemi kapattı server'larını yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

quote:

Arkadaşlar merhaba, bilenlere bir sorum olacak;

Şimdiden teşekkürler

V20 henuz hacklenemiyor maalesef. Beklememiz gerekecek bir sure.

Anladım ve çok üzüldüm... Cevabın içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Ben 5800'ı mı hackli olarak kullanıyorum. Kardeşiminde 5230'una artık bişeyler yaparız diye düşünürken fena tosladık desenize...

Neyse, o zaman bir başka firmware'da olacak rüyamız galiba.. Ya da Helloox sitesinden kırdığını müjdeleyecek

• merhabalar ben de fiyat performans oranı yüksek olduğundan bu telefonu almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak kullanan arkadaşlara

1. mesaj yazmak ne kadar zor? (elbette bir kapasitif ekran yada sert tuşla yazmak kadar kolay değldir?)
    2. bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanıyor musunuz? memnun musunuz bu özellikten?
    3. 2. soru bizi usb den şarj oluyor mu? sorusuna getirdi
    4. olmazsa olmaz uygulamalarınız neler bu telefon için?(mesela gtalk, skype, flash destekli bir browser, youtube, stereo bluetooth kulaklık destekli bir müzik çalar benim için olmazsa olmaz)

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WahshE

merhabalar ben de fiyat performans oranı yüksek olduğundan bu telefonu almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak kullanan arkadaşlara

1. mesaj yazmak ne kadar zor? (elbette bir kapasitif ekran yada sert tuşla yazmak kadar kolay değldir?)
    2. bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanıyor musunuz? memnun musunuz bu özellikten?
    3. 2. soru bizi usb den şarj oluyor mu? sorusuna getirdi
    4. olmazsa olmaz uygulamalarınız neler bu telefon için?(mesela gtalk, skype, flash destekli bir browser, youtube, stereo bluetooth kulaklık destekli bir müzik çalar benim için olmazsa olmaz)

şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım merhaba. Ben aslen 5800 XM kullanıcısıyım. Fakat yukarda yazdığım gibi ailemde 5230 kullanan var. Sorularına cevap vereyim:

1. Hiç zor değil, emin ol ekran dokunmatiği 5800'dan çok daha hassas ve netliği çok daha iyi,
    2. Evet kullanılıyor. Laptop'la internete 3G hızında bağlanabiliyorsun. Tek yapman gereken Nokia PC Suite kullanman ve program üzerinden gerekli ayarları yapman.
    3. Malesef USB'den şarj olmuyor.
    4. Olmazsa olmaz diye bişey söz konus değil. Symbian bu, istediğini yükle. Tabi imzalı ve sertifikalı olduğu süre. Canının istediği yani.

• sungur 13 arkadaşım incelemen çok güzel olmuş tşkr ederim.. bende yeni bu telefondan aldm yazılım güncellemesi yaptım son versiyon yüklü telde şuan.Bir sorum olacak GPS i nasıl kullanabilirzz??? ben konum belirlemeyi açıyorum koordinatlar olarak bişey çıkıyo ama haritada çıkmıyor.bekliyorum bekliyorum yine çıkmıyor nasıl yapıyosunuz siz haritadan çıkartmayı.haritaları da yükledim ovi maps den ama hala olmadı.lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski19

sungur 13 arkadaşım incelemen çok güzel olmuş tşkr ederim.. bende yeni bu telefondan aldm yazılım güncellemesi yaptım son versiyon yüklü telde şuan.Bir sorum olacak GPS i nasıl kullanabilirzz??? ben konum belirlemeyi açıyorum koordinatlar olarak bişey çıkıyo ama haritada çıkmıyor.bekliyorum bekliyorum yine çıkmıyor nasıl yapıyosunuz siz haritadan çıkartmayı.haritaları da yükledim ovi maps den ama hala olmadı.lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Öncelikle GPS konumunuzu belirler ama, haritada görebilmek için malesef haritayı net üzerinden yüklemeniz gerekiyor. Yani 5230'da wireless olmadığından hat üzerinden indirme yapacaksınız. Ortalama 2.2-2.5mb yükledikten sonra bulunduğunuz yerin etrafının haritasını almış oluyorsunuz. Bunun için konumlamada şebeke tabanlı, yardımlı gps ve sunucu ayarının açık olması gerekiyor. Bir manada tam GPS olarak çalışmıyor. Çünkü GPS sadece uydudan faydalanıyor. Yüklü olan haritası üzerinde konumlama yapar ve para ödemezsiniz. Ama Ovi Maps,hat kullanımı olmadan konumlamada sorun çıkardığından egde yada 3g'ye para veriyoruz.

bildiklerim bu kadar

• ya bu aralar GPS bağlanmıyor :s arkadaştada olmuyor (v10), bende olmuyor (v20)
  • Dün akşam 5230 kullanıcıları kervanına bende katıldım

Ara ara bazı sorularım olacak size

İlk önce şunu sorayım. Ev ekranı dene bölüme 4 ten fazla kısayol ekleyemiyormuyuz ? Eğer ekleyebilirsek nasıl yapıyoruz

Diğer sorumda eski telefonum olan Nokia 3500 C den sms mesajlarımı nasıl bu telefona aktaracam
  • arkadaşlar telefonun ekranındaki jelatini çıkardınızmı?benim jelatin baya bi çizildide acaba çıkarsam ekranda böyle çizilirmi diye korkuyorum.harbi ya ekran çabuk mu çiziliyor??
  • kardeşim ben ilk aldıgımda telefnu ekran karanlık tabi jelatinda parmak izi var diye çıkrmıştım direk :)ve su anda ekranda tek çizik bile yok sadce dış kapagı hafif soyuldu o da anahtar,akbil,bozuk para,kalem,silgi aynı cebe doldrdgum için oldu:)ama ekranda sorun yok:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oski19

sungur 13 arkadaşım incelemen çok güzel olmuş tşkr ederim.. bende yeni bu telefondan aldm yazılım güncellemesi yaptım son versiyon yüklü telde şuan.Bir sorum olacak GPS i nasıl kullanabilirzz??? ben konum belirlemeyi açıyorum koordinatlar olarak bişey çıkıyo ama haritada çıkmıyor.bekliyorum bekliyorum yine çıkmıyor nasıl yapıyosunuz siz haritadan çıkartmayı.haritaları da yükledim ovi maps den ama hala olmadı.lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Öncelikle GPS konumunuzu belirler ama, haritada görebilmek için malesef haritayı net üzerinden yüklemeniz gerekiyor. Yani 5230'da wireless olmadığından hat üzerinden indirme yapacaksınız. Ortalama 2.2-2.5mb yükledikten sonra bulunduğunuz yerin etrafının haritasını almış oluyorsunuz. Bunun için konumlamada şebeke tabanlı, yardımlı gps ve sunucu ayarının açık olması gerekiyor. Bir manada tam GPS olarak çalışmıyor. Çünkü GPS sadece uydudan faydalanıyor. Yüklü olan haritası üzerinde konumlama yapar ve para ödemezsiniz. Ama Ovi Maps,hat kullanımı olmadan konumlamada sorun çıkardığından egde yada 3g'ye para veriyoruz.

bildiklerim bu kadar

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim side_effect.hat üzerinden indirme yapmak gerekiyorsa şimdilik kalsın biara denerim

• Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum ancak ses çıkışı ile ilgili okuduklarım beni çok düşündürdü. %5 10 civarında olmak üzere duyma kaybım varda kulaklarımda o yüzden telefonlarda sesin yüksek olması gerekiyor o zaman çok daha rahat ediyorum
    GSM arena'nın ses testine baktığımda ise okuduklarımı doğruladığını gördüm :(
    (http://www.gsmarena.com/nokia_5230-review-427p5.php)

Speakerphone test Voice, dB Pink noise/ Music, dB Ringing phone, dB Overall score
    Nokia 5230 65.8 60.3 66.7 Below Average
    Nokia 5800 XpressMusic 75.7 66.5 68.5 Good
    Nokia 5530 XpressMusic 70.6 69.7 75.7 Good
    LG KP500 Cookie 78.1 75.7 82.7 Excellent
    Samsung S5230 Star 82.7 76.0 80.2 Excellent

Sizin deneyimleriniz nasıl acaba birde sizden duyabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian
    Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum ancak ses çıkışı ile ilgili okuduklarım beni çok düşündürdü. %5 10 civarında olmak üzere duyma kaybım varda kulaklarımda o yüzden telefonlarda sesin yüksek olması gerekiyor o zaman çok daha rahat ediyorum
    GSM arena'nın ses testine baktığımda ise okuduklarımı doğruladığını gördüm :(
    (http://www.gsmarena.com/nokia_5230-review-427p5.php)

Speakerphone test Voice, dB Pink noise/ Music, dB Ringing phone, dB Overall score
    Nokia 5230 65.8 60.3 66.7 Below Average
    Nokia 5800 XpressMusic 75.7 66.5 68.5 Good
    Nokia 5530 XpressMusic 70.6 69.7 75.7 Good
    LG KP500 Cookie 78.1 75.7 82.7 Excellent
    Samsung S5230 Star 82.7 76.0 80.2 Excellent

Sizin deneyimleriniz nasıl acaba birde sizden duyabilirmiyim ?

arkadasim mademki kulagnda sorun war soyle anlatayim sana.benimde sag kulagimda zar delik oldugu icin bazi bas frekanslarini duymuyorum.kullandigim kulaklik akg-k324p.yari iem tipi.bilmiyorsan nette arastirip bakabilirsin.bu tip kulakliklarla sesi fazla acma ihtiyaci duymazsin cunku;disardan sesi 10db ciwarinda keser hemde muzigi disari wermez.samsung u3 modelinde mp3 player'im war.ses cikisi ona gre dusuk.ama bu baslari kafanin icinde hissetmeyecegin anlamina gelmiyor.u3 yanls hatirlamiyorsam 20 mw cikisi war.we 5230 mp3'e gore %85 oraninda ses cikisi gucu war.u3 bi cok mp3,e gore ses cikisi oldukca guclu.elinde mp3' warsa ses cikis gucunu arastir.eger 15 mw ciwarindaysa seni tatmin ediyorsa 5230'da seni tatmin edicektir.

• Detaylı açıklama için teşekkürler jumuu ama benim esas endişem normal telefon ahizesinden gelen sesi kastetmiştim..Yani konuşmaları duymama gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian
    Detaylı açıklama için teşekkürler jumuu ama benim esas endişem normal telefon ahizesinden gelen sesi kastetmiştim..Yani konuşmaları duymama gibi

:)) k.b hocam yha.mp3 olayi sanmistim.soft sesi war.bagir cagir sesi yok.bu yuzden dnemeden alma.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.