Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar en ucuz nerde bulabilirim bu telefonu acil yazınız lütfen . 319tlye bimekstekini kaçırdık. şimdi bulamıyorum o fiyatlara tabii en az 6 taksitli olması lazım. aldığınız yerleri ve fiyatlarınıda yazsaydınız süper olurdu
  • vatan computer 377 TL / 6 taksit (world kart)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

vatan computer 377 TL / 6 taksit (world kart)

yüksekmiş yazdığınız fiyat. şöyle biyer buldum

http://www.incehesap.com/nokia_5230-497-12898.html?ref=akakce&v=0.76

burdan daha önce alışveriş yapan oldumu, güvenilirmi? yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

314 tl

http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-5230-cep-telefonu--super-hizli-gonderi-_681984.aspx?CatID=27177

teşekkür ederim ilgin için ancak bu sitede verdiğin fiyat nakit havale fiyatı. bana uygun en az 6 taksitli olması lazım. üsttre verdiğim sitedetaksitli satışı uygun ama site uygunmu onu merak ediyorum?
  • dun bi yerde n97 ve n97 mini test etme imkanim oldu.ozellikle isletim sistemlerine baktim 5230'la ayni.S60 5 wersiyon.ancak uygulama acarken daha hizli oldugunu anladim.sanirim islemcisi daha cevik.ekran hassasiyeti cok guzeldi.benim telefonumda uygulama acarken dahil(mesela mesaj bolumunu acarken)tema efekleri acik oldugu icin kirmizi isaret cikiyor.bekleme isareti.acaba diyorum uygulamalardan bir kac tanesini kaldirsam telefonda hizlanma olurmu?benm gibi biri icin(gerci bi cogumuz icinde ayni)hizli olmasi onemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstemperor

quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

314 tl

http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-5230-cep-telefonu--super-hizli-gonderi-_681984.aspx?CatID=27177

teşekkür ederim ilgin için ancak bu sitede verdiğin fiyat nakit havale fiyatı. bana uygun en az 6 taksitli olması lazım. üsttre verdiğim sitedetaksitli satışı uygun ama site uygunmu onu merak ediyorum?

|....................................Taksit | Tutarı | Toplam
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)
    : 6x 57,77 TL 346,60 TL
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)
    : 6x 57,12 TL 342,72 TL
    : 6+3 57,35 TL 344,10 TL
    : 6x 56,24 TL 337,43 TL
    />
    : 6+2 56,98 TL 341,85 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

dun bi yerde n97 ve n97 mini test etme imkanim oldu.ozellikle isletim sistemlerine baktim 5230'la ayni.S60 5 wersiyon.ancak uygulama acarken daha hizli oldugunu anladim.sanirim islemcisi daha cevik.ekran hassasiyeti cok guzeldi.benim telefonumda uygulama acarken dahil(mesela mesaj bolumunu acarken)tema efekleri acik oldugu icin kirmizi isaret cikiyor.bekleme isareti.acaba diyorum uygulamalardan bir kac tanesini kaldirsam telefonda hizlanma olurmu?benm gibi biri icin(gerci bi cogumuz icinde ayni)hizli olmasi onemli.

5230'da gerçekten genel bi yavaşlık var mı? Menü geçişleri, klasöre girme çıkma falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

dun bi yerde n97 ve n97 mini test etme imkanim oldu.ozellikle isletim sistemlerine baktim 5230'la ayni.S60 5 wersiyon.ancak uygulama acarken daha hizli oldugunu anladim.sanirim islemcisi daha cevik.ekran hassasiyeti cok guzeldi.benim telefonumda uygulama acarken dahil(mesela mesaj bolumunu acarken)tema efekleri acik oldugu icin kirmizi isaret cikiyor.bekleme isareti.acaba diyorum uygulamalardan bir kac tanesini kaldirsam telefonda hizlanma olurmu?benm gibi biri icin(gerci bi cogumuz icinde ayni)hizli olmasi onemli.

5230'da gerçekten genel bi yavaşlık var mı? Menü geçişleri, klasöre girme çıkma falan

aslında yavaşlık yok tabi orjinal tema ve duvar kağıtlarını kullandığın sürece. onun dışında haf. kartına yada telefon hafızasına yüklenen uygulama veya temalar telefonu kasıyor..

• quote:

quote:

ben v.12 kullaniyorum ancak.mesela internette dolasirken mesaj uygulamasini actigimda mesaj karakterleri bazen gecikmeli olarak cikiyor bazende akici bicimde oluyor.agirlik var ancak uygulama actigimda.ki normal olabilir bu.karsilastigim telefonda n97 we n97 mini 1000 tl uzeri.

• Ben perşembe günü Beylikdüzü Real'den 5800 aldım.Camekanın içinde beyaz 5230 da vardı.Fiyatı 349 tL idi.Ayrıca worlda %20 puanda veriyorlar.Ayrıca her 75 TL ye %50 indirim kuponu da var(4 kupon+1 kuponda worlda=5 kupon).Zeytinyağı,deterjan falan alsanız 5 kuponx10 TL(ortalama)=50 TL de oradan kazanç olur.
    349-70(puan)-50(%50 indirim)=230 TL ye gelir fiyat.İlgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

quote:

aslında yavaşlık yok tabi orjinal tema ve duvar kağıtlarını kullandığın sürece. onun dışında haf. kartına yada telefon hafızasına yüklenen uygulama veya temalar telefonu kasıyor..

hocam temayi telefon hafizasina yuklesem(indirdigim temayi)yavaslama yok olurmu?bende butun temalar haf. Kartina yuklu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Ben perşembe günü Beylikdüzü Real'den 5800 aldım.Camekanın içinde beyaz 5230 da vardı.Fiyatı 349 tL idi.Ayrıca worlda %20 puanda veriyorlar.Ayrıca her 75 TL ye %50 indirim kuponu da var(4 kupon+1 kuponda worlda=5 kupon).Zeytinyağı,deterjan falan alsanız 5 kuponx10 TL(ortalama)=50 TL de oradan kazanç olur.
    349-70(puan)-50(%50 indirim)=230 TL ye gelir fiyat.İlgilenenlere duyurulur.

Oo çok iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

quote:

hocam temayi telefon hafizasina yuklesem(indirdigim temayi)yavaslama yok olurmu?bende butun temalar haf. Kartina yuklu.

telefon hafızasına yüklenen tema,haf.kartına yüklenen temaya kıyasla daha hızlı çalışabiliyor.ama tekrar söylüyorum orjinal teması gibi hiçbir tema çalışmıyor..

• 3 gün önce nokia 5230 aldım çok begenerek ancak normal bi telefonun cok altında ses cıkıyor music playerından en son sese gtirmeme ragmen.Bunun bi çözümü yok mu yardım edermisiniz..Yazılım 10. fln diyor acaba güncellersem değişebilir mi?
  • Sennheiser HD 407 kulaklık hediyeli olarak 369TL'ye TİM'den satın aldım nişanlım için. Telefon da güzel tabii ki ama kulaklık muhteşem. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob.byob

3 gün önce nokia 5230 aldım çok begenerek ancak normal bi telefonun cok altında ses cıkıyor music playerından en son sese gtirmeme ragmen.Bunun bi çözümü yok mu yardım edermisiniz..Yazılım 10. fln diyor acaba güncellersem değişebilir mi?

yukarıdaki yorumları okursan arkadaş güncelleyince sesin arttığını söylemiş bi dene istersen..
  • arkadaşlar benim kulaklıkta mı problem var telefonda mı yoksa herşey normalmi dun ankaradan geliyoruz otobuste müzik dinliyim dedim nokianın verdiği beyaz kulaklığı takdım neyse müzik açtım arkadan biride müzik dinliyordu ve onun kulaklıgından çıkan müziği duybliyrdum normal mi bu yeni kulaklık alıcam acaba ne tawsiye edersiniz hiç almadımda sesi kaliteli ve yüksek çıkması lazım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom570

arkadaşlar benim kulaklıkta mı problem var telefonda mı yoksa herşey normalmi dun ankaradan geliyoruz otobuste müzik dinliyim dedim nokianın verdiği beyaz kulaklığı takdım neyse müzik açtım arkadan biride müzik dinliyordu ve onun kulaklıgından çıkan müziği duybliyrdum normal mi bu yeni kulaklık alıcam acaba ne tawsiye edersiniz hiç almadımda sesi kaliteli ve yüksek çıkması lazım:(

telefonun kutudan çıkan kulaklığı çok kötü ve dikkat ettiyseniz kabloda acaip uzunben philipsin SHE3601 modelini kullanıyor(d)um dün gece sol kulaklık patladı heralde çünkü basslarda cızırtı yapıyor.sennheiser ın kulaklıklarından birini alıcam mx500/300/200 den birini.

• arkadaşlar telefonunuza yüklediğiniz programları ve 3boyutlu oyunları tavsiye edebilir misiniz.

en son 5 yıl önce siemens SX1 kullanıyorken symbian kullanıyordum geçen süreçte sonyericsson kullandım.Şimdi 5230 sahibi olduk ama geçen süreçte symbianda pek de bi gelişme olmamış gibi geldi bana.

yokmu şöyle son teknoloji programlar oyunlar vs..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.