Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • navigasyonda zonguldak varmı arkadaslar.
  • arkadaşlar ben bu telefona inşalah 10 haziran gibi sahip olacağım
    beyaz-mavi alacağım
    sayenizde kafamda hiç soru işareti kalmadı bunun için çok teşerkkürler
    çok foto çekmeyen, 3g ile konuşacak kimsesi olmayan, telefondan web'e girmeyeceğim için tam bana göre ilk baş samsung corby alacaktım bu telefonu rastgele buldum :)

benim sorum ise şu:
    acaba biriniz bu telefonun usb kablosunun telefon giriş kısmını yada telefonun usb girişini gösterebilirmi?

ayrıca alanlar için soruyorum sennheiser hd-407(hediye) iyi ses çıkartıyormu? yada yaklaşık kaç tlden okutabilirim bu kulaklığı hiç kabını açmadan
    teşekkürler

• Nokia 5800 için v50 güncellemesini yükleyenler dokunmatik müthiş oldu, hassasiyet 3 - 4 kat arttı diyorlar.
    5230'a kıyasla nasıl? Daha iyi mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Nokia 5800 için v50 güncellemesini yükleyenler dokunmatik müthiş oldu, hassasiyet 3 - 4 kat arttı diyorlar.

5230 un v20 güncellemesi var açıkçası dokunmatiği benim için tatmin edici güzel çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Nokia 5800 için v50 güncellemesini yükleyenler dokunmatik müthiş oldu, hassasiyet 3 - 4 kat arttı diyorlar.

5230 un v20 güncellemesi var açıkçası dokunmatiği benim için tatmin edici güzel çalışıyor..

Hmm peki. 5800'a v50'yi yükleyen herkes hassasiyet süper oldu, müthiş oldu, çok farklı diyorlar da, ondan merak ettim 5230'a kıyasla
  • Benim bildigim, v50 ile gelen birsey degil o. Kullanicilarin v50'yi kendilerince editleyip/duzenleyip farkli ozellikler katarak foruma verdikleri bir versiyon. Yani bunun donanimla bir alakasi yok, yazilimsal. Istenirse 5230'a da yapilabilir.
  • teli birtürlü usb kabloyla pc üzerinden güncelleyemiyorum,güncellemeye başladıktan belli bir süre sonra bağlantı koptu mesajı geliyor ve usb bağlantısı kopuyor diğer uygulama yüklemelerinde herhangi bir sorun yok ama güncelleme yaparken sürekli bağlantı kopuyor anlayamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine41

teli birtürlü usb kabloyla pc üzerinden güncelleyemiyorum,güncellemeye başladıktan belli bir süre sonra bağlantı koptu mesajı geliyor ve usb bağlantısı kopuyor diğer uygulama yüklemelerinde herhangi bir sorun yok ama güncelleme yaparken sürekli bağlantı kopuyor anlayamadım gitti.

aynı zamanda teli şebekem üzerinden internet bağlantısıyla güncellemek istiyorum bu seferde tel yeni güncelleme bulamadı mesajı veriyor,telimde şuan v12 güncellemesi yüklü,yani hiçbirşekilde v20 güncellemesini yükleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine41 -- 17 Mayıs 2010; 13:06:11 >
  • LÜTFEN ACLL YARDIM.NokiaSoftwareUpdatER İLE TELEFONUMU GUNCELLEDIM 5230 U GUNCELLEMEDEN ONCEDE TURKIYE HARITASI VE SES DOSYASINI YUKLEMISTIM TELE.GUNCELLEDIKTEN SONRA TURKIYE HARITASI VE SES DOSYASI SILINIRMI.ONLARI YENIDEMMI YUKEMEM GEREKIR.
  • merhabalar bende dün 350 lıraya aldım

bendeki problem şu
    arkadasta 6500 slide var ona gonderdıgım mesajlarda kelime aralarında boşluklar oluyomus "me rha ba" gibi bu neyden kaynaklanıyo olabılır baska telefona mesaj gonderdım herhangı bır sorun olmadı bende problem oldugunu dusunmuyorum
  • 5235 satışa sunulmuş.
    5230dan tek farkı kutu içeriği gibi görünüyor.
    5235 kutu içeriğinde ekstra olarak bağlantı kablosu ve yine bir başka ilginç özellik;1 yıl boyunca ücretsiz olarak şarkı indirebileceğiniz comes with music desteği.gerçi buna özellik değil kampanya desek daha doğru olur.
    Ayrıca 458 saat bekleme süresine sahip.Yani pil performansı biraz daha geliştirilmiş.
    Ürünü buradan inceleyebilirsiniz!
    http://www.ereyon.com.tr/urun/nokia-5235-cep-telefonu.aspx?ttype=Details#pt
    Bence 120 lira ekstra ödeme yaparak 5235 tercih etmek mantıksız.Çünkü çok fazla fark yok.Kaldı ki 5230'un yanında verilen kulaklık oldukça kaliteliymiş.Sınırsız ovi maps de cabası

• yanında verilen sennheiser hd-407 kulaklık süper,kulaklık deyip geçmeyin oldukça kaliteli.denemeden karar vermeyin.kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürküDiyarı -- 17 Mayıs 2010; 19:18:46 >
  • ben bu kulaklıkla beraber alıp kulaklığını satmayı düşünüyorum onun yerine
    kulakiçi kulaklık+hafıza kartı+usb kablosu alınabilişniyor
    hd-407nin tek olumsuzluğu bence görünüşü sokakta onla gezdiğinizde ilginç olur yani
  • Aslında Ben zaten sennheiser kullanıyordum hd 407 de hiç yabana atılacak bir kulaklık değil ama asıl önemlisi gsmarenadaki ses grafisinin iphone ile aynı olması şaşırttı beni çünkü iphoneu geçen yoktu şu ana kadar bir tek 5230un aynı kailteyi yakalaması şaşırttı beni...şu anda çok iyi telefon ben memnunum...
  • arkadaşlar öncelikte teşekkürler çok iyi bir inceleme olmus ztn alcaktım ama yorumları okuyunca iyice alsım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 16 Ağustos 2013; 18:08:11 >
  • bi sefer iddaa ediyorum kullanılan donanım 5800 dan üstün ses eğrisi iphone aynı olan tek cihaz gsmarena da şaşırmış testi yaptıktan sonra malzeme kalitesi kat kat üstün iki cihazı alın avucunuzda sıkın anlarsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

quote:

Orijinalden alıntı: forever_2010

Arkadaşlar,yabancı tanıtım videoları izlediğimde daha farklı renkler de olduğunu gördüm mesela beyaz koyu - açık gri ve sarı gibi !!!
    Ve ÇOOKKK daha önemlisi Türkiye'de satışa sunulan paketlerin içinde;
    -kalemli bir kapak ve ayrıca farklı renkte bir kapak YOK!! Halbuki içinde kalem olan bir kapak var ve telefonun rengi kırmızı,size mavi renk kalemli bir kapak firmanın HEDİYESİ !!!
    -USB kablosu yok ki bu yabancı ülkelerdeki kutularda var!!!
    Bence bu ayrımcılık yapılmamalı,buna çok karşıyım!!

Finlandiya'da 3 kapat + 10cm uzunlugunda USB kablosu + Pena cikiyor kutudan.

Peki neden böyle bilgisi olan cevaplayabilir mi?

• Güncelleme nedir? Bana ayrıntılarıyla açıklar mısınız?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,yabancı tanıtım videoları izlediğimde daha farklı renkler de olduğunu gördüm mesela beyaz koyu - açık gri ve sarı gibi !!!
    -kalemli bir kapak ve ayrıca farklı renkte bir kapak YOK!! Halbuki içinde kalem olan bir kapak var ve telefonun rengi kırmızı,size mavi renk kalemli bir kapak firmanın HEDİYESİ !!!

Finlandiya'da 3 kapak + 10cm uzunlugunda USB kablosu + Pena cikiyor kutudan.

+ Olarak 1 yillik Nokia sinirsiz muzik indirme aktivasyon kodu. Bunu Turkiye'de de var saniyordum, o yuzden belirtmemistim.
    Sebebini bende bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Finlandiya'da 3 kapak + 10cm uzunlugunda USB kablosu + Pena cikiyor kutudan.

+ Olarak 1 yillik Nokia sinirsiz muzik indirme aktivasyon kodu. Bunu Turkiye'de de var saniyordum, o yuzden belirtmemistim.
    Sebebini bende bilmiyorum.

Burası Türkiye
    bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumuklu sucurta -- 19 Mayıs 2010; 0:21:36 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.