Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: érdem*
    5130'a kıyasla müzik kalitesini öğrenebilirmiyim?Şu anda 5130 kullanıyorum ve bu cihaz ilgimi çekti.Müzik olmazsa olmazım.Arkadaşı 5800'nda himym izlerken gördükten sonra anladım ki telefonu değişme zamanı gelmiş.Fiyatı uygun ve ekranı iyi gibi geldi bana.Müzik 5130 kadar ise yeterli zaten benim için.2 cihazı da kullanmış arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.Aldığım fiyat ise 359.Uygun bir fiyat mı sizce?

Ses kalitesini çok daha iyi gözlemledim 5230da. Hepsiburada'da 330 lira. Yanında 70 lira degerinde kulaklık veriyor ve (330-70) liraya denk geliyor. (matematiğim iyi değil hesaplayamadim kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumuklu sucurta -- 21 Mayıs 2010; 20:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

5130'a kıyasla müzik kalitesini öğrenebilirmiyim?Şu anda 5130 kullanıyorum ve bu cihaz ilgimi çekti.Müzik olmazsa olmazım.Arkadaşı 5800'nda himym izlerken gördükten sonra anladım ki telefonu değişme zamanı gelmiş.Fiyatı uygun ve ekranı iyi gibi geldi bana.Müzik 5130 kadar ise yeterli zaten benim için.2 cihazı da kullanmış arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.Aldığım fiyat ise 359.Uygun bir fiyat mı sizce?

Ses kalitesini çok daha iyi gözlemledim 5230da. Hepsiburada'da 330 lira. Yanında 70 lira degerinde kulaklık veriyor ve (330-70) liraya denk geliyor. (matematiğim iyi değil hesaplayamadim kusura bakmayın)

Cevap için teşekkürler hocam.Kredi kartına olan borçtan ötürü biraz sıkıntım var.O yüzden internetten alışveriş yapamıyorum bir süre.Teknomarketlerde o 359'un altına bir fiyat bulamazsam pederin arkadaşı olan telefoncudan 359'a alıcam gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufcn

Arkadaşlar Ben Bu Telefonu Alalı 1 Ayı Geçti.Telefondan Gayet Memnunum. (Black-Red) Video Ve Resim Çekimi Süper.Ses Harika Fakat Bugün Şöyle Bir Sorun Yaşadım ; Müzik Dinleyeyim Dedim (Kulaklıksız) Açtım Müziği Ses Gıcırtılı Çıkıyor, Başka Müzik Açtım Yine Cızırtılı Çıkıyor.Korktum Bi An Hoparlörmü Patladı Diye.Açtım Arka Kapağı, Hoparlörün Olduğu Boşluğa Güçlüce Üfledim Tekrar Kapağı Takıp Müziği Açtığımda Ses Normaldi.Sizce Büyük Bir Sorunmu ?

Birde Telefonun Sağ Üst Arka Kapağı Biraz Gıcırdıyor Sizdede Öylemi ?

evet kapaklarda bir gıcırdama sesi var fakat o kadar rahatsız edici değil. çok duyi kamçin oynatırsan azıcık bir ses geliyor çerçevelerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer_666tr -- 21 Mayıs 2010; 20:28:21 >

• quote:

İlk sayfadaki incelemede 5130la ilgili yorumlarımı yazmıştım.
    Baslarda 5130dan iyi.
    Ben de 5230a geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever_2010

Güncelleme nedir? Bana ayrıntılarıyla açıklar mısınız?

güncelleme MS'in SP'leri (service pack'leri) gibi diyebiliriz. toplu güncelleştirmeler olur, hatalar varsa düzeltilir. genelde yüksek sürüm daha sorunsuzdur.

genelde diyorum çünkü bazı sürümler beraberinde problem getirebiliyor.
  • bugün arkadasa aldik bitane ancak yeni bir tema ekleyelim dedik olmadi bi türlü!! Depolamayi secip "Diger" klasörüne attik orada 5800 dan farkli Contact diye bi klasör daha vardi ?? sonra temayi secip tikladigimda yükleyici zaten calisiyor falan gibi bir hata veriyor. bu 5230 larda temayi programi nasil yükleyecegiz yav kafayi yedim bugün!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

İlk sayfadaki incelemede 5130la ilgili yorumlarımı yazmıştım.
    Baslarda 5130dan iyi.
    Ben de 5230a geçeceğim.

Teşekkürler hocam.Peki aldığım fiyat konusunda birşey söyleyecek biri varmı?Uygun mudur?Daha ucuzunu internet dışında bulabilir miyim?

• quote:

Arkadaşlar Ben Bu Telefonu Alalı 1 Ayı Geçti.Telefondan Gayet Memnunum. (Black-Red) Video Ve Resim Çekimi Süper.Ses Harika Fakat Bugün Şöyle Bir Sorun Yaşadım ; Müzik Dinleyeyim Dedim (Kulaklıksız) Açtım Müziği Ses Gıcırtılı Çıkıyor, Başka Müzik Açtım Yine Cızırtılı Çıkıyor.Korktum Bi An Hoparlörmü Patladı Diye.Açtım Arka Kapağı, Hoparlörün Olduğu Boşluğa Güçlüce Üfledim Tekrar Kapağı Takıp Müziği Açtığımda Ses Normaldi.Sizce Büyük Bir Sorunmu ?

Ayni sorunla bende v20'ye gectikten sonra 1 defa karsilastim. Fakat muzik calarda degil, numara cevirirken oldu. Daha sonra menudeki seslerde denedim yine duzelmedi. Telefonu acip kapatinca duzeldi. Ilk basta, bende hoparlor patladi sanmistim acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 22 Mayıs 2010; 0:58:50 >

• arkadaşlar acaba yanında verilen kulaklık (sennheiser hd-407) nasıl ses çıkartıyor ve onu kutusunu açmadan aldığım yere satabilirmiyim?
  • hediyedir , satılamaz ibaresi vardı sanırım .
    5800 beyaz kulakiçi kulaklıgın aynısı gibi diyebilirim tabiki bu kulakiçi olmamasına ragmen o bassları mukemmel veriyo ve seste tatmin edici. kıytırık değil yani
    bende aldım ama banada lazım degıl o yuzden 50 lıradan satıyorum bende piyasada 72 tl
  • bilseydim sennheiser kulaklik vereceklerini 1.5 ay beklerdim.bi gun gazeteye bi baktim kulaklik hediye.pehh dedim.muzik dinlemeyi seven biriyim ancak hala samsung u3'u kullaniyorum.sarji olmadiginda telefondan dinliyorum.bu arada nokia'nin sennheiser marka kulaklik vermesi iyi oldu.bi cok kisi sennheiser'i bilmiyordu.ogrenmis oldu.ben akg-k324p kullaniyorum.telefonla cok uyumlu.ozellikle baslarda samsung u3'ten daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

bilseydim sennheiser kulaklik vereceklerini 1.5 ay beklerdim.bi gun gazeteye bi baktim kulaklik hediye.pehh dedim.muzik dinlemeyi seven biriyim ancak hala samsung u3'u kullaniyorum.sarji olmadiginda telefondan dinliyorum.bu arada nokia'nin sennheiser marka kulaklik vermesi iyi oldu.bi cok kisi sennheiser'i bilmiyordu.ogrenmis oldu.ben akg-k324p kullaniyorum.telefonla cok uyumlu.ozellikle baslarda samsung u3'ten daha iyi.

harbi ya çoğu kişi sennheiser ı bilmiyor..
  • evet bugün teknolojix'de kıza sordum içinde kulaklık var dedi oradan geçen görevli sennheiser hd-407 hediyesi var demese kızın haberi yok yada çakallık yapmaya çalıştı :)

kulaklık güzel ses çıkarıyor ben taktım media-mark'ta hani açık koyuyorlar ya kafaya tam uyuyor birde philips kulaklıkları gibi kulağı tam sarmıyor o kötülüğü yok sadece kağın ortasında gibi ama büyük oluşu toplumda kullanım şansını yok ediyor ve iyi bir fiyata satılırsa yerine kulaklık dahil bir çok şey alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr
    quote:

evet kapaklarda bir gıcırdama sesi var fakat o kadar rahatsız edici değil. çok duyi kamçin oynatırsan azıcık bir ses geliyor çerçevelerden.

cok duyi kamcin yazmissin.sanirim cok iyi duymak icin yazcaktin mause'un azizligine ugradin :)

• simdi baktim haritanin yeni wersiyonu cikmis. 3.3'tu en son 3.4 cikmis.bide ovi muzik cikmis. 11.4 die.
  • quote:

simdi baktim haritanin yeni wersiyonu cikmis. 3.3'tu en son 3.4 cikmis.bide ovi muzik cikmis. 11.4 die.

nasi yuklucez?
  • arkadaşlar acaba siyah modelde öndeki çerçevenin farklı rengi varmıdır? eğer varsa siyah alacağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

simdi baktim haritanin yeni wersiyonu cikmis. 3.3'tu en son 3.4 cikmis.bide ovi muzik cikmis. 11.4 die.

nasi yuklucez?

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/s60v3-v5-ovi-maps-v3-04-10wk17-b07-ucretsiz-lisansli-t1746.html

• arkadaşlar 5230 almayı düşünüyorum. sınırsız ovi maps olayından dolayı alıcam. tamamen ücretsiz mi bu uygulama? üyelik yada uyduya bağlanmak ücretli mi bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate
    arkadaşlar 5230 almayı düşünüyorum. sınırsız ovi maps olayından dolayı alıcam. tamamen ücretsiz mi bu uygulama? üyelik yada uyduya bağlanmak ücretli mi bilgi verir misiniz?

tamamen ucretsiz arkadasim.guncellemelerini pc'den yaparsan ucretsiz.sebekeden yaparsan 5 lira karsiliginda 50 mb haftalik paket alirsin bilgisayarada ihtiyac duymazsin.gpste 2 turlu baglanti var.yardimli gps,tumlesik gps ve sebeke tabanli.reis arkadasimiz 2 yada 3 mesaj once harita guncelleme linki vermis.o linki ac en altta sebekeyi kullanmadan nasil gps kullanabilecegimizi anlatmis.sebeke tabanli kullandigimizda baglanma suresi kisaliyor ancak paramizda gidiyor kucuk bi miktar olsada.sebekesiz baglanma suresi artiyor ancak paramiz eksilmiyor...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.