Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .solitario.

arkadaşlar telefonun ekranındaki jelatini çıkardınızmı?benim jelatin baya bi çizildide acaba çıkarsam ekranda böyle çizilirmi diye korkuyorum.harbi ya ekran çabuk mu çiziliyor??

bn yeni jelatin aldm 5 tl ye hiç farkedilmiyor. telefonun tüm ön yüzünü koruyor ve rahat dokunmatiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

quote:

arkadaşlar telefonun ekranındaki jelatini çıkardınızmı?benim jelatin baya bi çizildide acaba çıkarsam ekranda böyle çizilirmi diye korkuyorum.harbi ya ekran çabuk mu çiziliyor??

bn yeni jelatin aldm 5 tl ye hiç farkedilmiyor. telefonun tüm ön yüzünü koruyor ve rahat dokunmatiği

çıkardım bende sonunda böyle daha iyi oldu. jelatin bulursam alırım tabi.
  • selamlar bende dün aldım telefonu...harika telefon çok hoşuma gitti..kullnması harika zevkli bir telefon...

şu an tek şikayetim zil seslerinin biraz az duyulması...genelde cebimde ve titreşimde kullandığım için fazla sorun değil ancak kesinlikle biraz daha güçlü çıkması gerekir seslerin...umarım buna çözüm bulununur çünki şart...belki yeni bir yazılım güncellemesiyle halledilebilir...tabii bunları son sürüme güncellemeden yazıyorum..
    son sürüme güncelleme yapacağım akşama...belki bir düzelme olur seslerde bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @FÜVV

selamlar bende dün aldım telefonu...harika telefon çok hoşuma gitti..kullnması harika zevkli bir telefon...

şu an tek şikayetim zil seslerinin biraz az duyulması...genelde cebimde ve titreşimde kullandığım için fazla sorun değil ancak kesinlikle biraz daha güçlü çıkması gerekir seslerin...umarım buna çözüm bulununur çünki şart...belki yeni bir yazılım güncellemesiyle halledilebilir...tabii bunları son sürüme güncellemeden yazıyorum..
    son sürüme güncelleme yapacağım akşama...belki bir düzelme olur seslerde bilemiyorum...

son gücellemeyi yüklediğimde seste yükselme olur mu...son sürümü kullanan arkadaşlar zil seslerinz yüksekmi yoksa ilk aldığınız günkü gibi mi çıkıyor...

• inan hiç fark etmedim ya aynı gibi.
  • Jelatini telefonu aldığımda (Darty'den almıştım) Profiloya girip çıkartmıştım direk, sim kartı falan taktım. Ne o öyle jelatin falan, hiç bir zaman 10 dk dahi jelatinle telefon kullanmamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Jelatini telefonu aldığımda (Darty'den almıştım) Profiloya girip çıkartmıştım direk, sim kartı falan taktım. Ne o öyle jelatin falan, hiç bir zaman 10 dk dahi jelatinle telefon kullanmamışımdır.

peki ekran çizildimi hiç?
  • Telefonu yeni aldım içinden usb data kablosu çıkmadığı için uyumlu bir kablo aldım 4tl ye ama şuan pc suite i açıyorum ve kabloyu bağlıyorum fakat telefonu görmüyor .Nasıl yapacağım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum acilen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0_IceMaN_0

güzel bi inceleme olmuş teşekkürler.

Ben teşekkür ederim.Uzun zamandır uğramıyordum,başlık sizlerinde katkısı ile 13 sayfaya ulaşmış.
    Nokia bu modelde ucuzluk ve özelliği başarılı şekilde bir araya toplamayı başardı.5800ın gölgesinde kalmasına rağmen,5230 benimde istediğim bir model.Sanırım bir tane de kendime alacağım
  • dün akşam gerekli yazılımları indirip telefonu sonversiyona güncelledim...hissedilir derecede zil seslerinin daha yüksek çıktığa şahit oldum..ilk aldığımdan kesinlikle daha yüksek zil sesi çıkıyor artık...son sürüme güncellemenizi öneririm.

menü geçişlerinde ve dikey yatay ekran geçişlerinde çok net bir şekilde farkedilen hızlanma oldu...
    güncel frimwareyi kurun telefonunuzun keyfini çıkarın...gerçekten çok kullanışlı ve güzel bir telefon...
  • hiç bi fikriniz yok mu arkadaşlar bi yardımcı olun.pc suite seçip bağladık ama güncelleme yapamıyor yani pc ye bağlanamıyor okuyamıyor algılamıyor..lütfen çok acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: .limon.

Dün akşam 5230 kullanıcıları kervanına bende katıldım

Ara ara bazı sorularım olacak size

İlk önce şunu sorayım. Ev ekranı dene bölüme 4 ten fazla kısayol ekleyemiyormuyuz ? Eğer ekleyebilirsek nasıl yapıyoruz

Diğer sorumda eski telefonum olan Nokia 3500 C den sms mesajlarımı nasıl bu telefona aktaracam

Bunlara ek olarak
    SMS yazarken TR karakter yazınca 6 karakter gidiyor. Kurcaladım ama bişi bulamadım. Bunu nasıl düzeltirim ?

• arkadaşlar yahu yeni yazılım güncellemesi var mı diye bakıcam programı açıyorum: "güvenlik duvarınızın sorması halinde: 'nsl host prcess.exe' ve 'nsu ui client' dosyaları gereklidir" gibi bir hata mesajı çıkıyor ne yapmam lazım?
  • quote:

quote:

Jelatini telefonu aldığımda (Darty'den almıştım) Profiloya girip çıkartmıştım direk, sim kartı falan taktım. Ne o öyle jelatin falan, hiç bir zaman 10 dk dahi jelatinle telefon kullanmamışımdır.

Yok çizilmedi bu biraz da nasıl kullandığınızla alakalı.

Sonuçta 4 cep var giydiğimiz her şeyde, sağ cep sigara, arka sağ cüzdan, arka sol ekstra bir şey olursa, sağ cep de telefonun cebidir. Dolayısıyla yanında ekstra bir şey bulunmaz ama gidip de anahtar ve bozuk para ile aynı yere koyarsan çizilir. Yıllardır böyle kullanırım ve hiç bir telefonumda jelatin 5 dk bile durmamıştır, satarken de sıfır gibi satmışımdır telefonlarımı.

• e hadi gari biz de aldık bi tane 5230cuk be ya :) yanında parfümüyle
  • quote:

quote:

quote:

Yok çizilmedi bu biraz da nasıl kullandığınızla alakalı.

Sonuçta 4 cep var giydiğimiz her şeyde, sağ cep sigara, arka sağ cüzdan, arka sol ekstra bir şey olursa, sağ cep de telefonun cebidir. Dolayısıyla yanında ekstra bir şey bulunmaz ama gidip de anahtar ve bozuk para ile aynı yere koyarsan çizilir. Yıllardır böyle kullanırım ve hiç bir telefonumda jelatin 5 dk bile durmamıştır, satarken de sıfır gibi satmışımdır telefonlarımı.

hiç bu açıdan bakmamıştım

• quote:

arkadaşlar yahu yeni yazılım güncellemesi var mı diye bakıcam programı açıyorum: "güvenlik duvarınızın sorması halinde: 'nsl host prcess.exe' ve 'nsu ui client' dosyaları gereklidir" gibi bir hata mesajı çıkıyor ne yapmam lazım?

yok mu bilen anlayan @xiaxle kardeş nerdesin ya??
  • şunu demek istiyor :

eğer kullandığınız program internet security veya ekstra bir firewall'unuz varsa, o bahsi geçen iki dosyaya erişim verin diyor. Bunu yapamazsanız bir süreliğine firewall'unuzu devre dışı bırakabilirsiniz. ama bir süreliğine!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

şunu demek istiyor :

eğer kullandığınız program internet security veya ekstra bir firewall'unuz varsa, o bahsi geçen iki dosyaya erişim verin diyor. Bunu yapamazsanız bir süreliğine firewall'unuzu devre dışı bırakabilirsiniz. ama bir süreliğine!

zaten firewall devre dışı neyse çözdüm ya pc başlangıcında nokiaMserver diye bir dosya vardı onu kapattım düzeldi..
  • arkadaşlar usb data kablosu almam gerekiyor.nokia nın başka hangi modelleriyle uyumlu bu 5230 un data kablosu.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.