Şimdi Ara

Nokia 5300 mı Sony Ericssonk750 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir telefon almaya karar verdim fakat okadar elemelerime rağmen nokia 5300 ile s.eriksson k750 arasında kararsız kaldım

5300ı beğenme nedenim hem kayar kapaklı olması, hem sesinin güzel çıkması(yorum yazanların yalancısıyım), hemde birçok özelliğinin olması...Kamerasına çok kötü deniliyor nasıl olduğunu tam olarak bilmiyorum ama ben kötü kamera olayına 3220den alışığım :D fakat kayar kapağın çabuk bozulma ihtimali varmış doğruluğunu bilemeyeceğim

sony Ericsson k750 ü beğenme nedenim de sony eriksonun, nokiadan daha güzel ses çıkardığını bir çok yerde okumam, kamerasının 5300 a göre daha güzel olması, fakat bununda joyistiği çabuk bozuluyormuş bununda doğruluğunu bilemeyeceğim...

Arkadaşlar bana yardım edin sizce hangisini almalıyım hangisini daha uzun süre kullanabilirim?

• kayan kapağın bozulması ve joystick in kolay bozulması tamamen kullanıcıya bağlı bir şey fakat şu var ki 5300 ın çektiği fotoğrafların kırmızı çıktığı bir gerçek... k750 nin fotoğraflarından memnun kalırsın.. eğer sen müzik için istiyorsan bence k750 al ama video da izlerim film izleyeceğim dersen 5300 al aralarındaki tek fark ekran gibi gözüküyor... bi de fiyat farkı var tabi o da sana kalmış......

Bence 5300...Herşeyden önemlisi EXPRESS MUSIC
  • Arkadaşlar yardımcı olalım ki yanlış bir seçim yapmasın arkadaş....

Bu arada sen de benim dediklerime göre alma sakın bekle bi sayfa dolsun barii
  • Sony Ericsson K750i biraz daha üstün olsaydı bile onu almazdım.
    Eskidi artık yaw. Ama karar tabiki senin...
  • Eğer ekran ve malzeme kalitesine önem veriyorsanız 5300 ı, fotoğraf kalitesine önem veriyorsanız k750 yi öneririm.Kayar kapak mekanizması ve joystiğin arıza yapması tamamen kullanımla ilgilidir.Şu var ki eğer müzik ön plandaysa k750 fena ses çıkarmaz ama 5300 express müzik olduğu için müzik konusunda daha kullanışlıdır.Şunu da belirtmeden geçmeyelim.K750 bekleme ve konuşma süresi bakımından 5300 dan çok daha üstün durumda.
    5300: 263 saat bekleme 3 saat konuşma süresi
    K750i: Maksimum 400 saat bekleme ve maksimum 9 saat konuşma süresi.
  • valla diğer arkadaşların dediği gibi bozulma gibi durumlar kesinlikle kullanıma bağlı k750 ye gelince güzel ses çıkarır ancak kutudan çıkan kulaklık 5300 a göre kötüdür kamera olarak da k750i daha iyidir ancak müzik konusunda 5300 a göre geride yani kısaca ben fotograf çekicem video çekecem dersen k750i ama ben sadece video izlerim ve bol bol müzik dersen 5300 ama birde şöyle yapabilirsin k750i alırsın yanınada bi w810i kulaklığı alırsın tadından yenmez
  • K750i hemen hemen bütün özellikleriyle 5300 ı bastırıyor.Zaten fotoğraf konusunda devrim yaratmış bi cihaz.Joystickinin bozulmasıda kullanıcının hatası.

K750İ yi tavsiye ederim.Eğerki fotoğraf kalitesini görmek istiyorsan S.E. fotoğraf galerisinde ve en güzel makrolar topiğinde yeterince tatmin olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

K750i hemen hemen bütün özellikleriyle 5300 ı bastırıyor.Zaten fotoğraf konusunda devrim yaratmış bi cihaz.Joystickinin bozulmasıda kullanıcının hatası.

K750İ yi tavsiye ederim.Eğerki fotoğraf kalitesini görmek istiyorsan S.E. fotoğraf galerisinde ve en güzel makrolar topiğinde yeterince tatmin olursun.

O zaman bu kadar K750i kullanan insan kullanmayı bilmiyor demek ki. Ki o yüzden joysticler sorun çıkartıyor.
  • Bence joysticksiz ve müzik telefonu olarak Sony Ericsson W810i.Pek çok yere bakabilir,araştırabilirsiniz.Kullanıcı memnuniyeti olan ürün her zaman benim için 1.Sınıf üründür.
  • Bence W810 almalısınız. Eğer w810 pahalıysa w700 veya K750 yr bakabilirsiniz.
    Şu da varki 5300 alacağınıza bence W700 almalısınız. Ama w810 tabiiki daha iyidir.
    Edit: Binbaşı oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 31 Temmuz 2007; 11:36:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Edit: Binbaşı oldum.

Hayırlı olsun.
  • Bütçeni bir miktar daha arttırabilirsen K750i yerine W810i'yi tavsiye ederim.
  • bütçeni biraz daha arttırıp w810i ye bakmanı tavsiye ederim
  • k750i alabilirsin
  • Telefonu alalı yaklaşık 5 ay oldu joystick'te hiç bir sorun çıkmadı ve kasasındada hiç sorun yok,bir gün fotoğrafını çeker yollarım sıfırmı yoksa kullanımdamı anlayamazsınız.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler sanırım kararım değişmezse biraz daha bekleyip w810i alıcam
  • En doğru seçim W810i.
  • Arkadaşlar bu arada sitelerde dolaşırken Samsung SGH-E890 gözüme çarptı.Birçok özelliği ve dokunmatik ekranı olmasına rağmen 310 ytl hiç bir yerde açıklayıcı bir kullanıcı yorumuda göremedim siz ne diyorsunuz acaba beklemeden onu mu almalıyım yoksa ekranı fln. sorunmu çıkarır.(Bu arada w810i kafamda eğer e890da elenirse kesin onu alıcam )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.