Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dr_mrh

arkadşlar gedik gross pazartesi sendromunda fiatı 299 yazmışlar bu pazartesi
    o fiata kdv dahil mi?
    ben de 5610 var 5310 u arkadaşa alacaz ses çıkışı 5610 kadar var mı?

ses çıkışı ortalama olarak aynı...ses kalitesi arasında bariz bi fark yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Merhaba arkdaşlar.

Ben Nokia 3250 telefonumu satıp bu modelden almak istiyorum.Sizce iyi mi olur kötü mü?

Teşekkürler

series60 tan kurtulmak

daha kaliteli mp3 çalmak(kulaklıklta)

boyutsal avantajı

daha verimli bi ekran
    +ların olur

kaybedikceklerin

eksilerin

3250 nın camerası daha iyi

dış ses çıkısı çok yüksek

s60 platformu

göz önüne al ben olsam degiştirdim cameraya ve s60 a ilgim yok

gerçi bu aletim versyonu biraz sorunlu ama 5,81 versyonu çıkmış jafta onu yüklemeden bu konuda bişi diyemicegim

Artılarını ve eksikelerini belirterek fikrini söylediğin için teşekkür ederim.Açıkcası ben şuan anki telefonumu satıp arada ki farkta uygun olursa almak istiyorum.

• bu çin malı 5310ları orjinalleri ile nasıl ayırt edicez?
    çok bariz anlaşılıyormu taklit oldukları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @kii

bu çin malı 5310ları orjinalleri ile nasıl ayırt edicez?
    çok bariz anlaşılıyormu taklit oldukları?

ben daha önce bununla ilgili bi konu açmıştım ..

işte link ==>http://resim.donanimhaber.com/m_21400626/mpage_1/key_nokia%2C5310%2Cxpressmusic%2Cfake%2Cedition//tm.htm#21813833

.

• kolay ayırt edılıyoo açmasan bile usb girişine bak yeter zaten
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

quote:

Merhaba arkdaşlar.

Ben Nokia 3250 telefonumu satıp bu modelden almak istiyorum.Sizce iyi mi olur kötü mü?

Teşekkürler

series60 tan kurtulmak

daha kaliteli mp3 çalmak(kulaklıklta)

boyutsal avantajı

daha verimli bi ekran
    +ların olur

kaybedikceklerin

eksilerin

3250 nın camerası daha iyi

dış ses çıkısı çok yüksek

s60 platformu

göz önüne al ben olsam degiştirdim cameraya ve s60 a ilgim yok

gerçi bu aletim versyonu biraz sorunlu ama 5,81 versyonu çıkmış jafta onu yüklemeden bu konuda bişi diyemicegim

Artılarını ve eksikelerini belirterek fikrini söylediğin için teşekkür ederim.Açıkcası ben şuan anki telefonumu satıp arada ki farkta uygun olursa almak istiyorum.

ne demek dostum dedıgım gibi dış sesini duymakta zorluk çekicegin kesin ama kulaklıkta senı asla üzmeyecektir

birde yanında bi takoz taşımaktan kurtulucaksın

• arkadaşlar bide bu reklamlarda 5310 a bi kulaklık bağlamışlar uzay mekiği gibi kulaklık
    o kulaklık fake mi yoksa harbiden öle bişey varmı?
  • arkadaslar su dakıka itibari ile 5310 a 5,81 versyonunu yukledık sonuç

ses çıkısı yükselmış hzı biraz daha artmıs

başkada şimdi gözümü çarpan bişi yok camera aynı yavaşlık devam ediyor
  • 5310 u pcye usb ile bağlayınca n73 teki gibi pc suite olmadan toplu depolama modu varmı.
    yani usb den bağladığımızda pc teli flash disk gibi mi görüyo?
  • sen seciyosun verı depolama dersen goruyo
  •  _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

,

aa haraket birazzz

my xpressmusic
  • 5,81 versiyon ayrıntıları

mesajlardakı fontu kücük yaptıgınızda 3,63 teki gibi karınca duası olmuyor yazılar daha büyük ve kalın yapmışlar

dış sesi bariz birazdaha iyi çıkıyor

camera aynı tepkime hala düşük

ses kalitesinde çok bi degişme yok

birazcık daha hızı iyi gibi ama çokta degil

5,81 in getirisi anlıcayagınız gbi sadece dış ses o da o kadar degil
  • ustalar bununla ilgili çok konu okudum ama aradığımı bulamadım w880i ve 5310 arasında kaldım sadece soracağım soruları kullananlar varsa cevaplayabilirlermi?

w880i nin mi kulaklık ses çıkışı daha iyi 5310 un mu ve w880i den 3.5luk dönüştürücü çıkıyormu?
    hangisi daha ii fotoğraf çekiyor ve hangisinde videolarda (her ne kadar 176x144 olsada) kareleme yapıyor kaydederken.(bulursanız birer tane örnek koyarmısınız gerek video gerek foto..)
    walkman 2.0 mı express music mi daha ii programsal olarak
    sar oranları baya yüksek öldürürmü öldürmesse süründürürmü :D
    hangisi oyun teknolojisi açısından daha avantajlı
    video izlemek için hangisi daha cazip (çevrilen videolar 176x144 ekran kaliteleri 320x240 yani izlerken görüntüde bozulma oluyomu?)
    ve gel gelelim aklıma gelen son soruya w880i de 5310 daki gibi nokia yazısı silinme olayı olur mu (olmaz çünkü üzerinde nokia yazmıyo :D:D) yoksa fakelerdemi siliniyo sadece;metal kasa olan w880i in bi eksisi varmı bu yönde ya da 5310 un plastiği çok mu dandik kimi arkadaş elim terliydi silindi kimisi kapağı çıkarırken kırılcak die korkuyorum demiş..
    şimdiden saolun şuan l7 kullanıcısıyım telden memnunum her yönden eer sorulara cevap alamassam l9 alacam gidip :D:D
    belki sorulara burda ya da farklı sitelerde yarım yamalak cevap verilmiş ama tatmin etmedi bi prof. el atsın saolun..

• bende ikisinini arasında kalmısım tarafsızca yorum yazayım sana

kulaklık ses çıkısında 5310 tokatlar w880i yi bu bi gerçek

w880 in kutusundan cevirici cıkıyor ama bu seferde kablosu çok acayip uzun oluyor

videoda sony daha önde şu anda malesef

izlerken w880 de karelenme olmas 5310 da zaten 240x320 video izlenmiyoo ama tam ekran yaptıgındada öle bi bozulma olmuyo

programsal olarak ben walkman i daha çok begeniyorum ama öle çokta fark yok 5310 da resımlerı gosterebiliyor sarkı çalarken

sar oranı öldürmes süründürür öle bişi

oyun açısından 5310 daha başarılı tusları daha ergonomik

w880 in camerası her açıdan nokiadan iyidir şimdilik

plastik kalitesi

arkasındaki nokia sililiyor bu kesin ben ellerim terliyken açmaya çalıstım biraz fazla bastırmısım...

zaten basit bi baskı

plastik kalitesi o kadarda dandik degil idare eder

yani çok müzik dinliyosan 5310 müzik olsun camerada olsun birazdaha ekranı küçük olsun ben çevirici taşımaya razıyım dersen w880 de alabilirsin

ama suna dikkat et dikkatlı kullanmadıgın taktırde w880 in kaplaması soyulucaktır benım k790 gibi buda hiç hoş olmayan bi görünüm sunabiliyor + olarak nokianın zaten 1 asya kalmaz çin orjınalı kapakları duser piyasaya silinsede sorun olmaz alır arka kapagını kullanırsın en fazla

ben ericsonncuyum ama şu modlama olaylarından sıkıldım yok sesi arttırmak için akustik at yok flash tema at yok sifre koymak için pacth at filan sıkıldım bu işlerden yapamayınca kafam gözüm rahat oluyoo

ikiside güzell telefon yanlız müzik olarak nokia önde

camera multimedia olarakta w880 önde

malzeme kalitesi sony bir adım daha iyidir

boyut bence 5310 daha bi avantajlı

bi benzetme yapmış arkadaşlar

2,jenerasyon apple nano gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 6 Nisan 2008; 19:44:39 >

• çok saol usta bikaç sorum daha var çevirici takarsak bşka bi kulaklıkla 5310 a yaklaşabilirmiyiz..
    kamerası çok mu kötü w880 e göre birer örnek video foto bulabilirmisin
    ya bide hep sorucam unutuyorum gene unuttum ne sorcaktım yaw ben.. daha demin aklımdaydı halbuki :D:D
    heh be önizle dedikten sonra aklıma geldi bu telefona versiyon yüklemek kolaymı sw gibi diil dimi bi riski yok şöle soruyum versiyon yüklerken format mı atılıyo başka bi deyişle nokia telefonlarına format kolay mı atıliyür..
    walkman in ne artıları var music dinlerken.. saol
  • yaklaşamassın neden dersen nokiada donanımsal olarak müzik için tahsis edilmiş cip var

sony e göre foto kötü göstermeye gerek yok bence çünkü fark var gercekten

nokialara sowtware yuklemek yanı versyon yukseltmek için nokianın nokia software update die bi programı var baglıyoosun o halledıyoo

kendi başına baska yoldan yukleyemssın

walkman göze daha hoş geliyoo öle siyah siyah ama nokianınkide kötü degil hiç

hem olaya sadece kulaklık sesınden bakma ses kalitesindede çok çok önde nokia haberin olsun

format olayı dersen zaten bu telefonlar sybian degil fabrika ayarlarına dön dersın format atar kendine 2 si içinde aynı bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 6 Nisan 2008; 19:51:01 >
  • Telefona versiyon yüklemeden önce neler yapmak lazım?

Rehberi mesajları vb. yedeklemek gerekir mi?
    Ortalama kaç dakika sürüyor?

Olaki elektrikler veya interent kesildi ve upload yarım kaldı, telefon garanti kapsamından çıkar mı?
    Bilgi verirsen sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Telefona versiyon yüklemeden önce neler yapmak lazım?

Rehberi mesajları vb. yedeklemek gerekir mi?
    Ortalama kaç dakika sürüyor?

Olaki elektrikler veya interent kesildi ve upload yarım kaldı, telefon garanti kapsamından çıkar mı?
    Bilgi verirsen sevinirim..

telefonunu yedeklemen lazım.tahmini süre 25-30 dk. ve kesinlikle bağlantı kesintisi vb. olmaması lazım,yoksa çok ciddi zarar verebilir telefonuna .
  • quote:

telefonunu yedeklemen lazım.tahmini süre 25-30 dk. ve kesinlikle bağlantı kesintisi vb. olmaması lazım,yoksa çok ciddi zarar verebilir telefonuna .

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 6 Nisan 2008; 20:27:07 >
  • Yeni versiyon yok yazıyor. 3.63 versiyonu gösteriyor.
    Nerde yanlış yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 6 Nisan 2008; 21:27:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.