Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ShaLer

5310'a Zedge.net'te tema aradım bulamadım başka bildiğiniz site varsa paylaşalım lütfen.

www.OwnSkin.com var ayrıca 5310 la aynı işletim sistemi olan telefonların temalarına da bakabiLirsin.. meseLa zedge ' de 5700 yok n73 var .Ben n73 teması kullanıyorum hiç bir fark yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

5310'a Zedge.net'te tema aradım bulamadım başka bildiğiniz site varsa paylaşalım lütfen.

www.OwnSkin.com var ayrıca 5310 la aynı işletim sistemi olan telefonların temalarına da bakabiLirsin.. meseLa zedge ' de 5700 yok n73 var .Ben n73 teması kullanıyorum hiç bir fark yok

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

ikincisi ilk n73 ü abimden aldım telefoncu kendısı onadan bi arkadası hacdan getirmıs oda bakmadan vitrine koymus yanı satılırsa sana parasını verırım gibi bişi

Eğer telefonu senin kadar, ticaretten ve telefondan anlayan biri değilde. "A" almış olsaydı nasıl olurdu.
    Empati kuralım.
    "A" girdi telefoncuya vitrinde gördü fiyatıda uygun geldi aldı çıktı.
    Dediğin sorunla karşılaştı.
    Ne düşünür. Bir daha hangi telefoncuya güvenir.

Her tüccar böyle kandırabildiğine bozuk, hatalı, eksik mal satabilir ama sana satamaz...
    Çünkü senin ve senin tanıdıkların dışındakiler 5 kuruşluk

Ek olarak " dostum bana bak" dediğin için özür dileme hakkın var... Kullan bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 30 Mart 2008; 14:14:48 >

• karşılaştırma açısından söyle bi yorum yapayım

ben ericssoncuyum aslında ama

bu teli almamdakı asıl amaç küçük ve ince olması

ama aldıktan sonrakı dusuncelerım ve x.m in aslında w serisinden üstün oldugu düşüncesine sahibim kulaklıkta

dış ses olarak ben zor duyuyorum kım ne duycak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 31 Mart 2008; 8:02:46 >
  • konu başlığına bakıyorum şu son 3 msj bakıyorum ne alaka anlıyamadım konu başlığı 5310 siz tartışma yapmışsınız burda ilginç sadece telefonun ses cıkışının manyak olduğunu söylemek içi girmiştim
  • Küçük bir tartıma oldu . Kendime

Neyse arkadaşlar 5310 için kılıf almayı düşünüyorum. Silikon ,deri veya sert plastikten olması farketmez.

Bulabileceğim yerler hakkında bilginiz var mı? İstanbul Avrupa yakasında olsa iyi olur...

Teşekkürler...
  • Pilin dayanma süresi nedir ? Standart kullanımda ve mp3 player olarak kullandığınızda kaç saat gidiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Küçük bir tartıma oldu . Kendime

Ziw®o normal kullandığımda 4-5 gün rahat gidiyor. Hayan gibi mp3 playeri kullandığımda pil süresi 2-3 güne düşüyor.
  • arkadaşlar kullandıgınız cihazların rm kodu kaç benimki

RM-303

SOFTWARE 3,63

SİZİNKİ KAÇ?????PEKİ
  • Bir Tema sitesi.. http://www.mobile88.com/

Sevgiler..
  • n81 2g telle belirli ücret karşılığı piyasa değerleri göz önüde olucak tabi ntakas girmek isteyen varsa konuşuruz yalnız cihaz 20 günü gecmesin ve ekran jelatini üstünde olursa olur pm atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

arkadaşlar kullandıgınız cihazların rm kodu kaç benimki

RM-303

SOFTWARE 3,63

SİZİNKİ KAÇ?????PEKİ

up
  • arkadaşlar

telefon güzell ancak malzeme kalitesi bana göre yakışmıyor bu telefona

cok basit bi plastik kullanılmıs adeta

su anda elleri terli olan arkadas arkadakı nokia yazısının üstüne basarak arka kapagı açmaya çalışsın

bakın ne oluyor

arkadakı nokia elinizdeki nokia oluyor yani kısacası arkadası sekkiller kalkıyor

ama hiç iz kalmıyor bilginize
  • bende yeni aldım...
    arkadaki nokia yazısı demek yaza kendiliğniden silinecek...cepte terler kesin...
  • yazı bulmuyoo bile 3 günlük cihazımda silindı ya

ama kapagı acmaya calısırken ellerım terlıydı fazla bastırmısım biras

böyle daha iyi durdu be
  • arkadaşlar versyon kodunuz kaç en son güncelleme hangisi biri söyleyebilirimi

benimki rm-303 3,63

software updade son versyon olarak gozukuyoo

birde benim cihaz pararlel ithalat made by nokia yazıyoo arkadsında ne iş bu bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 31 Mart 2008; 19:52:45 >
  • Benimkinin versiyonu da aynı rm 303 v3.63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 31 Mart 2008; 23:29:27 >
  • arkadaşlar bazı sarkılarda hafiften çatlama duydugunuz oluyormu ya kulaklıgımdada sorun olabilir orj kulaklıgı kullanmıyorum daha denemdım ama orj ep360 umda

seste ara sıra pazitlenme oluyor ama öyle çok fazla degil cok dikkat edilirse anlasılabiliyor

acaba diyorum mp3 dosyalarının bitrate düşüklügündenmi kaynaklanıyor yoksa versyondanmı yoksa benım kulaklıgımdanmı

arastırmaya girdim sabah sabah cokta önemli degil aslında ama kafamı kurcalıyoo
  • evt sorunun bence versyondan kaynaklandıgına karar kıldım

ses işlemcisi dosyaları işlerken ayrıntıya önem veriyor buda hafif bi parazitlenmeye yol açıyor sarkıdan sarkıya yeri ve zamanı degişebiliyor

max 1 sn lik hafif bi çızıltı gibi olusuyo çokta dikkat edilmedikce önemsenmeyecek bi durum versyonlanlarda düzelebilir die tahMin ediyorum

GELELİM YENİ ALICAK ARKADAŞLARA BENİM YORUMUMA

ARKADAŞLAR BU TELEFONUN TEK ARTISI

MÜZİK VE BOYUTLARININ GETİRDİGİ RAHATLIKTIR

KESİNLİKLE HIZ PERFORNMAS KALİTELİ CAMERA İYİ MALZEME KALİTESİ

İŞTE NE BİLEYİM 6300 GİBİ KALİTELİ Bİ EKRAN BEKLEMEYİN HAYAL KIRIKLIGI YAŞARSINIZ

ŞU ANDA KESİNLİKLE 500 YTL VERİLİCEK Bİ TELEFON DEGİL BUNUN EDERİ EN FAZLA 300 320 LİRA

BANA KARŞI GELEN ARKADAŞLAR OLUCAKTIR TABİ TELEFONUN YAZILIMSAL SORUNLARIDA VAR HADİ ONLAR ZAMANLA AŞILIR BELKİ

NOKİA BENİ GENE ŞAŞIRTMADI TELEFONUN ÜSTÜNE YAZDIGI XPRESSMUSİC HARİÇ HERŞEY YALAN

MUSIC KONUSUNDA WALKMENLERDEN ÖNDE BU KESİN AMA GEREK PERFONMANS GEREK MALZEME KALİTESİ GEREKSE HIZ KONUSUNDA

SONY WALKMAN,NOKİANIN BU MODELİNİ DÖVER TEKMELER TOKATLAR ARKADAŞLAR...

ALMAYAN AMA İSTEYEN ARKADAŞLAR TELEFON BOYUTSAL OLARAK GÜZELL AMA DEDİGİM GİBİ BEKLEMENİZİ ÖNERİRİM DAHA İYİ ARA MODELLERDE GELİCEKTİR MUHAKKAK

BİRDE UNUTMADAN CAMERAYI AÇIN LENSE HAFİF ISIK ALMAYACAK SEKILDE PARMAGINIZLA BASTIRIP EKRANA BAKIN CAMERANIN KALİTESİNİ VE EKRANA YANSITTIKLARINA ŞAHIT OLUN AYNI ZAMANDA EKRANIN DANDIKLIGINE (PİXELLENMELER FİLAN OLUSUYO) GÖZLERİNİZLE GÖRÜN KESİNLİKLE 2 MP ARASINDA EN KÖTÜSÜ HERHALDE VGA DESELERDİ DAHA GERÇEKÇİ OLURDU

HER ÜRÜNÜN İYİ KÖTÜ YÖNLERİ VARDIR

BUNLARI ACIMASIZCA YERDEN YERE VURMAK ALICAK ARKADAŞLARIN O CİHAZ HAKKINDA DAHA İYİ FİKİR SAHİBİ OLMASINA SEBEP OLUCAKTIR

KLASİK NOKİA KULLANANLAR ALISMISTIR HER SEYE VARDIR Bİ BAHANESİ DİE AMA DURUM ÖYLE DEGİL ARKADAŞLAR NOKİA GİT GİDE KALİTEYİ DÜŞÜRDÜ VE HALA BUNU SÜRDÜRÜYOR

NEYSE ALDIK BİRAZ KULLANICAZ BU İŞKENCEYİ ÇEKİCEZ

EN AZINDAN TAKSİTLERİ BİTENE KADAR AMA Bİ DAHAMI NOKİA

BIRAKIN TELEFONUNUZ BİRAZCIK BÜYÜK OLSUN MEMNUNSANIZ İŞİNİZİ GÖRÜYOSA ASLA DEGİŞTİRMEYİN

BENIM GİBİ HOBİ YAPMAYIN

ÇOK ZORLUKLAR ÇEKİYOOSUNUZ ARKADASLAR BEN HALA KENDİ TELEFONUMUN USTUNE VERDIGIM PARAYA GRAM GRAM ACIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 1 Nisan 2008; 16:46:23 >

• Bence muhteşem telefon.. Ben aşırı memnunum..tek eksiği kameradaki yavaşlıkk. ekran kalitesi herşeyi mükemmel.. bu kadarda kötülemeyinn lütfen.. i phone da bile ses patlamaları mevcut.. yani bunlar hep var olacak önemli olan tasarım ve ihtiyacınıza göre yönelim.. sevgilerr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacodecalli -- 2 Nisan 2008; 0:42:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.