Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hazan

Tşkler tek_korsan ;)

5310 aldım bende arkadaşlar çok memnunun şuan. Alacak olanlara tavsiye ederim..

hayırlı olsun
  • gerçekten diğer kullanıcılarda da böylemi, yani saat tarih pil çıkınca baştan mı ayarlanacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

gerçekten diğer kullanıcılarda da böylemi, yani saat tarih pil çıkınca baştan mı ayarlanacak...

Benimkinde öyle hatta kullandığım diğer telefonlarda da böyleydi .(6600,sx1,8310,mc60,c45,3310, 3210)
  • Arkadaşlar mesajlara bakınca topic'in nasıl yararlı olduğunu görebiliyorum.Bu topic ile bir çok arkadaşımız 5310 sahibi oldu.Sanırım topic amacına ulaştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

gerçekten diğer kullanıcılarda da böylemi, yani saat tarih pil çıkınca baştan mı ayarlanacak...

Benimkinde öyle hatta kullandığım diğer telefonlarda da böyleydi .(6600,sx1,8310,mc60,c45,3310, 3210)

Bende böyle bir sorun yok
  • Bende geçende çıkartmıştım pili tarih ve saat ayarı istedi.. fakat geçende yine çıkarttım pili taktım bu sefer istemedi.. enteresan durum yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaCeS_

Arkadaşlar mesajlara bakınca topic'in nasıl yararlı olduğunu görebiliyorum.Bu topic ile bir çok arkadaşımız 5310 sahibi oldu.Sanırım topic amacına ulaştı

kesinlikle katılıyorum..ozellikle gidip gorme imkanı olmayan,netten alışveriş yapmakta olan arkadaşlara acaip yol gosterici oldu anlatılanlar..
    ben telefona sahip degilim ama almayı dusunuyorum..gittim gordum etkilendim açıkça..

bu telefon oncelikle gayet ufak..tasıma sorunu min. seviyede...artık boyutlarda ozellik olarak sunuluyo sanırım..
    boyutla beraber en buyuk artısı 3.5 jack girişi olması ve kaliteli kulaklık kullnarak muzik ses kalitsini arttırmak..nokia bu modelde ayrıyeten ses çipi kullandıgını soluyo..demek ki ses kalitesi gayet tatminkar..iyimi kotumu nasıl die sormak dinleyicinin yorumuna gore degişicektir...

fotoda fena sayılmazz sonuçta 2mp..

biraz daha fiyatının duşmesi telefonu gayet cazip hale getircektir...

saygıSevgi

•  _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK
  • Şu zerafete bak ya muhteşem bir tasarım bence
  • evet arkadaşlar bende cuma günü inşallah alıyorum bu telefonu gerçekten süper bir telefon
  • telefonu bugün aldım gerçekten süper bir telefon herkese tavsiyem
  • Güle güle kullan dostum hayırlı olsun
  • teşekkürler
  • ßende 5310LuLar kervanına katıldımda arkadaşlar teli alanlara bir sorum olucak 2 gb hafıza kartı telin içinde takılıydı fakat pcye takmam için qereken aparat telefonun kutusunun içinden çıkmadı bu normalmi yoksa sizlerde çıktımı acaba ?
  • Kutusunun içinden sadece biir usb kablosu çıkıyo onunla bağlayıp atıyorsun bilgileri.. bu kablo çıkmadı mı???
  • Tabii kutusunun içinden çıkıyor. Şimdi 5310'umla çekip yolluyorum fotosunu sana. Hatta kutu içeriğinde bile yazıyor, telefonunuzun kutusundan çıkması gereken parçalar diye...

Peki arkadaşlar telefonunun kutusundan bilek taşıyıcı çıkan var mı? Çok küçük olduğu için bazı modellerde çıkan bilek taşıyıcıdan çıkmasını çok isterdim. Elimde taşırken düşecek gibi oluyor. Bu yüzden spor bir kılıf aldım. Çantamda ve elimde kılıfla taşıyorum.

Benimkinde kitlenme falan oluyor bu aralar, sanırım çok şarkı yüklediğimden oldu. Belki de mp3lerle alakalıdır. Şimdi hepsini bilgisayarıma attım, eleyerek atıcam içine...

Yeni alanlar ve alacak olanlar güle güle kullansınlar.

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ırmakyagmur -- 21 Mart 2008; 14:24:51 >

• Schweppes_TR yeni telefonun hayırlı olsun.

Ayrıca bu arada uyumlu msn programını bulamadım olan varsa foruma koyabilir mi?
  • Slmlar bende bulamadım msn programı.. napcaz bilmiyorum valla??
  • Arkadaşlar ben de bugün aldım

Teknosadan:

5310 XPRESS MUSIC
    jabra 125 bluetooth kulaklık (telefonla alınca fiyatı 75ytl den 30ytl ye düşüyor.)
    1gb toshiba micro sd (sd aparatı var yanında onun için aldım. üzerinde 2gb var zaten)
    10ytl hediye çeki
    10 foto baskı kuponu

=530 ytl (12 taksit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serrhat_tan23 -- 23 Mart 2008; 20:29:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serrhat_tan23

Arkadaşlar ben de bugün aldım

Teknosadan:

5310 XPRESS MUSIC
    jabra 125 bluetooth kulaklık (telefonla alınca fiyatı 75ytl den 30ytl ye düşüyor.)
    1gb toshiba micro sd (sd aparatı var yanında onun için aldım. üzerinde 2gb var zaten)
    10ytl hediye çeki
    10 foto baskı kuponu

=530 ytl (12 taksit)

Hayırlı olsun. İyi fiyata almışsın.

Bilgiler için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.