Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n95 8-gb nin yanına aldım bazen çok kalın oluyo n95 arada bu telefonu kullanırım çok ince ve kulaklık sesi n95 ten fazla tavsiye ederim müzik olarak
  • Evet Gerçektende kulaklık sesi çok yüksek ve çok kaliteli.. Nokianın koyduğu ses chip i işe yaramış çok ;)
  • Bu ses chipi;
    Dış sesini arttırabilme ve ses açma göstergesini 10 kademeliden 20 kademeliye çıkarma imkanını verir mi? Tam olarak ayarlanamıyor. Son ses çok fazla bir altıda kısık gibi geliyor. (BANA)

Telefonumu görenler ; Aynen benim Iphone gördüğümde yaptığım gibi şaşkınlıkların gizleyemeyip, tekrar tekrar bakıyorlar...
  • Sen bence nokia lardan değil de telefonculardan çekiyorsun.2 defa bozuk telefon satmış sana
    quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

ya az evvel tam dedım k790 ımdan kurtuluyorum 2-3 gunluk bi 5310 gordum dedım alayım tele baktım daha jelatinleri duruyor hattımı taktık kullanama ya basladım dedım bi arkadasımı arayım

aradım sesim gitmiyor

geçendede bi n73 aldım gene k790 ı vermek ıstedım aldım cebıme koydum yemek yerken dedım bakayım pat telefon kapanmıs acıyorum kapanıyor nedir benım bu nokialardan cektigim

o n73 te sıfır cihazdı yani 1-haftalık filan haç tan gelmıstı

sonra telefoncuda onu aldıgı kişiye hemen iade etti sonuçta ben hala k790 layım bırakmıyor beni be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 27 Mart 2008; 21:45:16 >

• 5310: Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4CT) Up to 300 h
    6300: Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C) Up to 348 h

6300 bataryası kötüydü. bunun batarya 6300 ile aynı değil sanırım fakat birinde 300 birinde 348 yazıyo.(bunlar yaklasık değerler de olsa yine de nokianın verdiği değerler) ve amper değerleri aynı.. müzik dinlemeden ne kadar gidiyo 5310 deneyeniniz var mı
  • günaydın arkadaşlar ya bi sorum olcaktı bu telefona dün baktım bunun kulaklık cıkışı 3,5 deniliyor peki bizim kullandğıımız yani pc lerdeki kulaklık çıkışlarıda oluyormu buna kullanan arkadaşlar varmı bide oluyorsa radyo olayı nasıl oluyor yani çekiyormu radyo
  • eet hocam aynı yane 3.5 mmlik kulaklık girişi var üniversal yane yane pcde kullandığın kulaklığı takabilrisn rahatlıkla ne takarsan yane hangi kulaklığı takarsan tak o kulaklığın kablosu anten görevi görüyor ve radyonun çekmesini sağlıyor yane bn öle biliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

eet hocam aynı yane 3.5 mmlik kulaklık girişi var üniversal yane yane pcde kullandığın kulaklığı takabilrisn rahatlıkla ne takarsan yane hangi kulaklığı takarsan tak o kulaklığın kablosu anten görevi görüyor ve radyonun çekmesini sağlıyor yane bn öle biliorum

yane de neymiş

• quote:

eet hocam aynı yane 3.5 mmlik kulaklık girişi var üniversal yane yane pcde kullandığın kulaklığı takabilrisn rahatlıkla ne takarsan yane hangi kulaklığı takarsan tak o kulaklığın kablosu anten görevi görüyor ve radyonun çekmesini sağlıyor yane bn öle biliorum

tşk ederim yardımın için de sen tahmini konuşuyorsun ben aldıktan sonra aa olmuyormuş demek istemiyorum bana deniyen birisi ewet deniyorum oluyor derse ozaman gönül rahatlığı ile alabilirim
  • Evet, 3.5 standarttır zaten.
  • yaklaşık 2 saat sonra telefonu alacağım ama halen ben soruma cevap alamadım arkadaşlar ya normal mp3 kulaklığı ile radio dinleyen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

yane de neymiş

tek_korsan kızma tmm ya

• quote:

Orjinalden alıntı: rich_boy

yaklaşık 2 saat sonra telefonu alacağım ama halen ben soruma cevap alamadım arkadaşlar ya normal mp3 kulaklığı ile radio dinleyen varmı

babacım gönul rahatlıgı ilie alabilrsin aynısı N91 de de vardı yane cx300 takıp aparatsız radyo dinliyorum anyı durum bundada var(n91 de de direk 3.5 mmlik jac girişi vardı bilgine)
  • Bende 5310 kervanına katıldım ve bir sorum var.
    USB veri kablosunu takacagım yeri, nasıl çıkaracagım, bi yardım lütfen
  • hadi hayırlı uğurlu olsun bende aldım bugün denemeler yapıyorum ses kalitesi falan hoşuma gitti de bi sorun yaşıyorum şu anda video klip yüklüyeceğimde mp4 çalıştırmıyormu bu ya
  • 5310'a Zedge.net'te tema aradım bulamadım başka bildiğiniz site varsa paylaşalım lütfen.
  • yeni aldım kullanıyorum su anda

ses kalitesi ilaç gibi geldi valla

+ olarak k790dan sonra boyutu 10 numara
  • Mp4 çalıştırıyor. Çözünürlük 176*144 olmalı "Total video converter" veya "SUPER" 'i
    tavsiye ederim..
    quote:

Orjinalden alıntı: rich_boy

hadi hayırlı uğurlu olsun bende aldım bugün denemeler yapıyorum ses kalitesi falan hoşuma gitti de bi sorun yaşıyorum şu anda video klip yüklüyeceğimde mp4 çalıştırmıyormu bu ya
  • yeni alan arkadaslara hayirli olsn..
  • nokia nın kendi çeviricisinden yapıyorum güzel oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.