Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK
  • Arkadaşlar bende bu telefonu alma düşüncesindeyim.Alıp kullanan arkadaşlar acaba artıları (+) ve eksileri (-) ile telefonun özelliklerini söyleyebilirler mi?
  • KVK değildir bu fiyata mümkün değil bu telin satılması ( tabi şu an için ).. Telefonun şarjı kullanıma göre değişiyor tabi ama 12 saat aralıksız müzik dinleyebiliyoruz.. Müzik menusu ve diğer bütün herşey çok hızlı.. Sadece kamera video çekiminde normalken resim çekiminde biraz yavaş ama çok net çekiyor.. Zaten nokia şu fotoğraf işini adam gibi yapamadı gitti.. p990i kullanmıştım makro çekimleri falan aşmıştı telin n95 de bile görmedim öyle foto çekimi... bi iki örnek eklerim isterseniz.. sevgilerimle..

quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

www.evdi.com.tr adlı site de ve mağazalarında bugünden itibaren her karta 399 ytl 6 taksit satılmaya başlanmış.Tabi paralel ithalatmı yoksa kvk garantilimi bilmiyorum.Verdiğim sitede mağaza adresleri var.Gidip sorulabilir.görülebilir.Tip güzel,ince,hafif,şarjı ne kadar gidiyor acaba?Birde müzik menüsü de kamera gibi yavaşmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: jackalsifo

Arkadaşlar bende bu telefonu alma düşüncesindeyim.Alıp kullanan arkadaşlar acaba artıları (+) ve eksileri (-) ile telefonun özelliklerini söyleyebilirler mi?

Telefonun artıları çok bana göre.. 1) Tasarımı inceliği ve hafifliği
    2) 2 Gb mini kartla gelmesi ( 700 civarı mp3 demek bu )
    3) Muhteşem kalitede müzik çalması
    4) Uzun şarj ömrü
    5) 3.5 luk jack girişiyle istediğiniz kulaklığı bağlayabilme özelliği.
    6) Kullanım kolaylığı yazılımdaki müzik menuleri vs vs hepsi çok başarılı..

Telefonun tek eksisi var bence oda belirttiğim gibi foto çekimindeki yavaş ekran bunun dışında muhteşem cihaz ve hakkatende tavsiye ediyorum.. İpod nanodan farkı yok..

• Daha evvel de yazmıştım arkadaşım kullanıyor bu telefonu ve çok güzel!...Yani neredeyse kartvizit gibi her yere konulabiliyor! İnceliği, hafifliği vs. boyutuna göre performansı da çok çok iyi! Açıkçası Nokia' nın gelecekte bar tipi telefonlarında örnek alması gereken güzel bir tasarım!...

Alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın!...

• quote:

Orjinalden alıntı: pacodecalli

KVK değildir bu fiyata mümkün değil bu telin satılması ( tabi şu an için ).. Telefonun şarjı kullanıma göre değişiyor tabi ama 12 saat aralıksız müzik dinleyebiliyoruz.. Müzik menusu ve diğer bütün herşey çok hızlı.. Sadece kamera video çekiminde normalken resim çekiminde biraz yavaş ama çok net çekiyor.. Zaten nokia şu fotoğraf işini adam gibi yapamadı gitti.. p990i kullanmıştım makro çekimleri falan aşmıştı telin n95 de bile görmedim öyle foto çekimi... bi iki örnek eklerim isterseniz.. sevgilerimle..

quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

www.evdi.com.tr adlı site de ve mağazalarında bugünden itibaren her karta 399 ytl 6 taksit satılmaya başlanmış.Tabi paralel ithalatmı yoksa kvk garantilimi bilmiyorum.Verdiğim sitede mağaza adresleri var.Gidip sorulabilir.görülebilir.Tip güzel,ince,hafif,şarjı ne kadar gidiyor acaba?Birde müzik menüsü de kamera gibi yavaşmı?

Sağol cevaplar için.Aslında telefon ile sık fotoğraf çeken biri değilim.Fiyatı biraz daha makul seviyelere iner ise bir de o zamana kadar Motorola Rokr E8 gelmez ise bu telefonu alacağım.

• Bugün evkurdan sipariş verdim. Salı günü geliyor telefonum. (Mavi Renk)
  • Bende bu telefonu dün aldım baya ince çok hoşuma gitti, uzun süre kullanırım gibime geliyor.Symbian sistemi aratmıyor menüsü nerdeyse symbian sistemle aynı ses kalitesine zaten diyecek bişey yok.Ben biraz pahalı aldım 550 lira verdim 12 taksit Neyse sağlık olsun..Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 15 Mart 2008; 19:04:45 >
  • Telefonun tipi çok hoşuma gidiyor..
  • Bu telefon gerçekten çok iyi arkadaşlar.. alanlara hayırlı olsun :) Bundan sonraki telefonum 2009 un ilk yarısında türkiyeye gelecek olan iphone olacak..sevgiler..
  • Merhaba...
    Bende bugün bu telefondan alarak aranıza katıldım. Gerçekten dizayn olarak, ekran kalitesi olarak,ses olarak çok iyi bir telefon bu fiyata. Kamerasıda idare eder.
    Yalnız benim bir iki sorum olacak:
    Benim tel. Netcell etiketli. Acaba sizin telefonlar nerede üretilmiş? Benimki "Made in Hungary"
    Birde pili taktığımız alan yeşil. Sizde de öyle mi? Bana ürünün kalitesi çok da iyi gibi gelmedi.. aksesuarlarıda aynı şekilde. Eski 6630'um bayağı iyiydi bu konuda. İçinden orjinal kitapçığıda çıkmadı. Türkçesi var sadece. Acaba bunlar sizde de aynı mı?
    Teşekkürler...
  •  _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 16 Mart 2008; 9:25:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CigTaNeSi

Merhaba...
    Bende bugün bu telefondan alarak aranıza katıldım. Gerçekten dizayn olarak, ekran kalitesi olarak,ses olarak çok iyi bir telefon bu fiyata. Kamerasıda idare eder.
    Yalnız benim bir iki sorum olacak:
    Benim tel. Netcell etiketli. Acaba sizin telefonlar nerede üretilmiş? Benimki "Made in Hungary"
    Birde pili taktığımız alan yeşil. Sizde de öyle mi? Bana ürünün kalitesi çok da iyi gibi gelmedi.. aksesuarlarıda aynı şekilde. Eski 6630'um bayağı iyiydi bu konuda. İçinden orjinal kitapçığıda çıkmadı. Türkçesi var sadece. Acaba bunlar sizde de aynı mı?
    Teşekkürler...

Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Soruna gelecek olursak ben KVK'dan aldım.Aynı şekilde Made in Hungary yazıyor.Bizim için önemli olan yine o etikette bulunan Nokia Kom A.Ş Garantisi yazması.Aksesuar olarak bence yeterli kalitede.Baskı devrenin direk gözükmesi biraz çirkin dediğin gibi fakat bi bildikleri vardır muhtemelen kalınlık dolayısıyla kapatmadılar bilmiyorum emin olmadanda yanlış yorum yapmak istemem ama herhangi bir sorun teşkil etmez bence.

Ayrıca yeni firmware mevcut Nokia Software Updater ile güncelleyelim makinalarımızı 3.60 olarak geldi versiyon ben 3.63'e yükselttim bugün itibariyle.

Ayrıca bir eksi yanı bataryayı çıkartınca tarih saat bozuluyor N70'de böyle değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 16 Mart 2008; 19:18:27 >

• Selamlar.. Evet o yeşil görüntü çok iyi değil ama hem hafiflik hem incelik için olsa gerek.. zaten önemsiz bi ayrıntı bence telefonun içini kim görcekki Bu arada telin versiyonuna baktımda 3.63 benimki.. aldığımda böyleydi cihaz sevgiler...
  • arkadaşlar izmirin içini dışını gezdim 5610 ve 5310 inceledim sesleri neredeyse aynı tabiki 5610 daha bi güsel ama 5310 incelik bakımından cok ince çok zarif elinizde kayboluyor adeta tuttunuzu taşıdınızı bile hissetmiorsunuz güsel telefon ama ben 5610 tercih ettim kameraya fazla bi önem vermiorsanız bunu alın ama önem veriorsanız 5610 tavsiye ederim 5310 fiyatı izmir bayraklı sevgi yolunda kvk garantili 400 ytl 5610 ise 600 ytl.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim...

Acaba telefonun versiyonunu nasıl öğrenebilirim?
    Birde Msn nasıl girebilirim?Mobil MSN diye bir program yükledim, ama giremiyorum
  • alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
    sizden ricam canlı canlı fotoları koyar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CigTaNeSi

Cevaplarınız için teşekkür ederim...

Acaba telefonun versiyonunu nasıl öğrenebilirim?
    Birde Msn nasıl girebilirim?Mobil MSN diye bir program yükledim, ama giremiyorum

telefonunda *# 0000 # yap versiyon çıkar..
  • yabancı sitelerden alıntı 5310 çekilmiş

• Tşkler tek_korsan ;)

5310 aldım bende arkadaşlar çok memnunun şuan. Alacak olanlara tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.