Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından Nokia 5310 aldım ve kaydını yaptırdım ama sonra telefonu 1 ay kadar kullanamadım. 4-5 yıldır kullandığım hattımın SIM kartını taktığımda "Telefon SIM kartsız açılsın mı?" diye soruyordu. Evet dersem SIM kartsız açılıyor, hayır dersem de kapanıyordu. Ben de bunu yurtdışı kaydında sorun çıktı, telefon TK tarafından kapatıldı diye anladım. Meğer kayıtta sorun yokmuş.

Nokia 5310'da SIM kart, batarya tarafından kilitleniyormuş, ben bunu bilmediğim için çıkmış bu sorun ortaya. Yani SIM kart takmak ve çıkarmak için bataryanın çıkarılmış olması gerekiyor. Önce SIM kartı takılıyor, sonra batarya takılıyor. Batarya takılınca SIM kart yuvası kilitleniyor. SIM kartı çıkarmak için mutlaka önce bataryayı yerinden çıkarmak gerek. İşte ben bunun farkında olmadan, SIM kartı takıp çıkarırken kart modülünü biraz kanırtmışım. Bu sırada bir şekilde kartla teması sağlayan tırnak şeklindeki çıkıntılardan biri çok az bir miktar içeri gömülmüş. Benim eski SIM kartım kullanmadan dolayı biraz eğildiği için, tırnak şeklindeki bu çıkıntılardan birisiyle temas sağlanmıyormuş. Bu nedenle telefon, sanki hiç SIM kart takılmamış gibi bir arıza veriyormuş. Birkaç servise götürdüm, kimse olayı anlayamadı, ama sonunda bir akıllı teknik servis elemanı, "Abi senin sorunun kayıtla ilgili değil, temassızlıktan ötürü SIM kartı görmüyor, o kadar" dedi. Sorun da bir cımbız vasıtasıyla hemen çözüldü.

Nokia 5310 alacak arkadaşlar, aman bu konuya dikkat etsinler. Batarya takılıyken SIM kartı yerinden çıkarmaya çalışmayın.

• Arkadaşlar;
    Beylikdüzü MediaMarkt ta hafıza kartlarının fiyatı çok uygun
    1gb m.sd 17 ytl
    2gb m.sd 24 ytl
    4gb m.sd 52 ytl

teşekkürler...
  • Arkadaşlar benim telefonum radyo ayarlarından RDS açmaya çalıştığım zaman uygulama hatası veriyor. Böyle bir durumu olan arkadaş var mı?
    Ben paralel ithalat yoluyla aldım.
  • iğrenç ötesi kötü bi tasarım var
  • Telefonun mms ve internet ayarları şurda
    Turkcell için
    http://www.turkcell.com.tr/yardim/telefonayarlari

avea için
    http://www.avea.com.tr/mps/Portal?cmd=staticwapsetting&lang=tr&pagemenu=ilave.telefonayarlari

vodafone mms burda
    http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/ayarlar.mms.php

buda vodafone gprs
    http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/ayarlar.gprs.php

(turkcell 2222 den ayarları istediğimde hata mesajı veriyordu,bende elle girmek zorunda kaldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 3 Mart 2008; 22:00:49 >

• Güzel bir telefon, almayı düşünüyorum. Bir kaç hafta içerisinde alacağım inş.
  • bugün bir telefoncuda arkadaşla bakıyorduk kvk garantili 400 dedi nasıl fiyat?
  • Telefonla birlikte gelen 2 GB Nokia micro SD kartı telefonum artık tanımıyor. Kartı çıkardım, bir arkadaşın E51'ine taktım, E51 ne güzel tanıdı, ama 5310 ısrarla bir kart takılı olmadığı iddiasında. Üst seviye olmayan telefonlarda, ki buna 5310'un da dahil olduğu anlaşılıyor, telefona takılı kartı formatlama vs işlemlerin yapılamıyor olması çok kötü. Fırsat bulabilirsem, arkadaşın E51'ine karttaki resimleri vs yedekledikten sonra E51'de karta format atıp yeniden deneyeceğim.

Bu arada, Nokia Updater programıyla telefon yazılımını 3.60'tan 3.63'e güncelledim, ama bu sorunu halletmedi. Yeni yazılımdan zarar gelmez diye yükledim, inşallah sakat bir tarafı yoktur.
  • Arkadaşlar telefonun 400 YTL'ye KVK garantili olması şu an için imkansız.
    Şu Radyoda RDS sorunumu yaşayan var mı? Kullananlar bir deneyiversin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikiranbaskesen

Arkadaşlar benim telefonum radyo ayarlarından RDS açmaya çalıştığım zaman uygulama hatası veriyor. Böyle bir durumu olan arkadaş var mı?
    Ben paralel ithalat yoluyla aldım.

Bİzdekilerde öyle bir sorun yok. v03.63 rm303
  • Teşekkür ederim. Sanırım benim telefonumda RDS ile ilgili bir arıza var. Seçeneklerden RDS aç dediğimde uygulama hatası veriyor. Servis yolu gözüktü.
  • Evet bu konuyu devam ettirelim, yakında telefonu alacağım inş.

5310'a sahip olanlar biraz resim çekip koyabilirler mi?

Genel olarakta biraz telefondan bahsederlerse almayı düşünen kişilere ön ayak olmuş olurlar.. güzel olur
  • Telefonu yeni aldım. Dışa mükemmel ses veriyor herkese tavisye ederim.
  • Telefonda RSS haber akışlarını nasıl alacaz. Ayarlamayı bilen varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Telefonu yeni aldım. Dışa mükemmel ses veriyor herkese tavisye ederim.

Hayırlı olsun. Fotoğraf çekip koyarmısın. Nasıl kamerası??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Telefonu yeni aldım. Dışa mükemmel ses veriyor herkese tavisye ederim.

Hayırlı olsun. Fotoğraf çekip koyarmısın. Nasıl kamerası??

Öncelikle sağol. Şimdilik 2 tane çektim ilerleyen günlerde yeni fotolar eklerim.

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaLer -- 10 Mart 2008; 2:22:30 >

• Tşkler. Fena değil, Çok fazla bişey beklemekte olmazdı zaten. 2.0 mgpx. Yakında bende alacağım inşallah.

Bir resim;

• Telefonu simkartı takmadan bluetooth radyo gibi özellikler kullanılıyor. Ama uçak modunda radyo ve bluetooth kullanılmıyor.
    Bu durum normal mi? Daha önce böyle özellikte bir telefon kullnamadığım için bu bana garip geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Telefonu simkartı takmadan bluetooth radyo gibi özellikler kullanılıyor. Ama uçak modunda radyo ve bluetooth kullanılmıyor.
    Bu durum normal mi? Daha önce böyle özellikte bir telefon kullnamadığım için bu bana garip geldi.

uçak modu seçilince radyo, bluetoth, arama yapma gibi özellikler kullanılmıyor..amaçta bu, o özelliklerin kullanılmaması gereken yerler için yapılmış,otobüs,uçak vb..yerler

bu arada ses yüksekliği nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 11 Mart 2008; 8:40:21 >
  • Kulaklık sesi kutudan çıkanıu kullandığım halde bana göre mükemmel.

Dış ses açısından telefonla konser veremezsein ama yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.